28.nov.2010

Hei mine kjære! Jeg har ikke skrevet til dere på kjempelenge, og det har virkelig ikke vært meningen. Jeg har så utrolig mye å fortelle dere, så mange konkurranser som skal startes, og så mange bilder og tekster som jeg må få ut. Men først av alt, hvordan har dere det? Jeg har slitt mye med internettet i helgen, så det har egentlig vært ganske umulig for meg å blogge, men jeg håper at det ordner seg i løpet av de neste dagene.

Ellers har jeg det fint, jeg har hatt en flott frihelg hvor jeg kun har slappet av hjemme i sofaen med venner. bortsett fra i går, da jeg var på hockeykamp med Silje. Snøen ligger fortsatt her i Sandvika og det er så kaldt at jeg nesten har bestemt jeg for å gå i dvale, men DET går jo IKKE an når jeg skal på jobb om noen få timer. Huttemegtu.

I forrige uke fikk jeg en stor pakke fra Brun og Blid, full av solkort, som blandt annet skal gå til dere. Jeg skal tenke ut en konkurranse i løpet av uken, og da er selvfølgelig premien gratis sol hos brun og blid. Når det gjelder meg så har ihvertfall jeg kost meg hos dem, jeg har til og med blitt solbrent på rumpa! Haha.

Og, herregud, jeg glemte nesten…….tusen takk for så utrolig mange fine kommentarer på “sangen”, haha. Kjempekleint å legge den ut, men dere maser jo hele tiden om at jeg må synge for dere, og da jeg så at den sangen kom på tv, fant jeg ut at jeg ville tralle en liten trall for dere. Og til dere som sier at det ikke er meg, og at jeg gjør til stemmen………..slutt å vær så slemme mot meg, jeg blir faktisk veldig såret. Tenk om det hadde vært dere!

Nå skal jeg på CAFÈ OG DRIKKE CHAI LATTE, også skal jeg på jobb! Love you.

0001

Når du er på bloggeventer, merker du noe spenning mellom noen av bloggerene? Hm, vanskelig spørsmål. Det er alltid mange man ikke kjenner, som man bare “kjenner” gjennom bloggen. Noen er fiender, mens andre snakker sammen. Det kommer helt an på hvem det er man møter på, men jeg har nok merket ganske mye falskhet, stygge blikk og baksnakking opp gjennom årene, ja. Det er vel noe man aldri kommer unna, tror jeg.
Hvordan har barndommen fin vært? Barndommen min har vært både og. Noe var forferdelig, mens andre ting var helt perfekt.
Hvor mye av ‘deg’ blir vi kjent med på bloggen? Dere blir kjent med hele meg! Jeg vil vel si at dere vet det meste om meg, bortsett fra enkelte ting som dere ikke har noe med. Jeg er den personen jeg er på bloggen, men mange mener også at jeg virker helt annerledes i virkeligheten. Jeg er opptatt av å ikke virke falsk, og jeg føler at jeg har klart det bra.

Tenker du mye på hvordan du ser ut? Ja, absolutt hele tiden. Selvom det sikkert ikke alltid merkes like godt. Jeg tenker til og med på hvordan jeg ser ut når jeg sover, og hvordan jeg skal sitte for å se best ut. Kunne ønske jeg kunne slippe det.

Har du flere søsken enn en storesøster? Nei, bare en storesøster.

Hvilken sko str. bruker du, og kan vi se skoene dine? Jeg bruker 39-40, det kommer helt an på skoene. Selvfølgelig!

Hvilke uvaner har du? Det er faktisk ganske mye… jeg ser på alle mennesker som konkurrenter. Jeg har veldig humørsvingninger, jeg klarer aldri å tenke økonomisk, det er isåfall veldig sjelden. Jeg snakker ganske åpent om ting, kanskje litt for åpent noen ganger, og jeg er altfor opptatt av utseende.

Er det lettest å finne positive eller negative ting ved deg? Positive, håper jeg! Men om det er noe negativt, merker du det ganske kjapt.

Leser du noen blogger? Nei, det er svært sjelden, må jeg innrømme! Å lese blogger er det verste jeg vet.

