chuck is dead

Hallo! Jeg har fortsatt vondt i halsen og en ekkel hoste, men feberen er lavere og jeg føler meg mye bedre! I dag har jeg sovet lenge, slappet av foran tv’en og gått en liten tur langs elven i det fine været! Det var deilig å få litt frisk luft, jeg har jo bare ligget her i snart to uker nå. 

Jeg har fått gjort mye mens jeg har vært syk. Kanskje ikke så mye som jeg vanligvis ville fått til om jeg hadde stengt meg selv inne i leiligheten så lenge som jeg har vært her, men det er jo fortsatt noe, og det er deilig å bli ferdig med sånne småting som man ikke har tid til ellers.  

Ryddet også litt i klesskapet, og lagde blandt annet plass til de nye høstinnkjøpene jeg skal handle inn snart. Dette er nok det siste bildet dere ser av meg i shorts for i år, tenker jeg 🙂 Sommeren var fantastisk, men nå er det tid for å rydde vekk bikinier, korte kjoler og sandaler, for nå er det høst! 

Mamma kjøpte en ny blender til meg i går, fordi min var helt utslitt, og selvom denne var mye mindre og enklere, var den minst like bra! Det er lenge siden jeg har laget smoothie her hjemme, så det var skikkelig bra at jeg fikk det til i dag. 

Og gjett hva…

….Jeg har fått tak i siste sesong av Gossip girl. Jeg har jo ikke sett på noe annet enn alle episodene den siste uken, så det at jeg fant denne cd’en var perfekt! Den startet bra med masse fine designerklær, nye mennesker og mer drama, så jeg gleder meg til å se mer fremover! Har noen fulgt med på tv det siste året? 

konkurranse

Siden dere er verdens beste lesere, og siden dere ble like forelsket i denne shortsen som meg, så har jeg en liten overraskelse til dere. 


Konkurransen sponses av Smejfashion.no

I samarbeid med Smejfashion så skal jeg ha en liten konkurranse her på bloggen, og den er så enkel som dette: 

Dere går inn på siden deres på facebook, trykker “liker”, også går dere inn på bloggen min her og kommenterer med navnet deres, at dere har trykket liker, og hvilken størrelse dere bruker. Det er veldig viktig at dere kommenterer i dette innlegget, eller så blir det bare masse rot og ekstra arbeid for meg. Om en uke trekker jeg en heldig vinner som får tilsendt denne superfine shortsen i posten! 🙂

Siden det er noe feil med kodene på bloggen min for tiden, må jeg bare legge ut linken sånn. Trykk på denne for å komme til facebooksiden deres! http://www.facebook.com/pages/smejfashionno/205582926151650 

Lykke til så lenge! 

du fikk meg til å lese det, igjen

Hallo alle sammen! Dagen i dag startet med et koselig besøk av mamma, Tusen hjertelig takk 🙂 Er veldig glad for at jeg har en mamma som tar så mye vare på meg når jeg er syk. Glad i deg!


Fikk også en hyggelig liten gave fra Smejfashion.no. Ikke ofte man får en så koselig lapp med på kjøpet! Det setter ihvertfall jeg skikkelig pris på. 

Har ikke blitt noe bedre for de som spurte om det i går kveld forresten. Har faktisk blitt mye verre, både i ØRET (av alle ting) og den ENE siden av halsen.  Mamma tror det kan være halsbetennelse fordi kroppen er så svekket fra før av, så jeg må dra tilbake til legen på Mandag. 

Tilbake til shortsen!! Den er vidunderlig. Ikke bare det, men den kom innen to dager. Jeg venter fortsatt på to pakker som jeg skulle mottatt for over to måneder siden, så dette er ny rekord.  Ikke bare var den superfin, men den satt også kjempebra! Grå er i tillegg en av mine yndlingsfarger, så det var jo et stort pluss.Tusen takk for denne 🙂 Dere finner shortsen og mye mer kult ved å gå inn på smejfashion.no. Hva synes dere om shortsen, forresten?

Ellers så har jeg ikke akkurat gjort så mye… Jeg har ligget i sofaen og sett på utallige Gossip girl episoder, fått i meg det jeg klarer av mat…..

Og sovet. Noe jeg er nødt til å fortsette med. Øret verker, og kroppen trenger hvile. Naboleiligheten har forresten fest nå, og jeg må si at det virkelig er classy når henger ut av hverandaen og skriker…Musikken er også helt ræva, sett på noe bra når du først har åpen fest i Sandvika sentrum, og vet at alle vil høre det…

Kødder ikke, høres seriøst ut som en russebuss…..og han bor i leilighet..Det er også byfestival, så her har det vært musikk i hele dag. Sikkert kjempefestlig for dem som kan gå ut og se på :-))))))

By the way, har blitt intervjuet av blogit.no i dag, så klikk her for å lese det! Gøy å bli med på slikt en gang i blandt 🙂

…ja, natta da.  

