Ekspedisjon Costa rica

I forbindelse med konkurransen Ekspedisjon Costa Rica, der bloggere kan være med å konkurrere om en reise til tropiske Costa Rica, har jeg laget min egen ?tropiske konkurranse? her på bloggen, der to heldige vinnere får hver sin ?Overraskelses goodiebag?. Nærmere informasjon om hvordan du kan søke deg til Costa Rica, finner du her: http://www.chiquitaexpedition.com/no/

 

Konkurransen dreier seg rett og slett om skrive et kort, lite dikt eller en morsom kommentar om Ekspedisjon Costa Rica.

Den som skriver det beste diktet eller har den morsomste kommentaren vinner!

sol og sommer

God ettermiddag! Nå sitter jeg på skolen, jeg hater å blogge her, men jeg har ihvertfall internett. I går kveld satt jeg hjemme under dynen og koste meg med fruktsalat, tv og moteblader. Det er så deilig å ha litt tid for seg selv noen ganger. Så snart jeg får internett hjemme igjen skal jeg legge ut litt til dere, som konkurranser, produktanbefaling og tips. Jeg har mye fint fremover, jeg må bare få tid til det 🙂


Forresten…det er helt nydelig vær for tiden. For noen dager siden gikk Carl og jeg på Kalvøya, og det var så varmt at jeg måtte løpe rundt uten klær, som en liten unge. Det er så fint på denne tiden, når alle båter settes på vannet og når man kan spise is til halv pris på Narvesen. Heheh…Havet var ihvertfall fint!

Kos dere masse, og nyt det flotte sommerværet 🙂 Vi i Norge burde være glade så lenge vi har det, det forsvinner sikkert om ett par dager.

lunsj

Hei dere! Jeg var så heldig å fikk internettet til å virke nå, i tjue minutter, så da slår jeg til med et lite innlegg. Senere i dag kommer mamma med kamera, og hvis jeg får internettet til å funke da, så skal jeg fortelle litt om noen forskjellige produkter jeg fikk på helsemøtet. Det er mye bra der, så jeg håper dere følger med!

Siden det er lenge siden jeg har kommet med anbefalinger, og siden jeg ikke har så mye annet å blogge om, så skal jeg fortelle dere om en kjempegod og enkel lunsj.

1 stekt baguett
1 chevreost
1  lollo salat

Chevreost er en veldig sterk og mektig ost fra Frankrike, som er utrolig god sammen med salater og gratenger. Personlig så elsker jeg sterke oster med masse smaker, men det kommer jo helt an på person til person. Chevrè er en geitemelk ost, og det smaker akkurat som vanlig, norsk geitost, bare litt mer ekte. I de fleste ostedisker selges denne osten, og du får den i tynne/tykke, store skiver.

Lunsjanbefalingen min er å steke denne osten i panne i noen få minutter, før du smører den på en kald, stekt baguett, og setter det inn i ovnen og steker det på lav varme, til osten har smeltet helt. Legg lollosalat og ruccola opp på, og kanskje litt ekstra urter. Det er utrolig godt, det går fort, og det er ikke så altfor dyrt 🙂

Har dere en lunsjanbefaling til meg?

kort og greit

Hei dere! Nå sitter jeg hjemme hos mamma, og skal snart hjem igjen. Siden hun er i Tromsø for øyeblikket, må jeg hjem hit annenhver dag for å se til fuglene, og for å ta inn post.

Så…..I går var det 17. mai, og jeg våknet klokken fire. Heh, jeg regner med at dere andre var oppe klokken 9, gikk i tog og koste dere, sånn som man egentlig skal! Noen av dere lurte også på hvordan bunad jeg har, og da kan jeg jo si det med en gang. Jeg har bodd i Telemark en god del av mitt liv, og har alltid hatt Telemarksbunad. Men siden jeg ble født i Fredrikstad, og har familie¨på Hvaler, fikk jeg Hvalerbunad til dåpen min, som var for noen år siden. Den er kjempefin, og det beste er at mamma broderte den helt selv.

…Hjemme virker fortsatt ikke internetten, så sånn er det! Men nå må jeg løpe 🙂 hadet

jada

Hei dere. Det har nå gått noen dager, og jeg har blitt klar for å blogge igjen 🙂 Jeg har lest gjennom alle kommentarene deres, og jeg må si at jeg virkelig setter pris på de fleste av dere. Tusen takk for at dere holder meg oppe, og besøker bloggen min hver dag. Dere er så SØTE!

Til de som lurer på hvorfor det ble slutt mellom kjæresten min og meg, så var det på grunn av russetiden. Jeg er fult klar over at det er hardt å ha kjæreste i løpet av de ukene, og det tok jeg hensyn til da jeg tilga han for det som skjedde. Når man er glad i en person og har vært med han eller hun hver eneste dag i over ett halvt år, er det ikke alltid like lett å kaste den personen ut av livet ditt for godt.

Så ja, vi er sammen igjen.
Det er snart 17. mai, og alt er vel egentlig helt topp. Grunnen til at jeg ikke har blogget før i kveld, er så enkelt som at jeg ikke har internett her hjemme hos meg, og fordi at kameraet mitt er helt ødelagt. På Tirsdag skal det leveres inn, og forhåpentligvis får jeg nytt innen en uke eller to…

Siden det er godt over en uke siden sist, så tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om den siste tiden. Vel, siden jeg kastet ut Carl Michael i forrige uke, og siden jeg hadde hans TV hos meg, så er den selvfølgelig borte…Jeg har kanskje verdens mest sturseligste leilighet for øyeblikket. Tror jeg må kjøpe meg en tv snart, ehe..

