koser meg på kos

Hei alle sammen! Vet dere hvor jeg er nå?:-)

Et sted hvor det er turkist hav, hvite strender og palmer ihvertfall. Jeg er på Kos, og jeg koser meg masse! Vi kom i natt, og men allikevel stod vi opp utrolig tidlig for å dra på stranden, som ligger rett ved hotellet. Havet og stranden var nydelig, og vi har hatt en utrolig bra dag. Da vi lå på stranden i dag tidlig var det så mye som 40 grader, så vi har egentlig bare ligget i vannet.


Etter flere timer langs stranden, dro vi på en hyggelig restaurant hvor vi spiste, og drakk drinker. Kjempegodt!

Nå skal vi ut å feste, men jeg blogger nok i morgen! 🙂 Love

vi må hjelpe hverandre

Fikk en veldig søt kommentar fra en nitten år gammel jente i dag, som heter Connie Regina og som kommer fra Askim. I forbinnelse med det som hendte på Utøya, har hun kommet med en veldig bra plan på bloggen sin, og ville derfor at jeg skulle dele dette med resten av dere!

Planen går utpå at så mange som mulig kommenterer på et innlegg hun har laget, og for hver eneste kommentar hun får, gir hun to kroner til “Utøya”.

“For hver eneste kommentar jeg får, skal jeg gi to kr til Utøya. Pluss at jeg gir 200kr fra meg selv. Reparasjonene der kommer på ca 15-20 millioner, så alle som hjelper til blir satt pris på. Grunnen til at jeg ikke bare gir 5000 selv, er at jeg vil at det norske folk også skal bidra med hjelp.”Hun forteller også at dette ikke er noen form for reklame for hennes egen blogg, og siden dette går til en veldig god og viktig sak, oppfordrer jeg alle til å kommentere! Synes dere ikke dette var fint gjort?:)

Du finner innlegget ved å trykke her.

frokostanbefaling

Som dere vet, så er frokost det “viktigste” måltidet i løpet av en dag, ihvertfall ifølge de fleste. Når det gjelder meg, så hater jeg å spise rett etter at jeg har stått opp, og jeg spiser mye heller litt ute på dagen, når jeg trenger energi. Jeg er rett og slett ikke sulten på morgenen, og da er det jo ikke så fristende å spise, heller!

Men….

Jeg har funnet noe som jeg faktisk klarer å få i meg, særlig før jeg drar på jobb, og som i tillegg er kjempegodt, kjempesunt og billig!
Havregrøt med jordbær og banan

….det er kanskje ikke det mest oppfinnsomme jeg har hatt her på bloggen, men havregrøt er vel noe alle forbinder med kjedelig, og derfor ville jeg bare minne dere på, at det går an å gjøre dette om til en god og søt liten frokost-eller mellomrett. Man blir utrolig mett, og det holder lenge.

Unngå å ha sukker i grøten, for å gjøre den ekstra sunn. Banan, jordbær og annen frukt og bær er søte i seg selv, og man vil merke at det blir mer enn nok sukker! Om man føler at det blir litt dyrt med friske jordbær hver dag, kan man også kjøpe feks. frosne blåbær, som man har i litt før servering. Da tiner de, og blåbær er jo også godt og sunt!

Spiser noen av dere havregrøt til frokost, eller har dere et annet tips til meg?:-)

lavendel

Hei alle sammen! I går dro Silje og jeg til Oslo for å dra på førvisningen av filmen “Bambieffekten”. Det var en veldig bra film, særlig til å være norsk, og i tillegg fikk vi en kjempedeilig goodiebag, med masse produkter jeg gleder meg til å bruke 🙂

Etterpå dro vi til Olivia for å ta en liten matbit, og på veien opp dit, gikk vi forbi alle blomstene som lå utenfor domkirken. Jeg har aldri sett så mange blomster og mennesker på ett sted før, og selvom det var utrolig trist å se, var det også veldig vakkert. Har noen av dere vært der?

Helt fra Karl Johan og oppover til slottet lå det en rekke med blomster, bilder og tekster som folk har skrevet.


Alle blomstene ble formet i et stort hjerte på toppen!


Nå skal jeg ut med jentene! Kos dere videre i kveld!

baking og slappe føtter

Hei alle sammen! Dette har vært en merkelig dag. Helt siden klokken seks i dag tidlig lå Marius og jeg i sengen og fulgte med på nyhetene, og jeg fant ut av at en bekjent av meg var en av dem som ble skutt på Utøya. Nå som 80 stykker er funnet drept, er det også større sjanse for at det er fler jeg kjente eller visste hvem var.

Det er helt grusomt.. Selvom jeg ikke var der, forestiller jeg meg hele tiden hvordan det må ha vært å oppleve, og jeg har lest fler blogginnlegg som er skrevet av de som overlevde. Det har gått hardt inn på alle, og jeg tenker på dere alle hele tiden! Anbefaler alle å lese, spesielt denne. Dere kan også holde hender med resten av verden, ved å gå inn på denne lenken og skrive inn i feltene.

I dag har jeg ikke vært på jobb, fordi jeg ikke hadde lyst til å gå rundt i sentrum. Alt er  bare helt forvirrende, så jeg holdt meg hjemme. Jeg har ryddet litt, og nå har jeg nettopp laget knekkebrød som står i ovnen. Ikke har jeg lyst til å legge meg heller, så det blir nok en lang natt med mange filmer og tekopper. Det har vært et fryktelig regnvær i dag også, så jeg håper på sol i morgen! Er så typisk at det bare blir regn nå som jeg har to ukers ferie, hehe.Ringer/Cecilie Melli & kjøpt i bod    Jumpsuit/Lace  Sko/Acne Magnolia

I hele kveld har jeg sittet hjemme i leiligheten og slappet av. Jeg har laget utallige cupcakes med mange forskjellige smaker, og når frostingen er ferdig i morgen tidlig, skal jeg ha det gøy med å pynte dem. Å bake kaker som jeg kan pynte er det morsomste jeg vet om, og det får vekk alle andre tanker.

