happy new years eve

Hei alle sammen, og godt nyttår! Kanskje litt tidlig å si det enda, men regner ikke med at jeg kommer til å blogge mer i kveld, eller at dere har tid til å lese, så….

Dagen startet med en rask tur til frisøren, hvor jeg klippet og stelte håret litt. Kjempedeilig, og jeg trengte det så utrolig. Har vært stresset i dag, fordi jeg skulle lage noen småting og bake cupcakes før jeg dro ut. Alt er så og si ferdig, hvis vi ser bortifra at mine kjære små muffins nesten gikk til helvete….tror jeg må gi opp håpet om å bli flink til å bake snart.

Kjolen er på plass, skoene er funnet og det eneste som gjenstår er neglelakk og en siste finpuss på sminken! Vi blir ikke så mange på middagen, fordi vi har splittet oss veldig opp i år, men jeg er allikvel med de nærmeste, og jeg gleder meg til denne kvelden! Den blir nok altfor lang, men jeg skal prøve å holde ut, og ønsker derfor dere også en fin kveld, og et riktig godt nyttår når klokken slår tolv!

Takk for et utrolig bloggår, dere er fortsatt verdens beste lesere.

lykketall

Hei kjære lesere! Jeg vet at det er lenge siden sist, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge, pluss at internetten har vært nede.
Porsgrunn sluttet fantastisk, med en lang kveld på byen sammen med storesøster og de andre jentene. Kjempegøy! Tok toget hjem på tirsdag, og siden Marius dro på ferie i går, har jeg bare vært sammen med han, til han dro. Savner han allerede!

I går lå jeg og sov i flere timer, før jeg lagde en kjempegod middag og satte på siste sesong av Gossip girl, som jeg faktisk klarte å se ferdig!

Lagde en sterk, indisk rett som var helt fantastisk! Særlig godt når alt er hjemmelaget 🙂 elsker sterk mat, og selvom det er litt ensomt å være alene en hel dag, så trengte jeg det.

I dag skal jeg trene og gjøre leiligheten fin, før jeg starter med baking og matlaging til morgendagen! Jeg elsker nyttårsaften, og siden alle jentene skal ha en koselig middag og kveld sammen, gleder jeg meg ekstra mye! Har dere funnet en perfekt nyttårs kjole, da? Det har ihvertfall jeg! 🙂

I morgen skal jeg til og med til frisøren for å klippe meg litt, og det blir ekstra deilig! Herregud, kan ikke huske sist jeg var der….haha. Nå må jeg ut og handle litt! Snakkes senere 🙂

24.des.2011

Hei alle sammen, og god jul! Julaften er fortsatt, men her i familien sluttet den akkurat. Vi er alle slitne og trøtte, så det blir en relativt tidlig kveld, i forhold til de fleste andre som er oppe hele natten! Noen er vel til og med ute på byen. Er glad for at vi er såpass rolige når det er jul.

Dagen har vært veldig lang, men kjempekoselig! Vi har besøkt bestemor på gamlehjemmet, byttet gaver med familie, tent lys på kirkegården, sett på koselige filmer og spist god mat. Jeg hater ribbe, og spiser derfor Waldorf salat og kalkun, men multekremen Maja og jeg lagde klarte jeg ikke å gå glipp av. Nam! Man orker ikke mye av det, men fy så godt det er, spesielt når man kun smaker det denne ene dagen i året.

Var faktisk utrolig lite fristende å pynte meg i dag, til en forandring, fordi jeg ikke har følt meg helt i form. Allikevel klarte jeg å overtale meg selv, dere vet jo hvor glad jeg egentlig er i å pynte meg og gå i kjoler. Kjolen er på for første gang i dag, og den er faktisk fra h&m. Synes den var så søt!

Etterpå satte vi oss på kosesiden av stuen, og som vi har gjort i alle år siden jeg var bitteliten, satt jeg på gulvet og ropte opp en etter en gave! Gaveåpning er det beste med julen, det synes jeg enda.


Fikk utrolig mye fint i år, noe alle fire fikk! Om det ikke var penger, var det søte, små jenteting eller ting jeg faktisk får bruk for! Det er det beste med å bli eldre, man får ikke like mye unødvendig som før 🙂

Se så fint og koselig det er utenfor! Pappa setter alltid opp fakler rundt huset også, noe som gjør alt ekstra koselig!

