festen begynner ikke enda

Hei dere. Jeg har jobbet i nesten tolv timer i dag, så kroppen min er helt ferdig, egentlig. Jeg har kjempelyst til å svare på alle de morsomme spørsmålene deres nå med en gang, men jeg tror heller at jeg burde få meg litt søvn. I morgen drar jeg forresten til København, og blir borte til Tirsdag! Jeg gleder meg kjempemye, det blir sikkert en veldig fin og opplevelsesrik tur 🙂 Vi skal på alt fra øl smaking til stjernerestaurant, så det kan bli spennende! 

Ihvertfall, det er bare å komme opp med spørsmål på innlegget under, så skal jeg være flink å svare på dem når jeg får tid, til uken. Jeg skal ha med meg dataen til Danmark, men jeg vet ikke hvordan det er med internett og slikt, så ikke forvent så mye blogging. Men en ting kan jeg love dere – jeg skal gi dere hele turen i tekst og bilder når jeg er hjemme igjen! 🙂 Har dere noen steder å anbefale i København, forresten? Cafè, restaurant, vintage butikker eller noe spennende som det er verdt å titte på?

Og ja…..forresten

Jeg farget håret mitt i dag. Mørkt. Jeg vet at dere blir sure og kommer med motargumenter for å ikke gjøre det jeg gjorde, men jeg ble veldig fornøyd 🙂 Jeg er sikker på at dere også synes det er fint!

Nå er jeg nødt til å sove. Kos dere masse i dag, det er jo Lørdag!

herregud

Siden jeg har blitt en ny person, siden jeg er kjempe spennende og siden dere ikke vet noen ting om meg, så tenkte jeg å ha en liten spørsmålsrunde. Og siden jeg elsker å dele hele privatlivet mitt med dere, så skal jeg være flink å svare så bra jeg kan! 🙂 Jeg stopper den når jeg synes at det holder med spørsmål, så det er bare å tenke ut så mange spørsmål som mulig!

…..Og ikke kom med “hvorfor heter du alba?” og “hvordan farger du håret ditt?”….Plis! Er det noe jeg er lei av, er det å svare på de samme, gamle spørsmålene. Love.

kyllingsalat og stor mage

Hei dere! Dette har allerede vært en lang dag for meg, faktisk. Det er ikke ofte jeg klarer eller orker å stå opp klokken syv, men i dag skjedde det faktisk. Etter en kjempegod smoothie (som jeg skal legge ut oppskrift på senere) gikk jeg til Elixia for å trene, og siden det er en stund siden sist, så var det kjempedeilig. Jeg glemte selvfølgelig å tøye ut, men

Elixia i Sandvika har et kjempefint “spa” med badstue, steamrom, fotbad og masse annet, og siden jeg hadde så god tid, satt jeg der en liten stund. Det var veldig deilig!  

Etter at jeg hadde tatt en chai latte (!!!!) med noen veninner, dro jeg hjem og lagde meg en sjapp lunsj. I dag ble det den berømte kyllingsalaten som jeg elsker over alt, vet dere, og den blir fortsatt like god. Kjempelett, billig og enkelt om man har dårlig tid. Sånn som jeg har nå.

Du trenger:
* 1 hel, stekt kylling
* 1 trippelsalat
* 1 rødløk
* 1 Avokado
* 2 tomater
* Svarte oliven
* 1 1/2 agurk

Skyll alt i kaldt vann og tørk det. Riv salat og kutt de andre grønnsakene og ha alt i en bolle. Bland godt. Riv opp kyllingbrystene og bland det inn i salaten. Under har jeg lagt det pent opp på en tallerken og tatt litt søt balsamico rundt. Det er kjempegodt, og det ser fint ut på tallerknen, om du skal servere dette til andre. Det er også godt med ferskt brød og aioli til!

…..Også har jeg vært dum – igjen! I dag dro jeg og bestilte time hos frisøren, så på Lørdag regner jeg med å farge det, om jeg ikke plutselig skulle ombestemme meg, da. Jeg er litt redd, selv om jeg er fast bestemt på å gjøre det. 

Nå er jeg nødt til å spise opp og løpe til toget, som vanlig 🙂 Ha en flott dag videre, dere!

hun trenger meg ikke lenger

Har du noen gang opplevd at ting er slik som du absolutt ikke hadde forventet deg? Du tror du vet hva du gjør, og at du har alt under kontroll, men når dagen endelig kommer, ser du at alt er forandret. Du har ikke kontroll, og du har aldri hatt det heller. Dagen hvor du føler deg alene. Ensom. Den dagen hvor du føler at det kun er deg, og ingen andre. Det eneste du vil er å ligge under den krøllete, kjørlige dynen og se i taket, til det blir mørkt ute og det er tid for å sove.

Du vet at alt du har gjort den siste tiden, er feil. Du gjorde det du lovte deg selv å aldri gjøre igjen, og nå sitter du der og spør deg selv om hvorfor. Hvorfor du gjorde det, hvorfor det ble som det ble, og hvorfor det alltid hender med deg. Hva skal du gjøre nå? 

