sugar scrub

I dag testet jeg en skrubb fra Burt’s Bees, og den var helt utrolig. Jeg har brukt produkter fra dem i flere år, og har alltid vært fornøyd med resultatene, men denne er nok noe av det beste jeg har fått teste. De lager utrolig mye bra, og alt er 100% naturlig. Anbefaler alle til å sjekke ut produktene, og teste ut noe. Håndkremene er kjempegode!Denne sukkerskrubben hadde en fantastisk lukt av granateple og tranebær, den hadde til og med små frø fra bærene. Sukkeret smeltet lett inn i huden, og huden ble etterlatt veldig myk og litt oljete. (det går over etterhvert).

Bruk den på våt hud, og skrubb i ca to minutter før du skylder av med varmt vann. Kroppen blir kjempemyk og deilig! Anbefales virkelig, den får en sekser!

en rosa morgen

For en herlig morgen! Startet dagen med en kjempebra treningsøkt hvor jeg kjørte cardio i ti minutter, og styrke på mage og ben. Etter en lang handletur i matbutikken, dusjet jeg og lagde meg en hel haug med smoothie og havregrøt. Det er ikke sol i dag heller, men det er tross alt litt varmere i luften enn i går..

Smoothien er den samme som i går, bare at jeg brukte tropisk juice i stedet for appelsin, slik at jeg fikk en litt mer fruktig smak. Fikk kjøpt meg ferske jordbær i dag også, som jeg hadde i havregrøten. Utrolig godt! Blir så glad når jeg kan erstatte sukker med søte frukter og bær, det er jo mye sunnere, og ikke minst mye bedre.


Vil også bare si tusen takk for alle de hyggelige kommentarene jeg får for tiden! Jeg vet at jeg takker for det veldig ofte, men jeg føler ikke at jeg kan gjøre det nok. Dere er kjempesøte, alle sammen.

Ha en fantastisk dag videre!

27.feb.2012

God morgen, dere! Det var mange av dere som spurte om jeg kunne vise treningsprogram/mageøvelsene jeg tar, og det kan jeg selvfølgelig gjøre! Ikke i dag, men kan se om jeg får tid til helgen.

I dag har jeg heldigvis hvilt meg, og det tror jeg var veldig lurt. Har sovet til nå, og er fortsatt sliten i både kropp og hode. Det er i tillegg veldig mye å gjøre på jobben i dag, så bare å tenke på det, gjør meg enda mer sliten! De fleste av dere har vel hatt vinterferie i en uke nå, heldigriser!

Våknet forresten opp til nysnø utenfor i dag……..hadde endelig gledet meg over mye sol, varmegrader og lite klær, men i dag er det på med jakke og ullsokker igjen. Er det noen fler som er like lei av snø og kaldt vær, som meg?

Klarte å få i meg en rask smoothie til frokost, som selvfølgelig var stappet med blåbær. Nydelig start på dagen, og en kjempesunn og god smoothie med knallfarge! Man blir jo sunnere av å bare se på den. 

2-3 dl appelsinjuice
2 ss vaniljekesam
1 dl frosne bringebær
3 frosne jordbær
masse frosne blåbær, jeg tok ca to never


Mmm, deilig. Blåbær passer jo til det meste, så jeg gleder meg til å prøve ut flere ting. Men nå er jeg nødt til å sminke meg og komme meg på jobb. Dere får kose dere masse!

små, blå bær

Hei dere! Endelig er det søndag, og jeg har bare kost meg og slappet av. Hadde en time med trening i sted, og er så og si helt død i kroppen. Selvom det var en hard økt, følte jeg at jeg ikke fikk gitt nok, og at jeg ikke hadde nok energi til å fortsette. Det er ikke en god følelse! Beina mine ble glade da jeg gikk inn døren og endelig var hjemme igjen, så nå ligger jeg veldig, veldig godt plantet i sofaen, med null planer om å flytte meg.

Denne uken har jeg tenkt til å lage masse forskjellig mat med blåbær, bare for morroskyld. Det er alltid gøy å prøve ut ting med en bestemt råvare, så jeg gleder meg. Blåbær er jo noe av det beste man kan spise når det kommer til frukt og bær, og derfor tenkte jeg å gi dere fem sjappe grunner til å spise det i hvertfall ett av måltidene i løpet av en dag.

* Blåbær er ett av de bærene som inneholder mest antioksidanter, som beskytter mot de fleste sykdommer
* Blåbær inneholder et stoff som kan forbedre nattsynet, eller synet i dårlig lys
* I forhold til energinivået, er det like mye omega-3 i blåbær, som det er i fisk
* Blåbær kan forebygge hjerte-og karsykdommer, kreft og urinveisinfeksjon

….Og det beste av alt, er at man kan plukke det selv om det er riktig årstid, det er en knallfin farge på bærene som gjør alt mye mer spennende, og det er supergodt!


