i like you

Hallo alle sammen! Jeg håper at dere har det bra, og at det ikke er dårlig vær der dere bor, for det er det her! Jeg våknet klokken ti i dag tidlig av at det regnet, og da er det jo ekstra fristende å krype under dynen og sove lenger, ikke sant? Det gjorde jeg, og jeg stod opp……klokken seks. Fin fridag! Jeg har vel ikke gjort så mye mer enn å treffe mamma en liten tur, handlet litt mat og slappet av. Jeg starter tidlig på jobb i morgen, så regner med at jeg skal legge meg tidlig 🙂

Vet dere hva, jeg har faktisk brukt flere dager på å spille inn sanger jeg skal legge inn på bloggen, men det ligger på den andre dataen min, og det er ganske dumt, for jeg får ikke koblet til internettet på den. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få lagt det ut, i verste fall blir jeg nødt til å kjøpe minnepenn, overføre alt til denne dataen og legge det ut, men….ååh slitsomt! Noen som har en ide?

Også var det kveldsmaten… i dag har jeg laget meg det beste jeg vet, og derfor vil jeg dele det med dere. Ferskt grovbrød med skivet avokado, grillet kyllingbryst, tomat og basilikum. Det er kjempesunt, veldig, veldig lettvindt og billig, og utrolig godt. Anbefales til frokost og kveldsmat, eller kanskje du kan spise det til lunsj? Husk at avokado nesten bare er fett, og at selvom det kun er sunt fett, at det kan legge seg på kroppen om du ikke utnytter det. Derfor anbefaler jeg å ikke spise det senere enn klokken ni på kvelden, da har du fortsatt sjangsen til å bruke fettet slik at det taes opp i kroppen på riktig måte.

Jeg pleier også å bruke urtesalt i stedet for vanlig salt, om jeg absolutt må ha det på maten. Det er sunnere, og det holder ikke på vannet i kroppen slik vanlig salt gjør.


Dere har kanskje merket at jeg alltid bruker friske urter på maten min. Det er både for å gjøre det finere og gi det mer farger, men også fordi jeg elsker urter, og kjøper urteplanter hele tiden. De gir stuen og kjøkkenet mitt litt liv, og jeg kan samtidig bruke dem til noe. En liten tanke til deg, om du føler at planter ikke er nødvendig.

Ellers vil jeg si, nok en gang, tusen takk for alle de søte kommentarene jeg får for tiden. Jeg vet at jeg skriver dette hver gang jeg blogger, haha, men jeg blir så glad av dere! Jeg håper virkelig at jeg gir dere det dere vil ha selvom jeg ikke er klar til å blogge hvert eneste minutt. Jeg håper også at jeg får avklart det med opptakene, så jeg får lagt det ut 🙂

Skal også ta noen pohto………….PHOTOshoots snart, har dere noen ønsker når det gjelder tema? Jeg får til det meste (heheh fordi jeg er så flink!!!) så bare si hva som helst, så skal jeg prøve.

Nå skal jeg trene litt, og legge meg! God natt, dere, og sov godt 🙂

hvor mange ganger

Har du noen gang møtt et menneske som du får sommerfugler i magen av, og som du trodde at du skulle være forelsket i resten av livet?

Vel, jeg har ikke tenkt til å skrive om deg. Ikke denne gangen. Du fortjener ingenting akkurat nå, og du vil heller ikke få noe mer av meg.

Har du noen gang følt at all forelskelse er borte vekk, og at det aldri, aldri kommer til å komme tilbake? At alt du ønsker er å glemme det som har hendt. Det som har blitt sagt. Alle fine ord, all kjærlighet, og alle opplevelser. Det var bare små punkter i livet ditt, og du har såvidt begynt på livet. Den dagen en gutt knuser hjertet ditt fordi han kommer på en eller annen dårlig vunnskyldning, eller fordi han har dummet seg ut – den dagen skal du glemme han. Det har jeg lært etter et langt år. Gutter er til for å gi forhåpninger, for å gjøre deg glad og svevende, for så å brekke deg i tusen biter. Tusen knas. Men hvor mange ganger kan egentlig ett hjerte knuse?

