bla bla

Hei alle sammen! Gjett hva….jeg sitter og blogger på SPISEBORDET mitt, i den nye leiligheten. Ja, dere hørte riktig. Carl Michael og jeg satt oppe til langt på natt i går, for å få ferdig møblene. Like greit, egentlig…
Og slik ble resultatet. Har fått satt opp ordentlige stoler også, så nå har vi et sted å sitte.


Rart ingen av dere har kommentert den døde kuen min på gulvet forresten, heheheh….


Har i det minste fått hengt opp gardiner.

Fikk skoene i posten her for leden, også. De er bestilt på Topshop, og kostet litt over tusen kroner med frakt.

Nå skal vi rydde litt, også skal ihvertfall jeg sove. I morgen starter påskeferien min 🙂 Det blir deilig å komme seg til Porsgrunn, hvor jeg både får sett pappa og andre i familien. Hva skal dere i påsken?

4-stjernes middag

Kvelden i går var herlig. Ida Helene, Kjetil og jeg endte opp hos Ida, hvor vi spiste middag, sang og koste oss. Senere på kvelden kom det enda flere gutter, som lagde enda mer liv. Litt dumt at jeg måtte dra så tidlig, men sånn er det. Katten til Ida var dødssøt, og hadde det ikke vært for allergi, ville jeg skaffet meg en sånn selv.Dagen i dag startet med Ikea, og nå skal jeg vist snart tilbake for å hente alle møblene mine. Det har vært mye frem og tilbake, men jeg har ihvertfall fått nøkler og småting på plass. Senere venter jeg besøk av Carl Michael, som blir nødt til å sette sammen alt. Jeg har brukt hele dagen på å prøve å forstå de dårlige bruksanvisningene fra Ikea, så nå har jeg bare….gitt opp, rett og slett. Jeg klarte ikke bytte dosete engang.

Til slutt torde jeg å snike meg ut for å handle litt mat, og kom tilbake med…en ananas og en juice. Håper det blir mer tid til mat senere. Mamma har vært på besøk med sikkert hundre tallerkner og diverse annet jeg absolutt ikke trenger.. Men det er greit noen ganger, det også.

Som sagt, så ser jeg nå hvor liten leiligheten egentlig er. Men for å være ærlig så er det ikke så ille til å være det første stedet jeg flytter til, og…jeg trenger jo ikke mer plass uansett. Jeg kunne ikke vært lykkeligere nå, og jeg er kjempeglad for at dette stedet ble mitt. 

 
Har ihvertfall fått kjøpt kuskinnet mitt i dag, heheh…

Og fått hengt opp disse to på soveromms veggen…Nå gjenstår bare sengen.

Akkurat nå er jeg hjemme igjen, og skal ta en rask dusj før jeg drar på Ikea. Jeg har ikke fått opp internett, tv eller i det hele tatt en SOFA i leiligheten, så jeg håper dere er tålmodige!

Hadet så lenge! 🙂

lyst og fint

Hei dere. Det ble en sen kveld i går, Carl Michael og jeg satt og så på film til langt ut på natten, og derfor var vi ikke våkne før…tre-fire. Jeg er kjempesliten og trøtt med andre ord, og er snart klar for sengen.

Nå sitter jeg og går gjennom ting jeg skal ta med meg til leiligheten. Jeg har tenkt til å ha det ganske enkelt og fint, og litt….dyrisk. Jeg skal ha kuskinn i stedet for teppe, jeg vet….litt harry, ifølge Carl Michael, men jeg liker slike ting. Jeg har også noen horn som jeg skal male hvite og henge opp på veggen. Akkurat nå høres det helt forferdelig ut, men dere får bare vente og se 🙂 Kanskje dere får litt inspirasjon dere også.

Mange av dere lurer veldig på hvordan jeg skal ha det osv. Jeg kan jo starte med å fortelle om soverommet, som skal være lyst og enkelt, samtidig som det skal være søtt og romantisk. Jeg har funnet en kjempefin seng, som egentlig var helt perfekt. Jeg var litt i tvil først, men jeg fant ut av at den var fin nok, og samtidig ikke så dyr.


Akkurat sånn vil jeg ha det! Rommet er ikke så stort som på bildet, men….dere skjønner.
Nå skal jeg spise pizzaen fra i går, og skrive jobbsøknad 🙂 Kos dere videre!

påske, ja

Nå sitter Caroline og jeg hjemme hos meg. Vi har nettopp laget pizza, og mens den er i ovnen, prøver vi å rydde unna litt klær.

Dette har vært en veldig travel dag. Jeg har gått gjennom papirer, funnet ut av ting, planlagt og handlet ting til leiligheten. Mamma tok meg med til Bohus for å finne den perfekte sengen, men jeg fant ut av at jeg trenger litt mer tid. Sengen er det viktigste for meg, en dårlig natt blir en dårlig dag, og derfor må den være deilig å ligge i, stor nok, og passe inn i rommet.

Jeg fikk ihvertfall kjøpt ting til badet, og et fint saueskinn som skal ligge på sofaen i stuen. Jeg kan nesten ikke vente til Tirsdag! Da får jeg nøklene, og kan ordne rommene akkurat som jeg vil. Ah..

