jeg orker alt annet

Hei dere. Vi har det fint her i Kragerø, og nå har vi til og med fått venner!

Dette er da David, som spiller nede i baren på kveldene. Han er fra California og snakker engelsk, men er veldig hyggelig, og kjempeflink 🙂 Han andre er bartender her på hotellet, og han er også veldig snill.

I dag har været vært overskyet, men det var egentlig like greit, med tanke på at jeg ikke burde få mer sol på huden på en liten stund. Så, i morgen kan jeg kanskje sole meg igjen! Eller så er det ikke så mye å gjøre når det ikke er sol, så…vi har ikke tatt så mye bilder. Markus og jeg har funnet treningsstudio, og der har vi vært to dager nå. Det er ikke så stort, men veldig mye bra. Alle apparatene har til og med egne tv'er! Heh….I morgen skal jeg ta noen fine bilder til dere, men nå skal vi sove 🙂 natta.

Forresten, se så vakker himmel det er her.

en utrolig dag

Hei dere. I dag har det vært fantastisk fint vær ute, og derfor har jeg ikke orket å sitte inne for å blogge. Vi har fått utnyttet dagen utrolig bra synes jeg, og jeg har hatt det veldig fint. Bortsett fra at jeg ser ut som en kokt hummer, da…. heh. Etter at vi hadde badet og kost oss, dro vi til Kragerø sentrum for å handle mat og noen småting. Det er en utrolig fin by, og jeg kan nesten ikke vente med å se mer av den!


Til middag ble det reker med aioli, sitron og hvitløksloff, altså en skikkelig sommermiddag. Heldigvis ble det litt igjen.

Senere på dagen dro vi til innebassenget, og det er bare helt herlig der. Masse forskjellige rom, og en utrolig utsikt!


Det ble veldig mange bilder, men jeg håper at dere ser på det som positivt!
Vel….etterpå dro vi til baren på hotellet og koste oss med musikk og godt humør! Jeg forteller mer i morgen, nå er det…natt.

godt plassert

Hei alle sammen. Da har jeg endelig kommet frem til Kragerø, og vi er kjempelykkelige alle sammen. Solen har skint i hele dag, og det er masse mennesker her. Mange av dere lurte på hvor i Kragerø vi bor, og siden Markus har leilighet på Quality spa & golf hotellet, bor vi her. Jeg var her i fjor sommer også, så dere har kanskje sett noen liknende bilder før, men jeg….tar bilder allikevel!

Leiligheten er lys og fin, og jeg elsker å være her. Caroline og jeg fikk vårt egen rom, og det ser slik ut.

Badet til Caroline og meg.

Og litt av stuen…se så fin utsikt.

I dag har vi badet og kost oss kjempemye. Vi har også vist Caroline rundt, og fortalt om de forskjellige stedene. Det er så utrolig fint her, det anbefales på det sterkeste 🙂 Vi har fått handlet masse god mat, og jeg gleder meg til å være her lenge, med de beste vennene mine.

Her står jeg, like fresh som alltid, og lager middag.

Nå skal vi ut og kjøre på området, for å ta litt bilder og kose oss i solnedgangen. Vi snakkes vel i morgen 🙂 Kos dere masse. Hvis det er noen her i nærheten som ser oss, så er det bare å hilse.

jada

Hei dere. Jeg har et hardt liv om dagen, og derfor har jeg ikke noe lyst til å blogge.

Ihvertfall, det er sol, og jeg er på vei inn til byen for å snakke om lærlingplass. Etterpå skal jeg å photoshoot på gressholmen, og jeg gleder meg kjempemye. I morgen reiser Markus, Caroline og jeg til Kragerø for å slappe av, bare å si ifra om dere har lyst til å hilse på 🙂 kjenner ingen der, nemlig.

Men nå må jeg løpe. Kos dere videre.

jeg er ikke trygg lenger

I går fikk jeg besøk av to små,søte venner som jeg ikke har sett på mange år. Vi tok oss en liten tur på stranden, og det var utrolig hyggelig.
Det er så rart å tilbringe kveldene alene. Da Susanne dro hjem, virket det som om hele verden gikk forbi meg, og at jeg var den eneste som stod igjen. Det er rart å komme hjem til en tom, rotete leilighet, særlig uten internett, og venter på at noen kanskje ringer. Jeg trodde jeg trengte alenetid, og jeg fikk det. Men jeg tok feil, det eneste jeg trenger er noen til å være sammen med meg.

det var dag igjen

Markus var her nettopp. Det er lenge siden det bare har vært han og meg, så det var ganske herlig, egentlig. Vi lå i sengen og så på tv, og plutselig merket jeg hvor sliten jeg ble etter i går. Jeg kan nesten ikke vente til det blir ferie, det blir så utrolig deilig, eller hva? Det er faktisk akkurat en uke til Markus og jeg drar til Kragerø, er det noen fler som skal dit? 🙂


Det har vært fint vær i en halvtime nå, men det er for kaldt til å gå i kjole. Det er snart en time siden Markus dro, og her sitter jeg med rødt på både negler og lepper, og ser på at solen forsvinner. Jeg håper det blir regn i morgen, eller strålende sol. Jeg hater mellomting. 

Hvis jeg får kamera i morgen, og hvis jeg ikke kommer opp i muntlig eksamen, så skal jeg starte med å svare på spørsmålene deres. Kanskje jeg får tatt noen nye headerbilder, også. Føler at jeg er dårlig når det kommer til antrekk og sånt, jeg lover å bli flinkere når jeg får tilbake kameraet. Det er fortsatt på reperasjon, skjønner dere.

 

…..Jeg har egentlig ikke så mye å skrive, akkurat nå. Tiden står helt stille og jeg klarer ikke tenke klart. Ønsk meg lykke til i morgen da, og kryss fingrene for at jeg ikke kommer opp. Da starter sommerferien for meg allerede i morgen 🙂

hyggelige mennesker

Det er ikke alltid like gøy å sitte alene hjemme i en tom leilighet og høre på regnet. Særlig når hjertet ditt verker og du helst vil ligge under dynen og la tiden gå. Derfor var det tre gutter som var så snille at de kom på et lite besøk. De spiste opp kyllingsalaten og ben&jerry's isen min… Men det går bra. Veldig koselig, ihvertfall 🙂