gave i posten

Hei dere! Først vil jeg bare si tusen takk til alle de hyggelige kommentarene på forrige innlegg! Det er fint å vite at det er noen som mener noe annet, og at dere skjønner meg 🙂 det setter jeg stor pris på! 

I går kveld kjente jeg at jeg begynte å bli dårlig, så hele natten har gått til å prøve å bli frisk – noe jeg ikke skjønte hadde gått, siden jeg våknet opp dobbelt så dårlig i dag tidlig. Jeg har heldigvis ikke så høy feber, men nesen renner, halsen er sår og kroppen prøver hele tiden å overtale meg til å bli hjemme i sengen, i stedetfor å dra på jobb…

Det som er positivt, er at jeg fikk en kjempestor pakke i posten i dag. Den var fra Dermateket , og stappfull med produkter fra blandt annet Redken og Sebastian. Det gjorde dagen, og jeg gleder meg som en liten unge til å teste dem ut og skrive om dem. 

Dermateket  har utrolig mange produkter, og mange gode tilbud. Hvis du leter etter den perfekte gaven til mamma, pappa, søsken eller venner, så anbefaler jeg å ta en titt! Nå er det også fri frakt om du bestiller produkter for over 750,- 🙂 Trykk her for å komme inn på siden deres.


Har dere noen sider dere vil anbefale for meg?:-) 

Nå må jeg hive innpå med grønn te, vitaminer og kosttilskudd før jeg går til jobb….ønsk meg lykke til i dag da! 🙂 kos dere videre. 

fryktelig

Hei dere! I går fikk jeg en kommentar som irriterte meg ganske mye. Den var slik:
“Du må ha et fryktelig kjedelig og usosialt liv.. Du skriver x antall gjentatte ganger at du bare skal slappe av hjemme alene. Utifra bloggen din, ser det ut som at du aldri kommer deg ut. “

Jeg føler at jeg må svare på slike kommentarer, ikke kun fordi den er negativ, men fordi jeg hater at folk skriver slikt! For de som har lest bloggen min ordentlig og fulgt med lenge, vet at jeg ikke gjør noe annet enn å jobbe, og at jeg prøver så godt jeg kan å blogge ofte. Har jeg ikke tid eller ingenting å blogge om, så er det kanskje ikke noe vits, men jeg fortsetter å prøve fordi jeg elsker det. Og jeg gjør det både for meg selv, og dere lesere. Jeg skjønner at det kan bli dødt og kjedelig noen ganger, og for all del, jeg setter pris på at dere sier ifra! Men jeg håper dere klarer å se det fra min side også. 

For å svare på spørsmålet til denne personen, så er jeg mye ute – noe av grunnen til at jeg ikke får blogget ordentlig.  

Uansett, jeg er i godt humør om dagen, og har endelig fått hvile kroppen min etter en lang og deilig frihelg! Jeg håper dere også har det supert 🙂 Nå mot jul er det mye som skal gjøres, og mange eventer som jeg både får sagt ja og nei til! På torsdag skal jeg på en liten fest i Oslo, og på Søndag fikk jeg ta med alle jentene mine til tv2! Skal fortelle mer om det senere 🙂 

Nå har jeg nettopp trent, tatt sol, dusjet og stappet i meg 18 hele biter med sakura maki!  


Har dere kjøpt det nye Costume, forresten? Love it!
Men nå må jeg løpe…Kos dere videre!

chili con carne

Som dere vet har jeg lovet å teste Chili con carne fra Old El Paso, og derfor var det tacokveld her hjemme på Fredag. Jeg bestemte meg for å slappe av alene med en god film, og spise dette. Jeg fikk også med et hefte med oppskrifter, fakta og historie, så nå vet jeg masse! Det er ganske enkelt, og man lager det rett og slett helt likt som vanlig taco..Jeg stekte karbonadedeig i pannen til den ble brun og fin, og hadde over sausen med blandt annet masse bønner og chili. 

Samtidig som dette står på platen og tortillaene ligger i ovnen, kuttet jeg opp grønnsakene og lagde guacamole. Den lagde jeg av:

1 avokado
4 ss mager kesam
1 hvitløk
litt hvitløksolje 


Toppet med deilig mozarellaost…Mmm, deilig! Perfekt for meg som er et tacomonster! Anbefaler dette til alle som liker sterk og god mat 🙂 Og takk til Old El Paso som lot meg teste dette ut!

lukten av rent

Da er jeg endelig ferdig etter en lang dag med vasking, sortering og rydding! Har ryddet i alle skap og hyller, brettet og sortert klær…..

…tørket støv..