Nå skal jeg til Carl Michael for å se på film og slappe av. Jeg føler meg ikke helt fin i dag, så jeg tror jeg trenger en god natt søvn. I morgen kommer det enda en video til dere 🙂 Noen ønsker?

God påske, forresten!

jeg skal flytte

I dag hadde vi påskemiddag på skolen, og det var kjempegod mat.


Okei…I dag har jeg vært på visning, og jeg skrev til slutt under kontrakten. Jeg skal flytte for meg selv, og jeg får nøklene på Tirsdag. Ah….Stor jente jeg har blitt nå.

Leiligheten er umøblert, og fikk til slutt overtalt Carl Michael til å bli med meg på Ikea. Jeg fant både bord og stoler, og alt annet jeg absolutt IKKE trenger, som kuskinn og puter. Heheheh…Og Calle var sulten..

Og kjøpte seg fem pølser.

Nå er Caroline her, hun skal se hva hun vil ha av klær, også skal vi ta bilder og kose oss 🙂 ha en fin kveld!

chailatte

Dette har vært en travel dag. Jeg har funnet ut at det er på tide å selge alle de klærne jeg ikke bruker, og i dag fant jeg ut av at det var….alt for mye. Jeg har allerede gitt to hele søppelsekker bort til Fretex, og kastet fire bæreposer. Allikevel ligger det klær overalt, og jeg blir nødt til å rive meg selv i håret, og få alt ut på salgsbloggen min.

 

Det er alt fra ubrukte merkebukser, til slitte bik bok gensere. Alt kommer til å koste fra 10 – 400, og sånn må det bare bli…Forrige gang var det utallige lesere som ble sure på meg fordi jeg ville ha 700 for en ubrukt Filippa K jeans, det var liksom ALT for mye… Denne gangen sier jeg bare – de som ikke vil bruke penger, kjøper ingenting 🙂 Ihvertfall, i løpet av påsken skal jeg åpne salgsbloggen igjen, og selge alt. ALT skal vekk.

Nå har jeg nettopp vært hos Ingvild, som drar til Italia i morgen. Det blir litt rart å være hjemme en hel ferie uten henne, men det går nok bra. Jeg kunne ønske jeg også kunne dra til Italia, men akkurat er det visse ting som er viktigere.


Den fine etterveksten min. Burde kanskje ta den snart.
Vel….

I morgen skal jeg rett på skolen for å spise påskemiddag med klassen. Etterpå skal jeg på visning, og jeg klarer nesten ikke vente. Å flytte for meg selv er noe jeg lenge har ventet på, så jeg håper at leiligheten er fin, og at den blir min i løpet av ferien. Det hadde vært….perfekt. Er det noen av dere som bor for dere selv enda?

lesermail

Hvordan er det mulig å ha så nydelig kropp. Ha så vakre øyne, så fint hår og være så sinnsykt pen. Ha Norges beste blogg og skrive så utrolig bra. Ta så fine bilder, og ikke minst være så utrolig fin på alle bilder. Være så flink til å lage mat. Være så flink til å sminke seg. Være så flink til å kle seg, ha så bra klesstil, og ha så mange fine klær. Være så flink til å synge. Og være så flink til å bare være seg selv.

Nei jeg har rett og slett ikke ord, Nora. Du er absolutt et verdig forbilde for alle jenter som meg. Og det på så utrolig mange måter! Nå føler jeg meg skikkelig nerd som sender deg denne fan-meldingen, men uansett hvor nerd jeg virker, så synes jeg absolutt at du fortjener å høre dette! For du har gitt meg, og så utrolig mange andre sinnsykt mye gjennom bloggen din og bildene dine, og dette er det minste jeg kan gi tilbake! Stå på Nora, verdens vakreste!

Dere klager ofte over at jeg bare publiserer negative kommentarer i innleggene mine, så jeg synes det var på tide med en positiv, og denne er et godt eksempel. Utrolig hyggelig å få slike meldinger, det varmer, og jeg får lyst til å fortsette med å blogge. Å høre at jeg hjelper andre jenter med både selvtillit og inspirasjon, og gir dem mye, er fantastisk å høre.
 
Jeg vet jeg ofte driter meg ut og skriver ting jeg ikke burde skrive, men jeg håper dere skjønner at det ikke alltid er like lett å få kritikk, og at det ikke er meningen å holde på slik. Jeg har veldig sterke meninger, og det er ikke alltid det er lett å holde dem for seg selv.

Tusen takk til den søte jenta som skrev dette til meg 🙂 det betydde mye! Jeg kommer til å svare på lesermail fremover, så det er bare å sende inn.

I dag skal jeg bare slappe av, og stelle meg litt. I morgen er det påskemiddag på skolen, også er det FERIE. Kan nesten ikke vente.. Det er så mye som skjer for tiden at jeg klarer nesten ikke å få med meg alt. Jeg fikk ihvertfall levert økologioppgaven i går, så nå venter jeg bare på en karakter….vel

Nå skal jeg ut å gå en lang tur i det fine været. Egentlig så er det løpedag i dag, men siden det regnet i går og sikkert er isglatt på veiene, og siden jeg har hatt alvorlige astmaproblemer hele uken, blir det nok mer gåing! Snakkes. 

Det er forresten nattåpent på Sandvika storsenter i dag. Er det noen som skal dit?:-)