At du elsker meg betyr ingenting. Det som betyr noe, er at du valgte meg vekk. Vekk fra livet ditt. Elske er bare ett ord. Et ord du ikke har klart å bruke riktig. Love.

bare en drøm

Hei! Har ikke blogget på mange dager, herregud….Ihvertfall, jeg har faktisk jobbet hele helgen, og i dag har jeg sovet. Om mindre enn syv timer skal jeg opp på jobb igjen, så jeg er nødt til å legge meg nå. For et liv, dere!

Jeg ligger langt bak når det gjelder bloggen nå, altså. Også har jeg helt glemt å kåre vinneren av GLISS konkurransen, så jeg prøver å gjøre det i løpet av uken. Vær tålmodige 🙂 Love you! Ønsk meg lykke til på jobb i morgen.

pressedag

Okei…min første fridag, og jeg har allikevel vært på farten siden klokken elleve i dag tidlig. Gjett om jeg er sliten i beina! I tolvtiden dro Ida og jeg på pressemøte for å sjekke ut sommerkolleksjonen til Filippa K, Whyred, Malene Birger og andre kjente merker, og det var kjempegøy…

Selvfølgelig tok jeg på meg alt annet enn noe fint, fordi Ida ringte og sa “Jeg har nettopp hatt gym!! Nora! Jeg går i Uggs og goose!”.

Da tok jo selvfølgelig jeg også på meg…..uggs. Hehe! Litt søt var jeg da. Ser ut som jeg går i søvne, haha.
Også dro vi på en annen pressevisning..
Hvor jeg bare fikk tatt kjempestygge bilder av meg, og den gode maten….derfor…..

Legger jeg bare ut bilder av maten.Vi fikk servert masse deilige drinker, sushi av alle slag, makroner, masse annet søtt, og det var rett og slett ganske deilig.


Haha, flaut at jeg ikke fikk tatt bilde av noe annet der inne. Det var klær fra Adidas blandt annet, men det er ikke helt min stil, så det er vel egentlig like greit!

Så dro vi videre til en pressevisning til. Heheh, travel dag, dette. De fleste yndlingsmerkene mine var der, og….

 

Jeg fant meg en ny kjæreste der, gitt. Har dere sett en finere kjole? Vatle er fantastisk! Hva synes dere?


Ett ord: Jeg skal aldri drikke fem glass champagne før lunsjtid. Herregud!

Så tok vi en tur til sentrum for å se litt på klær, og en rask tur innom Pascal for å spise enda fler makroner og ta en chai latte.

I morgen er det tilbake på jobb og jeg må si at jeg faktisk gleder meg. Det er selvfølgelig deilig med en fridag, men jeg liker meg best når jeg har noe å gjøre. Når jeg stresser. Ha en fin Fredagskveld i morgen, da dere 🙂 Love you!

jasså ja

Hei dere! Ja, jeg har hatt en kjempefin dag, og jeg er glad som alltid. For å være ærlig har jeg ingenting å blogge om….nesten ingenting.  

Okei, jeg skal være litt flink i dag. Dere spør alltid om flere matoppskrifter, så i dag skal jeg gi dere “oppskrift” på en kjempegod, enkel og sunn middag. Det tar maks fem minutter, og jeg har tatt hensyn til at det kanskje ikke er alle som skjønner inviklet kokkeprat….så..

Skjær squash, paprika, gjerne i flere farger, sopp etter smak (jeg valgte champingjong og kantarell) i strimler, og stek det på middels varme i en stekepanne med olivenolje. Kutt rødløk og ha det over. Ha på salt og pepper etter smak. Ha kylling over til slutt.

Dette er de ingrediensene jeg liker best, men det kan du selvfølgelig velge helt selv. Et tips er å velge noen råvarer som trenger rundt samme steketid. Jeg valgte også å kjøpe grillet, fersk kylling, og siden jeg hater sprøtt kjøtt, rev jeg det i strimler og la det over når alt var ferdig, slik at det kun fikk en oppvarming.

