nate v dan

Hallo! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og hadde det ikke vært for at Herman fikk sertifikatet på Tirsdag, og var så snill å kjøre meg hjem i kveld, så hadde jeg vel fortsatt sittet på en gammel benk på Nationaltheateret og ventet på Spikkestad toget som alltid (!!) er forsinket. Så, tusen takk!

Jeg er egentlig på vei inn i dusjen, også er det boms i seng. I natt sover jeg endelig alene igjen, så i morgen er det tidlig opp, for så å trene. Lenge. Kanskje jeg rekker en sjapp tur innom brun og blid også, men siden jeg aldri klarer å følge mitt eget tidssjema, og siden jeg kjenner meg selv alt for godt, så kommer jeg vel til å sove helt til jeg skal på jobb. Uansett…. 

Der ser du………

Jeg sitter her og sier at jeg er på vei inn i dusjen, og jeg er jo ikke ferdig med å se på gossip girl engang. Snakk om tidssjema, ja….

Og for de som synes at muffinsen så usedvanlig søt ut, så….ja, jeg har laget den! Hehe….er jeg ikke flink. 

De siste dagene har vært travle, og jeg har hatt så mye rart i tankene. Siden jeg fikk en mikrobølgeovn, så har jeg mange oppskrifter på lur, og jeg gleder meg til å dele dem med dere. Man kan jo lage hva som helst med den, så jeg gleder meg virkelig. 

I mellomtiden vil jeg gi dere en liten oppskrift på månendens smoothie. Jeg drikker den så og si hver eneste dag, og i tillegg til at den er kjempegod, så er den energirik og full av vitaminer og antioksidanter. 

Du trenger:

Frosne jordbær 
2 bananer
1 vaniljeyogurt 
2 ss kokosmelk
1/2 liter appelsinjuice
Frosne bjørnebær
Ferske blåbær

Ha det flytende opp i en blender, og hell bær og frukt opp i. Om du bruker ferske bær i stedet for fryste, så anbefaler jeg å ha i noen isbiter, slik at det blir en kald drikke.

Denne smoothien er perfekt til frokost, til en rask lunsj/mellom måltid, eller til å drikke før/etter trening. Jeg elsker smoothie, og drikker veldig mye av det. Det eneste som er viktig å huske på, er at selv om det kun er naturlige næringsstoffer i, så er det fortsatt veldig mye sukker i bær og frukt, for å ikke snakke om i yogurten, så ikke overdriv drikkingen! Ingenting er sunt om man får i seg for mye, vet dere 🙂 Om dere skal være ekstra sunne, så dropp yogurten. 

God natt!

endelig

Hei hei! I dag har jeg hatt fri, og derfor har jeg fått gjort masse som jeg har lengtet etter å gjøre. Dagen startet med en rask treningsøkt, før jeg ryddet og vasket leiligheten. I kveld skal jeg bare slappe helt av, kose meg skikkelig, og legge meg tidlig.


Fikk forresten en….microbølgeovn i posten i går. Det er en gave fra Whirlpool, og jeg gleder meg til å bruke den fremover! Den er faktisk ganske fin, og har utrolig mange forskjellige innstillinger og funksjoner. Man kan til og med steame og bake i den! Utrolig….Jeg har faktisk allerede begynt på bakingen, så i løpet av kvelden skal jeg vise dere hva jeg har laget. Håper det blir vellykket 🙂


Er den ikke søt?

Jeg lager noe som har med sjokolade å gjøre. Klarer dere å gjette? 🙂

avokado og stekte nøtter

Hei dere, alle sammen. Nå sitter jeg hjemme i sofaen, alene, og jeg har nettopp sett ferdig åtte episoder av Gossip Girl. Faktisk, for å være ærlig….så har jeg ikke gjort noe annet enn å ligge hjemme alene og sett på episode etter episode med det… Gossip girl. 

Jeg har ikke vært meg selv de siste dagene, og selvom det gjelder ting jeg ikke vil snakke om her på bloggen, så føler jeg samtidig at det er riktig, og at jeg vil fortelle dere alt. Jeg vil beskrive hver minste detalj, jeg vil ta bilder og jeg vil få dere til å virkelig føle det samme som jeg føler, men det blir vanskelig! Kanskje jeg klarer det, en dag 🙂

Så….nå skal jeg kose meg med kveldsmaten min og så skal jeg legge meg. Det er lange dager nå, så det gjelder å få litt hvile. Håper jeg får blogget i morgen, og ja….jeg holder på med spørsmålsrunden! Den kommer når dere blir tålmodige. Og, en ting til – så morsomt at så mange svarte på libresse konkurransen. Det er alltid gøy med mange deltakere, og så mange morsomme begrunnelser… Hehe! God natt 🙂

hvilken er din dødssynd?

Syv designere har gjort en feminin tolkning av de syv dødssyndene, og Libresse har laget vakre etuier som følger med når du kjøper bind fra Libresse nå.

Test deg selv på Libresse.no og finn ut hvilken dødssynd du representerer!