Nå er jeg rett og slett drit trøtt, men jeg håper dere fortsetter kvelden enda lenger, og koser dere masse. Husk å nyt kvelden, det er ett år til neste gang! Klemmer.

lille julaften

Hei kjære lesere! Først vil jeg bare fortelle dere hvor utrolig glad og takknemlig for alle de søte, unike og rørende kommentarene dere skrev på konkurransen. Jeg har ikke bestemt jeg for når den skal sluttes, så det er bare å fortsette! Husk at jeg setter så enormt stor pris på dere alle.

Julen er her, restauranten ble stengt for ferie i går kveld etter en lang dag på jobb, og nå er jeg godt plassert hjemme i Porsgrunn sammen med både mamma, pappa og storesøster. Vi har allerede fått gjort mye, som å pynte to juletrær, hils på besteforeldre og onkler, og nå er vi endelig hjemme igjen, for å slappe av og fikse resten av pakkene og forberedelsene. Jeg for min del har ikke begynt å pakke inn noen gaver enda, og ikke er jeg ferdig med den ene heller, så nå har vel det punktet kommet hvor jeg har all grunn til å stresse!

Før jeg forteller mer, må jeg nesten bare fortelle dere om siste dag på jobb! I år fikk vi en helt utrolig gave, og en kjempegod middag med champagne og koselige taler.

Årets gave var en koffert med en magnum flaske med champagne, et gavekort, champagneglass, og masse annet. Kjempekoselig å få noe, og særlig noe man alltid får bruk for! I tillegg skal vi til Frankrike i påsken, noe jeg gleder meg så utrolig mye til. Har verdens beste jobb! Kortet var også veldig hyggelig, og det er jo alltid like koselig!

Så til julen……
Fikk ikke blitt med å hogge juletre dette året, men pappa klarte det fint selv. Kjempefint, og ikke så altfor stort.

Maja og jeg pyntet det like bra i år som i fjor, og julepynten har blitt enda ett år gammelt!

Nå er det blitt sent alt, og i morgen er det jo julaften, og tusen tanker er i hodet! Alle trenger nok en god natt søvn, så….god natt! Og god jul 🙂

vinn rettetang fra remington

Hei igjen! Nå nærmer julen seg, og da er det perfekt å ha en konkurranse. En liten julegave til dere må jeg jo gi, så snille som dere har vært i år.

Denne gangen er konkurransen litt annerledes, men premien er virkelig flott, altså. Det er en rettetang fra Remington’s nye lansering, og den er helt fantastisk!

Siden det er jul og det er tid for å gi hverandre kjærlighet, er konkurransen ganske enkel. Alt dere trenger å gjøre, er å skrive en kommentar med hva dere liker ved bloggen min, hvorfor dere leser den, eller hva som får dere til å lese den. Jeg kommer til å trekke en helt tilfeldig vinner som stikker av med rettetangen, og derfor er det lov til å kommentere så mange ganger man vil! Da er det større sjanse for deg å vinne.


Jeg håper det kommer mange hyggelige kommentarer! Lykke til alle sammen 🙂

blue valentine

Hallo! Dagen i dag startet med en utrolig hodepine, og en leilighet full av tomme ølflasker, tomme chips poser og annet rot som man gruer seg til å rydde opp etter en lang og hard kveld. Var veldig gøy i går, og hadde det ekstra bra fordi det var med venner!

Ja, som dere skjønner er jeg veldig sliten, noe jeg alltid blir etter å ha drukket. Har egentlig bare slappet av i hele dag, bortsett fra en times trening. Elsker å trene på søndager, ikke spør hvorfor!

Nå har jeg akkurat dusjet, tatt hårkur som jeg skal skrive mer om i morgen, og lagt meg ned i sofaen med data og en stor kopp vaniljete. Er så deilig å ikke ha noe å gjøre, og særlig å tenke på at jeg har fri i morgen også!

Vaniljete med kanelstang og honning er det beste og mest beroliggende som finnes etter en treningsøkt!

Nå skal jeg gjøre klar en konkurranse til dere som kommer ut i morgen, også skal jeg til Marius for å sove. Kos dere videre!