Jeg vet ikke. Jeg har ingen anelse. Jeg er kald, forvirret og alt går imot meg. Ting som aldri har betydd noe har plutselig blitt hverdagen min, og jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Hodet mitt er fullt av tanker og følelser, men jeg klarer ikke å uttrykke dem. Ikke nå lenger. 

Hjertet hennes dunker fort. De tørre hendene hennes tar et fast grep rundt den store, hvite porselenskoppen med camillete, før hun tar en stor og stille slurk. Rommet er mørkt, og ute er det stille. Gaten er tom. Det er nok fordi det er så sent. Hun pleier å sitte oppe på denne tiden, for å tenke. Tenke på hva som er meningen med alt det som skjer rundt henne, og andre. Hun tenker på hvorfor hun er plassert akkurat her, og hva hun skal bli når hun blir eldre, akkurat som oss andre. 

Hun ser opp på veggen. En flue har satt seg til ro midt på den hvite, tomme veggen hennes, og man kan se at hun ble lettet. Hun trengte ikke å fange den for å slippe den ut, så lenge den holdt seg i ro, mente hun, og ga meg et lite, hemmelighetsfult smil, før hun tok en slurk til av den lunkne teen jeg satte frem til henne for en halvtime siden. Hun samlet de små, tynne benene sine i et kors, før hun lente seg tilbake og fortalte at hun var trøtt, og trengte hvile. Da hun slukket lyset, ble alt stille. Jeg kunne høre pusten hennes, men bare om jeg lyttet godt etter. Hun var svak, det kunne jeg se. Og føle. 

Hun trengte hjelp. Men hun klarte aldri å spørre.

jeg er ikke hårfin, eva

Klokken er litt over tolv, og jeg kom nettopp hjem fra jobb. Jeg er kjempetrøtt, jeg er støl i den ene rompeballen min, og jeg vedder på at jeg klarer å spise opp hele kjøleskapet mitt på under fem minutter. Bortsett fra det så sitter jeg og biter negler av skikkelig irritasjon….

HVORDAN kan dere i det hele tatt gi meg komplimenter for håret mitt? Jeg mener……SE på det! Herregud.

Ikke missforstå, det er utrolig hyggelig å få slike kommentarer, men jeg synes det bare er helt sykt at det går an å se på håret mitt som fint, samtidig som jeg hater det så mye akkurat nå. 

“Hei Nora. Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om hvordan du fikser håret ditt? Det er så utrolig fint og sunt, og jeg har så lyst til å få mitt til å se like bra ut som det ditt gjør. Har du noen tips?”

Enten må jeg være verdensmester i photoshop uten at jeg selv vet det, eller så trenger en del av dere der ute briller…..

Når vi først snakker om hår…..

Jeg har så kjempelyst til å farge det brunt igjen, men med tanke på HVIT ettervekst og tørt hår, så lurer jeg på hva dere synes. Jeg mener, det er jo mitt valg, herregud…Jeg skal ikke la leserne mine ta slike avgjørelser, men jeg vil veldig gjerne høre deres meninger forde. Det gjør det alltid lettere!

Hva synes dere? Nå må jeg legge meg. I morgen skal jeg tidlig opp fordi jeg skal på sykehuset! Ønsk meg lykke til. God natt 🙂

dårlig tid

Hei alle sammen. Nå sitter jeg her, usminket og sulten, og jeg har akkurat ti minutter på meg før toget mitt går. Selv om jeg stod opp sent så har jeg fått gjort en god del – jeg har trent, handlet og ryddig her hjemme! Det trengtes for å si det sånn…..

Også har jeg kjøpt det nye Cosume, hvor Linnea har et kjempelangt og veldig bra intervju. Er det bare jeg som synes at hun er kjempesøt? Anbefaler virkelig å lese det, det står mye klokt.


Nå må jeg løpe til jobb, bokstavelig talt! Kos dere i dag.

i går

Hei dere. Ja, jeg vet at jeg ikke engang fortjener å være på topplisten lenger, for jeg er kanskje verdens dårligste blogger for tiden. Det verste er at jeg ikke gjør noe spennende heller, så egentlig klarer jeg fint å skvise inn litt tid til dere hver eneste dag. Jeg lover å bli flinkere fremover! (ja, jeg vet at jeg lover det hver gang)

I går hadde vi en koselig kveld hjemme hos meg, og det var kjempegøy, helt til vi dro videre. Alle jentene var samlet, noe jeg virkelig har savnet. En veninne og jeg hadde vært og kjøpt inn masse godt, og bakt muffins før de andre kom. Jeg fikk dessverre ikke tatt flere bilder enn dette, litt kjedelig, men sånn er det.Jeg elsker frukt. Nam!

Også måtte jeg bare teste ut en drink oppskrift, og siden jeg var i godt humør, lagde jeg til alle sammen. Den ble veldig god synes jeg, til å være første gang!


