en liten gåte

Hei alle sammen! Endelig er det Søndag, og jeg har hatt en fantastisk dag. Har egentlig ikke hatt noe på timeplanen bortsett fra treningen klokken syv, så jeg har bare tatt det med ro. Jeg dro ut på byen i går kveld etter ti timer med jobb, så beina mine er passe slitne! Går så sjelden i høyhelte sko nå som jeg nesten aldri får tid til å pynte meg eller dra ut, så jeg kjenner det alltid fryktelig i leggene dagen etter en kveld på byen. Jeg koste meg ihvertfall kjempemye, og kom meg heldigvis hjem sammen med Marius. 

Jeg vet at dere hater det når jeg beklager for at jeg ikke blogger så mye, men jeg må allikevel si det en gang til. Jeg er lei meg for at bloggen min har blitt så kjedelig og ensidig, det er faktisk ikke meningen i det hele tatt! Har hatt veldig mye å tenke på i det siste, særlig når det gjelder jobben. Mange kurs, mye å gjøre, og ikke minst – jeg begynner å grue meg til fagprøven som jeg skal ha om syv måneder. Så jeg håper dere skjønner at jeg også har et lite liv ved siden av bloggen! 🙂

Ja, ihvertfall…nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, dusjet og gjort meg klar til å legge meg. Var så sliten i dag så trente bare mage og armer, men litt trening er jo alltid bedre enn ingen trening!  


Tok forresten med meg litt Søndagsgodt hjem fra jobben for litt siden. Sjokoladeterrine! Vi har den på selskapsmenyen, og den smaker helt himmelsk. Tre forskjellige lag med sjokolade fra Valrhona, som er fransk sjokolade, og som også er kåret til verdens beste sjokolade! Du får kjøpt den på noen få matbutikker, som Ultra osv. En liten bit er virkelig nok, men det passer godt som en liten godbit på Søndagskvelden, som er da jeg kan stappe i meg akkurat det jeg vil! En deilig følelse 🙂 

Håper dere har det fint, og at dere koser dere masse resten av kvelden, selvom det allerede er ganske sent. Og for de som er på Rihannakonserten – kos dere masse!

kylling

Da har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og siden jeg hadde dårlig tid fra før av, gjorde ikke brannalarmen på storsenteret det noe lettere. Med andre ord, fikk ikke trent så lenge i dag! Nå skal jeg få i meg litt proteiner før jeg løper til jobb. 

Tenkte jeg bare skulle vise dere hva jeg spiste i går, siden det var utrolig godt og lett å lage. Kostet akkurat under hundrelappen, og tok et kvarter. Supert for de som er i farta, som meg 🙂

Du trenger:
2 kyllingfileter
1 tomat
1 salat, isberg
1 agurk
1 kesam 
mozarellaost

 

Mariner kyllingen med pepper, urtesalt og litt sitronsaft og la det godgjøre seg i noen minutter. Stek kyllingen i panne med litt hvitløksolje til den er brunet på begge sider, og gjennomstekt. 

Hakk salat og agurk, og bland det med kesam. For litt mer smak kan du ha litt pepper og sitronsaft i kesamen. Kutt tomaten i skiver, ha på pepper. Legg opp slik som på bildet, og ha litt mozarellaost over kyllingen, slik at den smelter. Kjempegodt! 

Har dere noen gode kyllingoppskrifter til meg?:) 

love it

Kjøpte meg en ny kjole i forrige uke, og den er så fin! Elsker den, særlig fordi den er åpen i brystet, i ryggen og på sidene. Her bruker jeg den som topp sammen med en bukse fordi den er veldig kort, men kan også brukes uten, eller med et skjørt! Hva synes dere? 🙂
Lace

kveldsmat

Hei igjen, dere! Ah, for en herlig kveld dette har vært. Jeg er supersliten, men samtidig skikkelig uthvilt og full av ny energi! Det er så herlig å ha fri, og i tillegg ha følelsen av at jeg får gjort noe ut av hele dagen! 

Tok en rask tur innom Elixia i sted, og trente Cardio i tre kvarter! Det var utrolig deilig, og jeg er ganske stolt av meg selv, til tross for at jeg har veldig vonde ben. 

