jippi! gratis is til alle i Oslo!

Free Cone Day, 12. april – Ben & Jerry?s takker kundene sine

Free Cone Day blir for første gang avholdt i Norge 12. april i år i forbindelse med at Norge har fått sin første Scoop Shop på Karl Johan i Oslo.

Etter å ha vært i salg i Norge i tre år synes vi at er det på høy tid at Ben & Jerry fans og kunder i hovedstaden får noe igjen, og inviterer hele Oslos befolkning til isfest i Spikersuppa 12. april.

Alle som elsker is er invitert til Ben & Jerry?s Scoop Shop på Karl Johan for å få sin favorittkule is helt gratis. Ta med deg kjæledyr og bestemor ? alle får is! Vi forventer masse liv og moro og deler ut gratis is hele dagen.

Dette er den perfekte anledning til å prøve spennende smaker som man kanskje ikke hadde unner seg ellers. Hva med å prøve de nye smakene Nordic Water Peace og Cherry Garzia, eller en av Fairtrade smakene: Chunky Monkey, Chocolate Fudge Brownie eller Fairly Nuts?first of all

Hei mine små! Jeg har hatt så mye å gjøre i dag, klokken er halv elleve, og jeg er fortsatt ikke ferdig.Jeg har endelig fått førstevakter frem til sommeren, på jobben, så nå jobber jeg fra ni til fem på dagen. Det er veldig deilig, og jeg får gjort så mye mer på dagen. Da jeg kom hjem i dag møtte jeg veninner, før jeg tok en lang joggetur på Kalvøya. Det var så fint vær, og jeg fant til og med blåveis!

Denne uken blir kjempespennende, og jeg gleder meg masse. I morgen skal jeg på Indiska åpning. og etterpå skal jeg på Diesel fest sammen med Ida! Det blir nok kjempegøy 🙂 På Torsdag drar Ida, Ida og jeg til Park Hotell på Holmenkollen for å få spa behandlinger, og det blir nok også…..ok. Neida, det blir himmelsk, det! Can’t wait. 

Nå må jeg pakke, vaske litt også er det boms i seng. Love! 

fyrverkeri

Hallo! Klokken er nå halv tre, altså midt på natten, og her sitter jeg og har nettopp kommet hjem. Eller, nesten og nesten…..Uansett, jeg er kjempelei av å sove hele dagen, og jobbe hele natten. Det er slitsomt og jeg føler at jeg lever i en annen verden. Det har sine fordeler, men jeg merker at det hadde vært deilig å komme tilbake til de normale rutinene igjen. Neste Tirsdag skal jeg faktisk begynne å jobbe tidlig, så da har jeg vanlige dager igjen, endelig! 

I dag var det sol da jeg våknet, og da jeg kom på jobb, snødde det. Merkelig vær, men det er uansett solen som vinner, og det våren nærmer seg med sakte skritt. Jeg gleder meg til jeg kan løpe rundt i tynne gensere uten å fryse, jeg!  Gå med noe annet enn uggs hadde også vært en liten forbedring….heh.


I morgen har jeg fri, og jeg kan ikke huske sist jeg så frem til en fridag. Jeg har kjempemye jeg er nødt til å få gjort, så det passet ganske bra. Ikke at jeg ikke kommer til å sove vekk hele denne dagen og, da. 

Må forresten dele lunsjen min med dere. Jeg kan inrømme at den ser helt forferdelig ut, men den smakte deilig! Den er rask, enkel, kjempesunn og god.

Kok opp røde linser, uten smør, olje og salt, kun pepper, i 10-15 minutter. Skyll dem godt først! Ha i røde bønner og kik erter som er kokt. (altså de du får kjøpt i bokser). Nam nam! Dette passer også til salater, kjøtt og slikt, men jeg liker det best alene! 

Nå må jeg legge meg, herregud! I morgen skal jeg gi dere en liten hud anbefaling 🙂

frokost

Herregud, jeg snakker jo bare om avokado når jeg først nevner mat. Men det er faktisk veldig sunt, og jeg ville bare si at dette er en veldig lett og god frokost. Kylling, grovt brød og avokado med litt gressløk over. Kjempegodt!bananer og jordbær

Hei, og god formiddag! Denne dagen har vært helt fantastisk til nå, og jeg gleder meg faktisk til å jobbe i kveld. På grunn av så utrolig fint vær de siste dagene, har vi åpnet uteserveringen i tillegg, og det tyder bare på en ting – sommeren er på vei!

Jeg har fått gjort utrolig mye i dag. Dagen startet med at jeg trente i to timer, før jeg løp ned til Helios, en økologisk butikk i Sandvika, og handlet masse gode produkter som jeg gleder meg til å teste ut. Fordi jeg aldri klarer og aldri kommer til å klare å løpe lenge på en mølle inne på treningssenteret, og siden solen skinner som bare det i dag, har jeg nettopp kommet hjem fra en lang og forfriskende joggetur. Fikk matet endene samtidig, det er jo også noe som må gjøres.  

Nå skal jeg dusje, lese litt av det nye Costume….


… kose meg med cottage cheese og bringebær..

Og finne noe jeg kan ha på meg, før jeg løper til toget. De siste dagene har vært lange og harde, jeg skal sette opp en treningsplan og jeg har også startet på en hard diett. Den er ikke ferdig og jeg vil ikke fortelle så mye om den, men jeg gleder meg veldig. 

Kos dere videre i dag, og gjør meg en tjeneste – vær ute i den fine solen!

hun er verdens søteste

Hei dere! Nå ligger jeg hjemme på sofaen, nydusjet og i en stor joggebukse. Søndager er så deilige å ha, man kan stå opp sent, være usminket og gjøre….ingenting. 

I dag kom Sarah på besøk, rett fra Frankrike. Bortsett fra en stor bag på 20 kilo, hadde hun med seg en pakke med makroner til meg, akkurat som hun lovet! Som dere vet så elsker jeg makroner over alt på jord, så jeg ble utrolig glad. Disse er jo i tillegg laget i Frankrike, og det er jo et stort pluss. Gode var dem ihvertfall, og så fine at jeg nesten ikke klarer å spise dem opp.

Nå ligger jeg og leser om skalldyr. Det er faktisk ganske spennende, og veldig nyttig, særlig når jeg snart har prøve. Ellers så tror jeg at jeg holder meg inne i dag. Det er kjørlig ute, og jeg har ikke hatt en fridag på hundre år, så det er noe jeg må nyte. I tillegg så skal jeg legge meg tidlig, slik at jeg klarer å stå opp klokken syv i morgen for å trene.

Får se om jeg orker å blogge senere i dag. Akkurat nå skal jeg sove litt, før jeg leser videre.