Hvem tar alle de fine “hoppebildene” dine? Hoppebilder? Skjønner ikke helt hva du mener, men jeg tar alle bildene selv.

Hvordan har du det i hverdagen? sånn annet enn spennede hverdag med enten blogging, bloggevents, familie osv. Mener sånn innerst inne? Du skriver et par dype innlegg, du skriver så basert på humøret ditt. men tar du deg noen gang tid til å virkelig møte en god venn og dele dine innerste tanker? eller har det blitt sånn at du ikke kan stole på dine nærmeste? Jeg har det egentlig veldig fint for tiden. Jeg har møtt mange nye mennesker, og glemt de gamle som jeg ikke kan stole på, og det letter veldig. Det er tider hvor jeg har det veldig hardt, men også tider hvor jeg bare er glad og lykkelig! Sånn er det vel for de fleste, tror jeg.

Jeg har mange venner jeg kan stole på, og jeg vet hvem, men jeg har aldri klart eller likt å snakke om følelser med venner eller familie. Det blir bare helt feil, derfor skriver jeg alt ned på bloggen. På den måten snakker jeg egentlig med meg selv, samtidig som dere lytter og kan skrive tilbake. Det hjelper veldig!

Hvordan er det å være lærling? Det er kjempegøy, lærerikt og spennende, samtidig som det er hardt og noen ganger veldig vanskelig. Du er nødt til å tåle mye kritikk og kjeft, men det har jeg heldigvis ikke fått så mye av enda!

Kjøper du heller klær fra f. eks acne enn gina tricot? Hvorfor? Fordi Acne har verdens fineste klær, og bra kvalitet. Jeg handler på Gina Tricot, h&m og bik bok også, men det blir mer sånn…..t-skjorter, kjoler jeg bare skal bruke en sjelden gang, eller sånne ting som ikke er så viktige.

Er du og Carl MIchael kjærester igjen? Nei, det er vi nok ikke!

 Hvordan kom du over eksen din? Når det ble slutt med kjærsten og meg, følte jeg at verden falt sammen, og at det ikke var noen andre enn han. Jeg stengte meg helt inne, gråt hele tiden og ville ikke røre andre gutter engang. Jeg er en veldig følsom person som fort blir såret, og jeg tror det er slik jeg klarte å komme over han. Vi ble venner igjen samme kveld og ting roet seg ned, og selvom vi ikke var sammen lenger, fortsatte vi å møte hverandre, snakke som før og oppføre oss som før. Det hjelper å være venner, og sakte med sikkert starte med å treffe nye mennesker.

Ta med jentene dine ut og ha det gøy, vær åpen for nye gutter, bare å snakke med andre hjelper. Du merker det selv når du er klar for det, det spørs jo veldig fra person til person. Herregud, jeg husker hvor knust jeg var, det gjør vel dere og, og nå sitter jeg her og gir dere tips til hvordan man kommer over en person man elsker. Sykt!

Hva gjør deg glad? Gode venner, musikk, trening og nye ting.

Yndligsdyr? Jeg elsker alle slags dyr bortsett fra insekter! Har falt helt for pinnedyr i det siste, så kanskje jeg skal få meg ett!

Hvor mange lærlinger er det på Brasserie France? Vi er elleve lærlinger til sammen. Våren før jeg startet var jeg utplassert der, så jeg kjente jo til stedet og alle menneskene, så det var ikke så skummelt. I tillegg så startet en gutt i klassen min også der som lærling, så vi startet sammen. Det var veldig flott!

Hva kostet YSL ringen din? 2500,-

Hvor ser du for deg at du er om ti år? Kanskje kjæreste, barn og hus? Og hvor vil du være om ti år? Vil du fortsatt jobbe som kokk? Det høres kanskje dumt ut, men jeg har ingen anelse om hva jeg vil. Jeg vil leve livet i noen år til, bli ferdig med fagbrevet, også vil jeg studere noe annet, kanskje musikk. Om jeg vil bli i Norge vet jeg heller ikke, og når det gjelder kjæreste og barn, må jeg vel finne en mann først!

Hvor høy er du, og er du fornøyd med høyden din? Jeg er rundt 1.80 cm. Det spørs, egentlig. Alle synes det er så fint, men det er dager hvor jeg hater å være høy.