Og…ja, endte til slutt opp med å ommøblere på soverommet! Nå har riktignok ikke Marius noe nattbord lenger, men det går fint, for det har jeg. Tulla. Men jeg ble veldig fornøyd, er så glad i forandringer! Får se om jeg klarer å sove i natt, eller så får jeg vel bytte tilbake i morgen 🙂


Nå har det ihvertfall begynt å bli fint og rent her hjemme, så nå kan jeg endelig slappe av og nyte den første fridagen min for fullt. Snart skal jeg på trening, og etter det skal jeg se på filmer og teste ut tacopakken jeg fikk i posten (tidligere innlegg). Kos dere videre så lenge!

sol i fjeset

Hei alle sammen! Dette er en herlig dag, for det er starten på en lang frihelg for meg. I dag skal jeg vaske, rydde og fikse i leiligheten, før jeg drar på trening, og deretter har filmkveld med meg selv. Deiligere blir det ikke! I morgen skal jeg i bursdag sammen med Marius, og på Søndag skal jeg bare slappe av. 

Tok forresten sol i går….herregud, jeg har aldri vært så solbrent i ansiktet før. Jeg vet ikke om det er solsengen som er dårlig, eller om jeg har mistet alle pigmentene mine siden sist, men gud som det ser ut. Hater når det skjer! Noen som har noen kjerringråd mot altfor solbrent hud i ansiktet?  


genser/gina tricot

Har nettopp bakt meg masse boller som jeg skal kose meg med i kveld. Vanligvis pleier jeg ikke å stjele oppskrifter fra andre bloggere, eller å lese blogger i det hele tatt, men en veninne fortalte om lavkarbo bollene til Caroline, og etter at jeg prøvde dem ut, har jeg blitt helt hektet. Bra jobbet! De er kjempegode, sunne og mettende, noe som er helt perfekt. Oppskriften kan du finne her.  

Se så gode de ser ut! For å gjøre litt annet enn henne, har jeg tatt havregryn på toppen på noen, og andre i muffinsformer. 

Nå er det tid for stor rengjøring her hjemme! Det må gjøres før jul, og siden jeg ikke klarer å leve i mitt eget rot, gjør jeg det i dag. Nå har jeg jo tid også 🙂 Håper dere koser dere masse i dag, så snakkes vi senere!

23.nov.2011

Hallo! Dette har vært en lang dag, og den startet allerede klokken ti, da Marius dro på jobb. Løp rett på trening hvor jeg trente ben, mage og armer! Kan ikke huske sist jeg trente, så det var skikkelig deilig. Etterpå dro jeg hjem hvor jeg dusjet, drakk smoothie og ryddet litt. 

Fikk forresten en hyggelig pakke i posten i dag… 

Fra Old El Paso! De spurte om jeg ville teste en ny Burrito Kit som heter “chili con carne”, og det sier jeg selvfølgelig ikke nei til! Det høres kjempegodt ut, så i helgen blir det mexikansk mat. 

Jeg vet at jeg har vært en dårlig blogger den siste uken, så jeg skal prøve å gjøre det godt igjen i løpet av helgen, siden jeg har fri! Kos dere videre i dag, nå må jeg løpe på jobb. 

pinnekjøtt

I går var jeg på pinnekjøtt middag med hele jobben, og det var kjempekoselig! Maten var fantastisk som vanlig, pinnekjøtt var helt perfekt, og rotmosen var også som den skulle. Da vi var ferdige i åttetiden, dro de fleste til Oslo for å feire videre. Vi endte opp på en karaokebar, og det var…..gøy og spesielt. Jeg har aldri vært på det før, så…Morro hadde vi det ihvertfall, mange sang, alle danset og hadde det kjempegøy. 

Haha, lenge siden jeg har sett og følt meg så sliten som jeg ser ut her! Det ble en deilig og lang natt med søvn ihvertfall, så jeg håper jeg klarer denne dagen på jobb! 🙂 Ha det så lenge!

allerede snø

Jeg er fortsatt blå i munnen, men kvelden i går var helt fantastisk! Det ble full fest på Brasserie France, med mange kjente og koselige mennesker. Jeg er vanligvis ikke så glad i rødvin, men denne var lett og deilig, noe som gjorde at jeg kanskje helte litt mer innpå enn det jeg burde gjort. 

 Marius hentet meg, snill som han er, rundt to, og da var det rett hjem i seng. Måtte stå opp klokken åtte i dag fordi han skulle på jobb, og da våknet jeg til dette….

Det er riktignok ikke snø der hvor jeg bor, eller i sentrum, men det var fortsatt et lite sjokk. Jeg elsker snø, og det er jo egentlig ikke så tidlig heller, så det var et koselig syn. Er det snø hos dere enda?

Nå ligger jeg i sofaen og ser på klokken mens jeg gruer meg til å dra på jobb. Jeg er så sliten i kroppen etter den lange natten, så jeg lurer på hvordan det går i dag. Har laget meg smoothie og en liten frokost ihvertfall, så kanskje jeg får litt krefter etterhvert! 

Ha en fin dag videre 🙂 Love you all!