Nå er jeg endelig hjemme, og her skal jeg bli til i morgen. Jeg skal rulle meg inn i et teppe, og slappe helt av, til jeg sovner. Kanskje se på en film?:) Marius er også på vei, så da er jeg ihvertfall ikke alene i kveld. 
Singlet/Gina Tricot   Jakke/Cubus

….Det ble en sen kveldsmat i dag, men jeg føler alltid at jeg må ha i meg noe etter trening. Har ikke spist brød på kjempelenge nå, men det var virkelig det eneste som fristet. Ved siden av spiste jeg yogurt naturell som jeg blandet med rosiner, kokos og kanel…Kjempegodt, og mettende! Også grønn te, da…..elsker denne teserien, anbefales virkelig! Du får kjøpt den på alle helsekost butikker 🙂


God natt, søte dere! 

berries

 Hei dere! Da har jeg endelig kommet hjem, og det for godt! Jeg har fri både i dag og i morgen, og gjett hvor denne dagen startet? Jo, på jobben. Selvfølgelig var det kurs der akkurat i dag, så det er det jeg har gjort. Hatt kurs i krafter og sauser, heldigvis var det spennende og nyttig! Etterpå dro jeg på Olivia med en veninne, og det var kjempekoselig 🙂 

Nå har jeg akkurat laget meg en kopp te og tatt på joggebuksen, i håp om å bli litt uthvilt før trening. Det er noe galt med beina mine, så jeg kan ikke trene dem i dag. Gjør vondt når jeg går til og med, håper ikke jeg har fått noen form for betennelse! Noen av dere som har hatt det før? 

 Ihvertfall….det har vært en del som har lurt på hva jeg spiser når jeg skal kose meg. I går kveld lagde jeg noe kjempegodt, som også er billig,og lettvindt! 


Bland frosne bær i en kjele med en spiseskje vann. Ta på svak varme (så det ikke brenner seg) og ha lokk over. Bland vaniljekesam og kanel i en skål, og ha bærene over når de er varme og gjennomtinte. Kjempegodt! 

Blogger nok senere i kveld, i og med at jeg har fri og kan være oppe så leeenge jeg vil 🙂 Men nå er det tid for å slappe av. Kisses.

23.okt.2011

Hei mine kjære lesere. Etter en full uke med jobbing er det endelig Søndag, og det er en deilig tanke. Til tross for ti timers jobb i går med nesten 300 gjester, og en veldig sliten kropp etterpå, dro jeg ut på byen med jentene. Vi havnet på et trangt sted hvor jeg først følte meg utrolig ukomfortabel, men hvor jeg også hadde det hyggelig til slutt. Møtte mange kjente fjes, også! 

I dag våknet jeg opp med gjørme på føttene og med tidenes ekleste hår, men det er vel nettopp det som tilhører en Søndagsmorgen. Da er det ekstra godt å tenke på at jeg ikke skal en eneste ting i dag, bortsett fra å slappe av og lade opp. Ingenting er bedre enn en søt jentefilm, en varm kopp grønn te og en varm seng. Klokken halv syv er det tid for trening også, og jeg gleder meg som en liten unge. Jeg har vært veldig flink og trent hver eneste dag denne uken, bortsett fra i går! Gleder meg til å trene mage, armer og….i dag skal jeg faktisk trene hele kroppen! Også skal jeg løpe. Løpe lenge….prøve ihverfall. 

Jeg må vaske leiligheten også, for det ser helt forferdelig ut her. Derfor burde jeg starte nå, hvis jeg skal få rukket å gjøre alt 🙂 Kos dere masse i dag! 

skattekammer

Åh! Jeg fant denne lille vesken innerst i det gamle skapet på hytten til mamma. Den jeg ble forelsket i og kjøpte da jeg var rundt fem år, og som jeg løp rundt med og brukte da jeg pyntet meg og viste meg stolt frem til familien! Den er jo egentlig ganske fin, og i tillegg bringer den frem mange minner.. 
Inne i vesken er det et nydelig, men slitt stoff med verdens fineste farge! 

Hva synes dere?