Min synd er FRÅTSERI!

Dette er min synd fordi jeg elsker søtsaker og takker nei til dessert…haha. Vel, facebook vet vel best.

I samarbeid med Libresse, kan du vinne et gavekort på Nelly.com til en verdi av 1.000 kroner. Det eneste du må gjøre er å fortelle hvilken som er din synd når du tar testen på Libresse.no, og si noe om hvorfor dette er akkurat DIN synd.

Beste svar vinner! Svar skrives inn i kommentarfeltet med mailadressen deres, og navn! 

Lykke til, fra meg 🙂

det var akkurat den dagen i dag

“Jeg vet hun ikke er like betatt av meg lenger. Vi er jo sammen hele tiden, og det er ingenting som er spennende med meg. Jeg gjør ikke noen av de tingene hun gjør, jeg er bare en helt vanlig gutt med noen få venner, går på skolen som alle andre og driver med en fritidsaktivitet.

Hvorfor skulle noen elske meg? Enda blir min kjærlighet for henne sterkere, og det skulle ikke forundre meg at hun ble redd om hun leste dette. Jeg ser det for meg, måten hun forteller om meg til andre. ?han var helt gal, det var alt for mye?. Jeg ser det også selv. Men det er ikke noe jeg kan gjøre med det. Hvert sekund hun er borte, savner jeg henne. Og mine tanker faller alltid på, hvor er hun, hva gjør hun, og hva tenker hun på?

Det er noe mentalt galt med meg, jeg har aldri vært sånn her før, det er bare ikke meg. Jeg er den gutten som ikke tenkte på jenter, ikke på denne måten.

Det har gått 11 måneder.

 

En stund nå har jeg følt meg holdt nede. Ikke at jeg har vært ulykkelig, men tankene mine har løpt løpsk og jeg er sugen på opplevelser og moro. Kjærligheten min for deg er bare ikke sterk nok for at jeg kan bli holdt nede lenger. Jeg vil rett og slett leve livet mitt igjen. Jeg trodde jeg var klar for å binde meg med en person og utelukke alt annet, men tiden er ikke rett.

Min kjærlighet for deg kan ikke beskrives med ord, for de tingene jeg har delt med deg kan aldri deles med andre på samme måte. Dine kvaliteter er uerstattelig og mange vil finne det svært attraktivt i deg. Med denne teksten vil jeg bare at du skal vite hvor mye jeg setter pris på alt du har gjort med og for meg.”

cupcakes & stars

Hei dere! Endelig hjemme etter en veldig, veldig lang dag. Hele denne kvelden har jeg tilbrakt tiden min på Bølgen og Moi i Nydalen. Kjendisbloggeren Manuela, som er kjent for sine lekre og inspirerende kaker, holdt et lite foredrag, blandt annet om hvordan man kan få kaker til å se mest mulig fine ut, og slike ting som vi jenter elsker å lære om! 

Jeg var den første som kom, tro det eller ei, og derfor fikk jeg ekstra tid til å prate med de andre. Maren kom selvfølgelig, og hvorfor det er en selvfølge? Jo, for vi møter hverandre på de mest tilfeldige bloggtreffene, noe som er veldig hyggelig!

Da vi var alle, fikk vi servert masse god drikke, og veldig mye god og fin mat. Bølgen og moi er jo kjent for å være et fint brasserie, og selvom vi kun fikk smørbrød og tapas, så var det meget, meget godt.Etter mye prat og noen glass med vin, startet det hele.  Manuela startet med å vise oss noen enkle triks om hvordan man pynter en kake, og noen cupcakes. 


Også var det vår tur….haha

Ett av de gode tipsene hennes, var å bruke mye perler som pynt. Det ser alltid lekkert ut, mente hun. Og hun har jo veldig rett! Strø noen enkle perler på, og kaken vil straks se mer glamorøs ut.

Vi fikk også bruke en “pearl spray” som gjør glasuren sølvaktig, og jeg personlig elsket den. Så de fleste muffinsene mine ble sølvfarget, til slutt….Du kan se det på bildet over også.

Dette var da mitt eget bord…Hvor jeg kunne sitte i…….fred? og pynte! Alle fikk hvert sitt bord, noe som var veldig avslappende.Manuela og noen av hennes sukkersøte cupcakes!

Det var utrolig morsomt, og det er jo akkurat sånne ting jeg elsker å drive med, så det å bli invitert på noe slikt var bare helt herlig. Jeg fikk mye inspirasjon, mange gode tips, og jeg fikk øve meg på veldig mange cupcakes!……..da jeg skulle dra, fikk jeg plutselig ta med…..alle…..sammen, i tillegg til to store kaker, og en veldig stor og tung goodigebag stappfull av kakepynt og utstyr som jeg gleder meg til å se på i morgen! Nå er jeg nødt til å legge meg 🙂 

Er det noe dere lurer på angående dette, så kan dere spørre. Eller så skal jeg prøve å legge ut noen tips i morgen! God natt 🙂