Hva ville du forandret på med utseendet ditt om du kunne? Vanskelig spørsmål…..jeg aner faktisk ikke! Penere hender? Haha

Hva synes du om plastisk kirurgi? Det er vel helt greit om det er nødvendig! Alle er forskjellige, og om man får bedre selvtillit eller helse av å operere, så skjønner jeg ikke hva som er galt med det. Så lenge man er forsiktig, tenker nøye gjennom og gjør det i riktig alder.

Hvor mye kostet det med spraytan, og hvor lenge varer brunheten? Det kostet rundt 400 kroner, men det er ikke noe jeg vil anbefale. Jeg ble helt svart-grønn med en gang, og dagen etter, da jeg dusjet, gikk nesten alt av. Det er jo finest å være gylden brun, men det er ikke verdt pengene synes jeg. Det kan jo hende jeg gjør det flere ganger, men ikke gjør det om du blir brun av solarium! Tenk hvor mange minutter du får for 400 kroner, og hvor jevnt det blir.
Hva er ditt beste sminke tips? Bruk farger som passer til hår-og hudfargen din. Ikke overdriv, og prøv ut til du finner din helt egen stil. Ikke sammenlign deg med meg eller andre! Og…..bruk alltid en god fuktighetskrem på huden før du påfører foundation.

På bloggen din er alle bildene så duse, og litt “ensomme”. Er det nødvendigvis bare fordi bloggen skal ha en fin helhet, eller symboliserer det hvordan du har det? Hvert eneste bilde jeg har her på bloggen viser hvordan jeg har det, eller hva jeg vil formidle. Alle bildene har en mening, og er absolutt personlige.

Hvor får du pengene dine fra? Jeg jobber hver eneste dag, og får støtte av familie.

Hva gjør en jente pen? Selvtillit og godt kroppsspråk. En jente som alltid smiler og som ser lykkelig ut, er som oftest veldig pen. Men alle er pene på forskjellige måter.

Er du fortsatt forelsket/bettatt? Det er fortsatt vanskelig, men jeg er sikker på at jeg ikke er forelsket lenger. Den gnisten har jeg ikke kjent på lenge.

Har du fått deg en ny gutt? Jeg ser ikke etter en kjæreste nå, men….hvem vet? 🙂

Se du på deg selv som moteblogger? Nei, jeg ser på meg selv som en alt-mulig-blogger, men jeg kunne ønske at jeg hadde hatt tid til litt mer mote og outfits.

Etter alle innleggene dine over de siste årene virker det som du har gått gjennom ganske mye følelsesmessig, har du noen råd for hvordan å bli bedre fra kjærlighetssorg? Våg å komme i kontakt med andre mennesker, selvom det er vanskelig. Bli med ut sammen med de beste vennene dine, gråt når du trenger det, og bruk den tiden du trenger. Man må aldri tenke at man aldri finner en ny og bedre person å dele kjærlighet med, for vi alle vet at det bare er tull. Prøv heller å ha et vennskap, om dere klarer det. Da får du ikke følelsen av at du har mistet en stor del i livet ditt.

Hva er du redd for? Havet, insekter og krypdyr, spesielt maur, falske mennesker man overhode ikke kan stole på, mørket, trapper, fart, ild.

Har du noen gang hatt komplekser for kroppen din, feks føtter, lepper, osv? Ja, jeg har aldri likt kroppen min, og heller ikke hendene mine. Jeg finner alltid noe som er feil, og jeg kunne ønske at det ikke var sånn.

Om du kunne valgt en filmkarakter, hvem ville du vært?

Hvem har du best forhold til av foreldrene dine? Begge to, egentlig. Mamma bor jo i nærheten så hun har jeg helt klart mest kontakt med, men det hender jo at pappa sender en melding eller to på facebook, haha. Pappa og jeg har et veldig sterkt bånd selvom vi sjelden ser hverandre, og det gjelder mamma også. Begge er herlige, og jeg føler meg så heldig!

Kan du poste et bilde av deg selv fra 10 klasse? Kunne ønske jeg kunne si nei, men, ja….greit!