Kjole/ Jones&Jones Sko/Ysl

Vel…..kvelden begynte bra, men sluttet elendig. Vi bestemte oss for å dra på byen, og siden det er flere måneder siden sist for meg, hadde jeg vist glemt hva jeg begikk meg ut på. Glatt og våt vei, ekle menn, dårlig musikk, frekke og fulle mennesker og kveldsmat på Shell er vel bare nøkkelord for gårsdagens kveld………

Med andre ord – jeg trives best hjemme, jeg! Haha….

Nå skal jeg spise frokost, ta en kjapp joggetur, slappe av og kose meg. I kveld skal jeg legge meg tidlig, og jeg gleder meg allerede. Vi snakkes senere! 🙂

sminke og sånt

Klokken er halv to på natten, jeg kom nettopp hjem fra jobb og er faktisk drittrøtt, men siden det er så mange som spør hvordan jeg sminker meg og alt det der, så tar jeg meg selv i nakkeskinnet og forteller det, trinn for trinn – en gang for alle!

Heheh….neida, dere er så søte atte. 


Dette er verdens beste concealer, og den er fra ysl, som dere sikkert ser. Den dekker med en gang, og holder hele dagen. Jeg bruker den aldri under øynene, men på urenheter og eventuelle sår eller merker. Den er selvfølgelig bra å ha under øynene også, men siden jeg er født med poser og mørke ringer, så har jeg gitt opp det, på en måte…. Anbefaler den sterkt uansett, om du er på utkikk etter en god concealer som er verdt pengene for en gangs skyld. 

Neste ting jeg skal skrive om er….eyeliner. Noe jeg egentlig aldri har vært noe spesielt fan av, men som jeg har begynt å bruke i det siste. Ikke under, men over øyet, på mascara streken. Det fremhever, og gir et fint lite dådyrblikk.

Når det gjelder mascara så bruker jeg mange forskjellige, så det er ikke så stor vits i å legge ut noe om en spesiell nå. Men den jeg bruker mest for tiden er den nye fra Max Factor, og den er jeg storfornøyd med! Og når vi først snakker om det, så tar jeg bare mascara på oversiden. 

Foundation er et must for meg. Ikke fordi jeg sliter med dårlig hud, men……ikke spør meg hvorfor, for jeg vet faktisk ikke. Jeg har aldri trengt det, men jeg føler meg mye bedre med, samtidig som at resten av sminken sitter bedre. Denne fra Chanel er utrolig god, og den sitter lenge uten at det blir stygt. Jeg bruker den som oftest i helgene, siden jeg jobber på et kjøkken hver eneste dag (med andre ord; jeg trenger ikke full sminke på jobb). Jeg bruker også en fra Max Factor, og den er himmelsk! Kan legge ut bilde av den senere, for det har jeg ikke nå. 

Når det gjelder pudder, så legger jeg alltid pudderet på kinnbeinene, for å fremheve ansiktet mitt bedre. Senere kan jeg også legge ut beskrivelse på hvordan. 

Så var det leppene, da…. denne leppestiften har vi pratet om før, så jeg trenger vel ikke si så mye mer.

Enn at den er perfekt, da! Forresten, jeg dreit meg ganske enkelt ut da jeg skrev om den i noen innlegg tilbake. Mange av dere sendte mail til meg i fortvilelse om at den ikke fantes i butikkene og sånt, og det er ikke så rart – jeg skrev feil nummer. Dere skjønner, lappen under hadde falt av, men jeg trodde jeg husket riktig og skrev nummer 9. Men på dette bildet ser jeg jo at det står…..26? Så unnskyld alle sammen! Håper dere finner den denne gangen:-)

Også må vi jo ha et fint bilde av meg da, for å vise hvordan jeg ser ut med sminke… Haha! 

I tillegg til sminke bruker jeg en hel haug med andre produkter, men dette er de viktigste. Den til venstre er en kjempegod skrubb fra Laline som gir en frisk og gylden hud i ansiktet. Den i midten er en dagkrem fra Botanics som virkelig gjør susen om du har tørr og sliten hud! Og den siste er en super-fuktighetskrem fra Make Up Store som jeg virkelig anbefaler til alle. Den kan brukes under sminke, tørker inn med en gang, er ikke fet eller klissete og virkelig gir fuktighet.


Skrubb fra Laline/Dagkrem fraBotanics(Boots Apotek)/Fuktighetskrem fra Make Up Store

Håper dette gjorde dere litt lykkeligere! Jeg har jo lovet dette lenge, men det er liksom ikke helt meg å sitte foran en skjerm og skrive om hvordan jeg sminker meg. Dere vet jo at jeg…..ikke liker det så godt. Men alt for dere vet dere 🙂 Er det noe mer dere vil vite i samme slengen? 

God natt!

vinn solkort fra brun og blid

Siden jeg fortsatt har mange solkort igjen, starter jeg en ny konkurranse. Jeg trekker 10 vinnere som får to solkort hver, og hvert kort inneholder 100 kroner. Det eneste dere må gjøre er å svare på spørsmålet under, og skrive navn og mail i selve kommentaren. 

“Hvem ble kåret til Miss Brun og Blid 2010?”

Jeg skal gi dere et hint – det er hun på bildet under. Lykke til! 🙂