 Et lite tips om du skal servere dette til andre, er å velge flest mulig farger. Gul paprika, grønn squash og rødløk setter farge på retten, og dermed ser det ikke så kjedelig ut. Dette kan også gjøres ved å drysse litt friske, hakkede urter over. Balsamico eller andre dressinger/vinagretter kan også være fint til å ha rundt som pynt, men pass på at det passer på med maten. Tenk utseende og smak.

 Håper dere satte pris på dette lille tipset. Utrolig godt er det ihvertfall, og det er jo soppsesong 🙂
Nå blir jeg nødt til å lese, lage meg te og dusje før jeg skal legge meg. Håper dere alle har det fint og at dere koser dere i det nydelige høstværet. Det er jo spådd snø neste uke her i Oslo området, så…..heheh cant wait.


Genser/h&m

God natt, kjære dere!

sommerfugler i magen

Dette har vært en veldig slitsom dag, for ikke å snakke om helgen. Null søvn, gnagsår, hodepine og en ganske så redusert kropp er gode grunner for at jeg er sliten, og evig takknemlig for at jeg starter to i morgen, og ikke ni. Samtidig så har jeg hatt det dritfett, jeg har blitt kjent med mange nye, og vært med de gode, gamle vennene mine som jeg aldri har tid til å være med ellers.

Endelig føler jeg at jeg passer inn i mitt eget liv, og at jeg har funnet en grei balanse for å få alt på plass. Jeg har ikke kjærlighetssorg lenger, jeg har kommet meg videre, jeg er lykkeligere enn noen gang, og jeg har blitt mer motivert til å jobbe. Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i helgen er vel så enkel at jeg ikke har orket, men jeg har vært innom mange ganger daglig for å se på kommentarene, og jeg vil bare si, igjen, tusen takk! Det er så søtt at dere elsker tekstene mine, jeg blir så glad av å høre det.

Jeg har mye godt på lur til dere, men jeg må bare finne en dag jeg har tid! Nå er jeg helt nødt til å legge meg, men dere….i love you!

forlatt

jeg pleide å lytte til sånn musikk før. da jeg var liten. et barn. jeg pleide å hoppe opp i den slitne, mørkegrønne fløyelssofaen som stod nede i kjelleren, å se ut av vinduet. jeg så på alt det som skjedde utenfor. alt var så forandret. jeg kunne se at sneen la seg forsiktig ned på bakken, som når du strør melis over en varm sjokoladekake. når den smelter, før den lander. jeg kunne se en mann, og en hund. de var gamle begge to, og det så ut som at de hadde vært venner hele livet.

jeg så bort på garasjedøren. den stod åpen, og det var bare en bil der nå.

mørket kom, og jeg følte meg, som vanlig, helt forlatt. jeg kunne høre lyder fra etasjen over, og jeg kjente at klumpen i halsen kom tilbake. jeg tok et rødt og gammelt ullpledd over meg, og startet med å bite negler. ikke neglene, men huden rundt. jeg var så redd.

mannen var borte. veien var speilblank, og jeg kunne bare se ett lys i huset på andre siden av veien, som var skrudd på. var det bare jeg og en annen person i verden som var våken, akkurat da?
lyden over meg hadde stilnet. kanskje han hadde sovnet, jeg vet ikke. jeg dro de hullete, tykke strømpene mine godt opp, over knærne, tørket vekk tårene på kinnet. jeg slikket vekk blodet jeg hadde på armen, og åpnet sakte døren. trappen opp var skummel, jeg likte den ikke, og jeg kommer aldri til å like den, heller. den gir meg grøsninger på ryggen, og det virker som at det alltid er noen der. noen som vil deg noe vondt. noen som har noe usagt.

det knirket. døren i gangen stod åpen, og det hadde kommet sne inn på gulvet. hun hadde tatt skoene sine, så jeg skjønte at hun hadde dratt. løpt vekk fra meg, og etterlatt meg her, alene.
det lå en tykk røyksky over hele stuen, det var mørkt, og musikken stod fortsatt på. riders on the storm. the doors. hodet hans lå over bordkanten, og øynene var lukket. han så trist ut, selvom han sov. på bordet var det dekket opp til fire, med fine porsjelenstallerkner, servietter og glass. jeg kunne se fire stoler. på hver sin side av bordet. jeg pleide alltid å sitte på enden, ved vinduet, så jeg kunne skikke ned på alle som gikk forbi.