Tiende klasse var den tiden hvor jeg hadde fjortissperioden min. Jeg gikk med stor boblejakke og joggebukse, og sprayet meg brun hver eneste dag etter skolen. Jeg har dessverre ikke de verste bildene på denne dataen og jeg får ikke overført, men kan se om jeg kan vise dere noe senere. Dette er absolutt ikke de bildene som beskriver meg i tiende klasse best! Noen av dem kan også være fra 1. klasse på vidregående, men jeg tok ihvertfall de jeg tror er eldst! Men herregud, for en tid…..det eneste jeg savner, er det lange håret mitt!

Hvordan ville du reagert om en god guttevenn av deg hadde fortalt at han var homofil? Så lenge vi ikke hadde vært kjærester, så hadde det vært helt greit, og jeg hadde støttet han fullt. Kjenner veldig, veldig mange homofile og jeg har aldri hatt noe problem med det. Det verste jeg vet er folk som er imot homofile.

Hvem ser du opp til? Jeg ser vel ikke akkurat opp til noen som helst, tror jeg… Har alltid stort sett klart meg selv og funnet ut av ting på egen hånd, men jeg kan vel si at jeg beundrer storesøsteren min veldig mye.

Hvordan fikk du håret ditt tilbake til din naturlige blonde farge igjen? Jeg dro til den samme frisøren som farget det brunt, og bleket det til det ble nesten like blondt som mitt naturlige. Også lot jeg det bare vokse ut igjen.

Hva er din største drøm? Å ha et fint liv, klare å stå på egne ben og bli noe stort.

Er du modell, har du lyst til å bli det? Har du noen gang vært det? Jeg har aldri vært modell, nei. Og jeg kan vel ikke si at jeg ikke vil bli det, men jeg skulle nok ha startet litt tidligere, og anstrengt meg litt mer.

5 ting du vil oppleve før du dør? Ekte kjærlighet, min egen familie, reise jorden rundt, bade med delfiner og dra på safari.

Det vakreste du vet om? Kjærlighet.

Hvordan er livet ditt? Akkurat nå? Veldig bra!

Kan du vise oss alt du har fra Acne? Med glede!


jeg vil ikke være alene

Hei dere! Jeg har hatt så mye å gjøre i det siste, så har ikke fått blogget noe særlig! Jeg er snart ferdig med spørsmålsrunden faktisk, så gled dere til alle svarene 🙂

I går var jeg ute og handlet ny tv, som jeg er veldig fornøyd med! Den er stor og fin, og passer perfekt hjemme hos meg. Jeg var nødt til å ommøblere litt da, hva synes dere?


Nå skal jeg legge meg. Er utrolig sliten, har vært på jobb i hele dag, og etter det trente jentene og jeg kickboxing, noe som var veldig gøy, men også ganske hardt! God natt dere 🙂

escape me

Det er en liten ting jeg vil ta opp med dere…..Det er veldig, veldig hyggelig at dere forteller meg ting som jeg ikke visste fra før, men samtidig så synes jeg også at det er unødvendig. At noen av dere kommenterer hvem x’ene mine holder på med nå, hva de gjør og hvor unge jentene deres er, er egentlig veldig uinterressant. Når det gjelder Carl Michael kan han gjøre hva han vil, jeg er ikke en del av livet hans lenger, ihvertfall ikke som kjæreste. Vi er fortsatt venner og forteller hverandre det meste, og jeg er selvfølgelig veldig, veldig glad i han, men jeg har fortsatt ingenting med kjærlighetslivet hans lenger, og det har heller ikke dere. At han klarer å ha med andre jenter hjem viser jo bare at han har gått videre, og det er jo bare bra?

Som sagt, ikke tro at jeg kjefter på dere, for jeg vet jo at dere bare mente det “hyggelig”, men jeg synes ikke det er like koselig å høre “dritt” om en person som fortsatt betyr mye for meg, og det burde nok dere også vite. Og jeg ville bare ta det opp, for det er noe som har gjentatt seg mange ganger i det siste. Han er en kjempegutt og selvom jeg har skrevet hundre tusen tekster om hvor såret jeg har vært og hvor jeg ulykkelig jeg var, betyr ikke det at alt er hans feil. Det var forholdet vårt det var noe galt med.