24.aug.2011

Hallo! I dag har jeg egentlig vært mye verre, har faktisk aldri hatt så vondt i hodet, derfor har jeg ikke klart å blogge noe særlig. Klarer såvidt å stå oppreist, det eneste jeg vil er å våkne opp frisk og opplagt i morgen!

 Jeg har ihvertfall vasket håret da, hehe…..

Har forresten forrige spørsmålsrunde snart klar, regner med at den er ferdig til i morgen! Om dere vil stille noen flere spørsmål, er det bare å kommentere i dette feltet, så skal jeg prøve å få dem med. Nå skal jeg legge meg tilbake for å få litt søvn…. Har forresten mistet smaken for sengen og soverommet, så jeg har plantet meg godt på sofaen. Hehe! 

en slyngende tanke

Hei dere! Dette har vært en kjempelang dag, så jeg skal snart hoppe tilbake til sengen for å prøve og få litt søvn. Jeg var hos legen i dag, og det viste seg at jeg har “akutt øvre luftveisinfeksjon”…..Ikke særlig morsomt nå som jeg jobber så mye, og endelig hadde kommet inn i treningen igjen.

Å ikke kunne gå ut av huset på flere dager, ikke jobbe, bare sitte hjemme i leiligheten og trykke “oppdater” på facebooken sin hvert andre minutt er noe jeg hater mest av alt.

Ellers har jeg bare ligget hjemme og lest. Sett filmer, og spist lapskaus med flatbrød, det eneste jeg får i meg…. 


…Irritert meg over det over middels fete håret mitt som jeg ikke gidder å vaske…

…Og drukket ca hundre kopper med te, ingefær, sitron og alt annet som alle sier hjelper mot hoste og kvalme. Fikk en hostesaft av Marius, som kanskje er noe av det verste jeg har smakt noengang, selvom tanken var god da. Gud, som jeg hater å være syk (!!!)

….Vel, mer har jeg egentlig ikke å skrive om. Jeg håper dere har det kjempebra, og at dere nyter de siste varme sommerdagene. Vi snakkes i morgen, da er jeg sikkert i et litt bedre humør! 

sjokoladekuler

Hei alle sammen! Klokken syv våknet jeg med en skikkelig hodepine og en overvarm kropp, og i løpet av de siste timene foran tv’en har jeg innsett at det er mulig jeg har feber, og absolutt ikke er i god form. Det er kanskje ikke en god idè å trene da, men siden jeg har lagt på meg minst fire kilo etter Hellasturen, og kun har levd på alkohol og fastfood de siste dagene, er det noe jeg tvinger meg selv til å gjennomføre. 

Jobb i kveld er det også, men heldigvis har jeg fri i morgen, en hel dag til å bli frisk på!  Startet såvidt i dag, med diverse piller og drikker som mamma har gitt meg, og en god og varm kopp grønn te med kanel i. 
Det er lenge siden jeg har vært så slapp som det jeg er i dag! Men nok klaging…
Nå skal jeg få på meg treningstøy og løpe til Elixia, også skal jeg på jobb! Kos dere masse, her er det til og med sol. Det får jo humøret på topp uansett hvordan formen er 🙂

lykke til

På Fredag hadde alle jentene en stor middag, fordi noen av oss flytter for å studere videre. Jeg som har fast jobb blir fremdeles i Sandvika, men noen av de andre skal langt vekk, og det er ganske rart, med tanke på at vi har vært en jentegjeng som har gjort det meste sammen, i mange år. 

Alle skulle lage mat og ta med, og alt smakte faktisk kjempegodt! Etterpå dro vi til Oslo for å feste videre, og det en vellykket kveld, selvom jeg dro hjem ganske tidlig.  Kjole/Acne

….Ellers ønsker jeg alle jentene lykke til med skole, og det gjelder dere også! 🙂 Selv er jeg veldig glad for at jeg slipper å tenke på sånt, men på en annen side så har jeg jo fagprøven min om under ett år, og bare å tenke på det gir meg grøsinger.  

biotherm travel recharge

For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten fra Biotherm, med noen småprodukter jeg skulle teste ut. De har kommet ut med en “reisepakke” som inneholder blandt annet en strandpose-liknende ting, solkrem, nakkepute og sovebriller. 

Det fulgte også med noen ark med tips om hvordan man reiser behagelig. Det står blandt annet om:

¤ hva man burde drikke og spise for å ikke bli oppblåst, kvalm eller andre ubehagelige opplevelser med magen
¤ hva man burde ha som fottøy og som klær
¤ hvordan man burde sove dagene før, for å ikke få jet lag 


Dette var en veldig morsom og spennende pakke, som jeg gleder til å teste mer. Biotherm er jo et veldig bra merke som jeg har brukt mye, så det var hyggelig at de sendte mail og pakke 🙂 Tusen takk!