det luktet nellik, ingefær og epler i hele rommet, og på bordet stod kalkunen klar. hun hadde laget den bra i år. konjakkflasken som stod på gulvet var tom, men jeg skjønte ikke hva det betydde den gangen.

jeg la meg ned på den kjørlige madrassen, og så opp i taket, som var fullt av spice girls plakater. det store lønnetreet utenfor lagde skygger på veggen, og jeg turte ikke ta dynen vekk fra øynene. tårene trillet, og jeg har aldri følt meg så alene som jeg gjorde den kvelden. plutselig hørte jeg en bildør, og en høy, dundrende musikk ble spilt.

hun var kommet hjem igjen.

jeg har kommet over deg

Hei dere. Skal straks legge meg nå, siden jeg har så mye å gjøre i morgen før jeg skal på jobb, men ville bare si ett par ting. Tusen, tusen takk for så mange fine kommentarer på det siste innlegget mitt. Dere vet hvor mye jeg setter pris på det, særlig når det gjelder bildene mine, og tekstene. Det er en fantastisk følelse å kunne gi dere noe mer enn bare vanlig bloggprat, som de fleste bloggere gjør. Jeg blogger kanskje ikke alltid like mye som de andre, og jeg utnytter kanskje ikke plassen min så mye, men dere skal vite at jeg legger utrolig mye i det når jeg først skriver, eller fotograferer. Alt jeg gjør med bloggen har en stor betydning for meg, det er derfor jeg har den. Håper dere merker det 🙂

Når det gjelder forkjølelsen, er den blitt mye bedre. Ikke helt bra, men bedre. Jeg har klart å komme meg på jobb hver dag denne uken, og det er vel det som er viktigst. Det verste som er når man er syk, er at det blir sårt rundt nese og munn. Det er det……ekleste jeg vet om. Hadde jeg ikke vært sår der, hadde jeg sikkert følt meg ti ganger bedre! Det er jeg sikker på….er dere ikke enige?

I kveld har jeg bare slappet av. Jeg sluttet litt senere enn vanlig på jobb, og det var akkurat at jeg rakk toget mitt. Nå ligger jeg i sengen, og skal snart skru av lyset og sove. Mamma har vært innom med tabletter, hostesaft, te, frukt og en ny pute (!!!) som dere skal få se en annen dag. Tusen takk! Dritfin…

Da jeg bodde hjemme hos mamma, passet hun alltid på meg. Hun tvang meg til å kle på meg ordentlig, hun tok på meg tøfler, og hun lagde te til meg tre ganger daglig. Det er litt annerledes nå som jeg bor alene, men hun kommer fortsatt innom med de samme vidundertingene sine, som jeg egentlig har savnet ganske mye!

Ihvertfall…..jeg har lagd meg en skikkelig deilig te med smak av kanel og eple, tatt en sitron og honning opp i, og laget meg en deilig tallerken med diverse frukt og bær. Håper på å bli frisk til helgen, litt kjedelig å bruke frihelgen sin på å være syk.


Namnam! Dette letter på humøret, det skal jeg love deg.

Ja, jeg VET at jeg klager mye på kommentarene deres, at jeg alltid fokuserer på det negative og at jeg egentlig bare burde slutte å blogge, men jeg er bare nødt til å poste en kommentar til…..herregud, det er så UTROLIG gøy å se hva folk kommer med, når de liksom skal irritere, såre eller true meg.

“hvorfor svarer du aldri leserene dine? gidder ikke lese bloggen din mer ass, er bare sære bilder der du flasher den småfeite kroppen din. ikke digg”

….hadde jeg vært litt svakere, litt dummere, og kanskje litt småfeit, hadde jeg faktisk tatt meg nær av denne kommentaren. Dessverre for deg, Anonym, så er jeg ikke det, men tenk om jeg hadde vært det, da? Det er på grunn av sånne som deg, at det finnes noe som heter “spiseforstyrrelse” i verden 🙂 Tenk på det!

Spør du meg, burde alle som leser dette innlegget, skrive en stygg kommentar tilbake til denne personen, så han/hun kan få kjenne hvordan det er.