Om det er noe dere bare er nødt til å fortelle meg, som inngår i privatlivet mitt eller deres, så er dere hjertelig velkomne til å sende meg en mail, i stedet for å kommentere det her. Plutselig godtar jeg en kommentar som egentlig ikke skulle blitt publisert, også får alle vite det. Det er ikke noe gøy for verken dere eller meg, og ihvertfall ikke for den personen det gjelder 🙂 Tusen takk!

“hvorfor tar du alltid med de jævla acneposene på bildene dine? Vi har skjønt det nå!!”

………….Jakke Acne

 

…..Haha. Den egentlige grunnen til at de står der på hvert bilde, er fordi jeg ikke gidder å flytte dem, og fordi det er det eneste stedet jeg liker å ta bilder. Men også fordi jeg liker Acne da ( <333333333 )………..eheh.

Det har vært en lang natt, og når man er trøtt og sliten på en Søndag, skal man slappe av. Planen var egentlig å trene, men jeg tror jeg tar det i morgen i stedet. I kveld skal jeg bare slappe av i sengen med en varm tekopp, prøve å få svart på det meste på spørsmålsrunden, og klokken ti er jeg klar for Jersey Shore. Mitt yndlingsprogram. Noen andre som også ser på det? 🙂

det er skrevet

åå, dere er så teite noen ganger. Jeg mente ikke at vann er usunt, selvfølgelig ikke! Men mange, mange liter hver dag er usunt, da skyller du ut naturlige stoffer i kroppen og salt, og det er ikke bra. Jeg drikker 5-8 liter vann daglig, noe som er altfor mye. Daglig anbefalt dose er rundt tre liter om jeg ikke tar helt feil 🙂 Husk at man får i seg mye vann gjennom mat som frukt og grønnsaker også.

I dag har det vært mye som har gått galt. Da jeg våknet var mobilen min tom for batteri, og da jeg skulle prøve å lade den igjen, fant jeg ut at hele hullet i mobilen hvor laderen skal inn i, var ødelagt. Flott! Jeg har enda ikke fått den på, men nå ligger den ihvertfall å lader, surret inn i hundre kilo teip……

Jeg er også ubeskrivelig støl på innsiden av lårene, og da er det ikke alltid like gøy å jobbe på en restaurant med 6 etasjer. Men bortsett fra det, så er alt like fint som i går 🙂


Jeg er kjempetrøtt, så er ikke lenge til jeg skal sove for å si det slik, men først skal jeg ligge i sengen og se på disney channel, spise yoghurt og slappe av litt. Dere har sikkert merket at jeg har byttet header, og selvom jeg liker bildet godt, er det bare midlertidig! Så vet dere det………..god natt da, dere 🙂

12. nov 2010

I dag har det snødd masse mens jeg gikk hjem fra jobb, og det var helt nydelig. Hele Karl Johan var hvit, alle trærne og håret mitt var fullt av snøfnugg. I Sandvika var det ikke så fint, men utenfor vinduet mitt var det allikevel en rolig og fin stemning.

Siden det snødde, var helt stille og tomt i Sandvika, og siden det er hundre år siden sist, tok jeg en liten joggetur. Det var veldig deilig, og………..veldig forfriskende.  Litt kaldt, haha. I går kjøpte jeg ny treningstights som jeg er kjempefornøyd med! Helt enkel, og kjempedeilig å ha på seg.


tights & drikkeflaske fra nike

haha………………jeg har gått på taekwondoo, da!! hallo…

Ikke at jeg har trent så mye de siste dagene, men gud så deilig det er når du først kommer i gang. Når det gjelder mat og trening, så spiser jeg alltid som vanlig, men passer på at jeg får i meg nok proteiner, vitaminer og andre viktige næringsstoffer. I går var middagen min pasta med stekt kyllingfilet, og i dag spiste jeg bare masse frukt og en yoghurt, fordi jeg spiste middag på jobben. Vann er også veldig viktig for meg under trening, og jeg drikker mange, mange liter hver dag. Det er ikke sunt, men det er bedre enn brus og andre leskedrikker. Og du føler deg så mye bedre 🙂

Nå skal jeg sove godt, og prøve å trene i morgen tidlig før jobb. Jeg vedder på at det aldri skjer……