Oppskrifter og bilder legger jeg ut i morgen 🙂

22.juli

Dette har vært en helt grusom dag. Kanskje en av de verste dagene jeg noensinne har opplevd. Da jeg og resten av kollegaene mine satt og spiste på jobben, ble regjeringskvartalet, som ligger i gaten bortenfor, bombet. Vi kjente smellet så mye at vinduene nesten sprakk, og hele bygget ristet! Mennesker løp rundt i gatene med hendene foran munnen, aske, papir og andre småting virvlet rundt i luften, og alt var helt grått. Jeg har aldri opplevd noe liknende! Det var helt uvirkelig, og akkurat som å være i en film. Bare en halvtime før dette skjedde var jeg utenfor dette bygget, og det er en veldig ekkel følelse å ha inne i seg, særlig når du ser hvor hardt dette har gått utover menneskene, byen, og ikke minst Norge.

Brasserie France ble stengt og jeg gikk oppover Karl Johan på vei hjem. Alle gikk i panikk med mobiltelefoner i hendene, og jeg må innrømme at jeg var utrolig redd. Bare tanken på at det skjedde igjen ga meg tårer i øynene. I Karl Johan lå det glass overalt, og asken bare fløy rundt. I tillegg var det et skikkelig gustent regnvær i dag, så byen så ikke pen ut etter dette, altså. Jeg fikk såvidt se hvordan det så ut utenfor vg også, og jeg kan ikke tro at det er Oslo! Det ser ut som en krigssone, som de sa på tv, og det er helt ubegripelig at det hendte i Norge.

Skytingen i Tyrifjorden, hvor jeg har hytte, gjør meg også skikkelig kvalm. Ikke bare er det uskyldige mennesker som har blitt skadet og drept, men det er også unge, som ikke fortjener en så meningsløs og forferdelig død. De som overlevde er nok skadet for livet, og jeg kan ikke engang tenke meg hvordan det må være å løpe rundt på en øy i halvmørket, med en mann som går rundt og skyter folk, kanskje mine egne venner, og til og med se haugevis med lik ligge i vannkanten.

En slik person, som kan utføre slike handlinger uten å blunke, er umenneskelig, mener nå jeg. Et menneske med følelser ville aldri funnet på noe slik uansett, og det sårer meg at det faktisk finnes noen der ute, som klarer å gjennomføre noe så grusomt!

Jeg kom meg hjem til storesøsteren min, og kom ikke hjem før nå. Mange av dere har spurt om jeg lever, og som dere ser, så er svaret ja! Jeg er ikke skadet i det hele tatt, men synes at dette var en helt forferdelig opplevelse, som har gått hardt innpå meg. Jeg får nok ikke sove noe godt i natt, som mange andre, og jeg vet heller ikke hvor lyst jeg har til å ta fly fra Gardemoen om en uke. Når det gjelder venner og sånt, så kjenner jeg ingen som ble skadet eller utsatt, heldigvis!

Til slutt vil gi mine varmeste tanker til alle sammen, uansett om dere er rammet eller ikke. Jeg vet ikke helt hva annet jeg skal si, enn at jeg håper på det beste, og at alle som har klart seg, har kommet i sikkerhet og er hjemme igjen. Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet, eller hvordan du opplevde dette!

ny hårfarge

Hallo! Nå har jeg nettopp kommet fra frisøren, og er straks på vei ut i regnværet igjen for å rekke jobb! Ja, jeg var hos frisøren i dag, og måtte gjennom både avfarging og farging før det ble et ordentlig resultat. Stakkars håret mitt, det har virkelig fått gjennomgå det siste året!

Jeg er ihvertfall veldig fornøyd, nå slipper jeg også å bruke tusen kroner to ganger i måneden for å farge en hvit og ekkel ettervekst, for nå er jeg blond igjen!genser/Zara

Herregud….Så utrolig uvandt det er! Rart hvor mye håret ditt faktisk har å si.
Hva synes dere? Om noen uker skal jeg stripe det litt, slik at det blir litt kontrast i det!

…På veien hjem kjøpte jeg med en ting til, og dere kan jo GJETTE hva det er! Ah, jeg er i himmelen 🙂

golden eye

Var visst en liten bloggleser som skrev en litt spydig kommentar i dag, etter min mening, og siden jeg elsker å irritere mennesker som henger seg opp i den minste ting gjennom bloggen min, så BEKLAGER jeg igjen for lite blogging 🙂 Hehe….håper du lærer å ikke bry deg så mye.

Det er som sagt bare to dager igjen før jeg kan begynne å fokusere litt mer på bloggen, så jeg håper dere klarer å følge med til det! Ellers så går det fint, bortsett fra at jeg har vært litt forkjølet, og fått verdens største munnsår INNE i munnen…hater det!

I morgen skal jeg for tredje gang prøve å få tilbake en blond farge på håret mitt, og kanskje jeg får tid til å blogge litt fra iphonen slik at dere kan se resultatet. Håper det blir fint, og jeg gleder meg! Om en uke drar jeg og to veninner til Hellas, så det hadde jo vært fint å få alt klart innen det..


genser/Zara

Nå skal jeg sove godt i sengen min! Kryss fingrene for håret mitt i morgen, da 🙂 Gullunger.