På Onsdag hadde vi Coopertest på skolen, og jeg klarte 2100 meter på 12 minutter. Det er helt ok, jeg fikk tre. Jeg har astma, ok?! Og i går kveld hadde jeg klassefest, som var den morsomste festen på lenge. Alle i klassen er forskjellige, og det er helt herlig! Håper jeg får tilsendt en film jeg kan vise dere 🙂

Ellers så har jeg vært skikkelig "fjorten år" den siste uken. Carl Michael er russ, og jeg har hengt meg på. Her om dagen ble vi satt av midt på E18 klokken 4 på morgenen, for så å gå hjem. Jeg er den lykkeligste fordi jeg ikke har betalt over 40.000 for fire sånne uker. Takk gud!

Nå sitter jeg helt alene, uten tv, uten venner, med et dårlig nettverk, og venter på at Die Jagermeister skal komme og hente meg! Kanskje jeg burde kle på meg snart, da…

<'3

Jeg kan huske det som om det var i går. At vi møttes for første gang. Jeg husker akkurat hva du sa, hva vi lo av, og hvor vi var. Jeg husker at jeg var livredd for å dumme meg ut. Livredd for å si noe dumt, og livredd for å være…………Jeg husker at du kysset meg.

 

Jeg kan huske hvor forelsket jeg var i deg. Hvor knust jeg var da du ikke ville ha meg lenger, og hvordan følelsen av at hele verden ble i mot meg, var. Jeg husker hvordan det var å være forelsket for første gang.

 

….og hvor mye jeg inså at jeg savnet deg, da jeg så deg for syv måneder siden. Du var den samme personen, samtidig som du var en helt annen. I så mange måneder har vi ikke bare vært kjærester, men også bestevenner. Vi har vært sammen hver eneste dag, delt alt og jeg har virkelig fått føle hvordan det er å ha en ved min side, hele tiden. Tenk deg at du har funnet en spesiell person, som du egentlig vil dele hele livet ditt med.

Jeg holder på å skrive en bok. En bok om deg, og om oss. Om hvor forelsket jeg var, og er i deg. Hvor lykkelig jeg var da du kysset meg, og hvor lykkelig jeg var da du fortalte at du var forelsket i meg.

Jeg kom aldri så langt som til slutten, og jeg fikk aldri gitt deg boken. Den er veldig søt, og jeg tror du hadde blitt glad om jeg ga den til deg. Slutten ender her, og igjen sitter jeg alene. Etter lang erfaring har jeg nå funnet ut av at det ikke er mulig å stole på kjærligheten, eller noen andre enn deg selv.

Kun fordi jeg er en så svak person, som ikke tåler å bli såret gang på gang, har jeg bestemt meg for å slutte å blogge. For en liten tid. Jeg trenger tid for meg selv, jeg trenger tid til å tenke, finne ut av hva jeg virkelig vil med livet mitt og sette venner og familie høyere. Jeg elsker å blogge, og jeg kommer tilbake. Kanskje i morgen, kanskje om en måned. Å skrive følelser på bloggen min har hjulpet meg utrolig mye, og så fort jeg føler at jeg er klar for det, vil jeg straks poste et nytt innlegg. Jeg håper at dere forstår, og at dere respekterer det 🙂

Alt har en mening.

jentekveld med meg selv

Jeg lever i min egen lille verden akkurat nå. I dag er jeg alene hjemme, og det er helt herlig. Jeg har handlet klær, fått massasje, kjøpt god mat og sett TRE filmer 🙂 Altså, min egen lille jentekveld. Når jeg har sett ferdig den siste filmen og dusjet, skal jeg legge meg.

I morgen skal jeg i en konfirmasjon for å servere og lage mat, så det blir gøy 🙂 Selv om det er slitsomt, så er det også veldig deilig å ha noe å gjøre hver eneste dag. Du føler deg så flink, i stedet for å sove vekk hele dagen…er dere ikke enige?

En ting til…..jeg legger snart ut masse svar. Dere spør om nye ting hver eneste dag, så det blir en del!

Natta 🙂

Jeg elsker Sandvika……om natten.

helse

I går var jeg på bloggmøte i Oslo, hvor helsebloggerne Lene og Linda fortalte om hvordan vi skulle rense kroppen frem til sommeren. Dette er en kur som går ut på å dirkke masse forskjellige drikker, og ta tabletter og kosttilskudd. Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om det!

Da vi dro fikk vi en kjempestor goodiebag med sikkert 15 forskjellige produkter, som jeg skal vise dere senere. Også fikk vi SÅ mye god mat og snacks.


Jajaj….nå sitter jeg alene igjen. Jeg hater kjærligheten, jeg hater å være avhengig av noen, og jeg hater å ikke vite hva jeg vil. ARG!! Takk for fine kommentarer på forrige innlegg, forresten 🙂 Love you all!

flaut

Ja, så var det sangvideoen….siden jeg får feber av å vise meg på video, så har jeg selvfølgelig ikke filmet meg. Ikke denne gangen…..mulig jeg gjør det senere. Uansett, jeg ville prøve ut ett nytt musikkprogram jeg har på dataen, og det endte opp med ekko og tostemt. Jeg håper ikke det gjør noe, heheh…. 🙂