I dag valgte jeg pannekaker, av èn ganske enkel grunn:

Jeg har vært inne på to forskjellige blogger denne uken, og begge hadde pannekaker til middag – noe som fristet og fikk meg til å glede meg ekstra mye til helgen. Pannekaker har alltid vært en favoritt, også så enkelt det er å lage! I stedet for å lage de av masse hvetemel, sukker og salt, lagde jeg en litt “lettere” variant, som jeg kan legge ut oppskriften på senere.

I tillegg til at jeg dynket pannekaken i blåbær, hadde jeg masse rørte bringebær på toppen. Utrolig godt!

Har dere noen bær eller frukt dere pleier å forholde dere til når det gjelder kostholdet deres? 🙂

kickstart

Solen skinner, og jeg må selvfølgelig på jobb! Det er så herlig å stå opp til fint vær, og jeg håper det holder seg til neste helg, for da har jeg endelig fri og tid til å nyte solen. Dagen i dag startet med morgencardio, etterfulgt av styrke på armer og mage.

Har satt meg et mål til sommeren, og det er å få så sterk og så stram mage som mulig, og derfor trener jeg den hver eneste dag. Det er mange forskjellige meninger rundt magetrening, hva som hjelper og hvilke øvelser som er best, men jeg har endelig funnet min faste måte, og de øvelsene som jeg føler hjelper best. På to uker har jeg fått mye mer markert mage, og når man ser forskjell på kort tid, blir man mer motivert til å fortsette. Øvelsene er i tillegg veldig enkle, så jeg ser på det hele som noe morsomt. Har noen av dere ett slikt mål? 🙂

Frokosten etter treningen ble den vanlige havregrøten min, med tranebær, banan og blåbær. Et skikkelig mettende og godt måltid jeg aldri blir lei av.

Nå skal jeg løpe til jobb. Kos dere videre, og nyt solen!

kosedyret

Hei dere! Har hatt det veldig travelt de siste dagene, men i dag hadde jeg fri, og endelig tid til å sette meg ned med bloggen.
Dagen startet utrolig tidlig, og siden jeg skulle spare kreftene til i kveld, droppet jeg treningen, og gikk meg en lang tur i solen i stedetfor. Like deilig, om ikke deiligere!

Etterpå ble det en fantastisk lunsj, som var supergod, sunn og veldig, veldig enkel! Skivet mozarella, tomatskiver, avokado og kyllingfilet, med pepper, balsamico og olivenolje over….


…Og litt pesto og gressløk. Det er godt å ha tid til å lage litt ordentlig mat noen ganger, særlig når jeg har tid til å sette meg ned å nyte den etterpå.

Ellers har jeg bare vært hjemme. Har ryddet i alle hyller og skap, så nå begynner jeg å få litt orden på ting igjen, endelig! Har så mye tull overalt, som enten har gått ut på dato, eller som jeg rett og slett ikke trenger, og det er så irriterende å bruke plassen opp på slikt.


Verdens søteste hund!

Nå skal jeg drikke en kopp te og slappe skikkelig av før jeg drar på trening med Marius. Kos dere videre i kveld!

cheese

Hei dere! Nå har jeg vært ute på en lang og iskald joggetur! Solen ble plutselig borte, men deilig var det allikvel. Hadde tid til å trene styrke en halvtime her hjemme etterpå, i stedet for å dra til Elixia. Fint med forandringer noen ganger.

Fikk lyst til å være litt på kjøkkenet i dag, og lage noe morsommere enn det vanlige. Endte opp med å teste ut en “kake” jeg fant oppskrift på, for noen dager siden. Fant den på dedication.blogg.no, hvor det er mange fler oppskrifter!

100 g cottage cheese
100 mager kesam ( jeg brukte vaniljekesam for litt mer vaniljesmak )
2 eggehviter
vanilje essens for smak

Pisk eggehviten, og ha det andre i. Ha i passe stor form, og stek på 200 grader i 30 minutter ( til gylden overflate )


Mmm, kjempegodt! Hele oppskriften inneholder 200 kalorier, 33 g protein, 5 g fett og 6 g karbohydrater. En kjempegod og sunn kake man kan spise akkurat når man har lyst! Man kan tilsette hakket sjokolade, hakkede nøtter, tørkede bær, eller frukt. Eller annet man vil. Jeg brukte tørkede tranebær og jordbær, for å få litt søt smak og farger!

Oppå har jeg tranebær med kesam. Kaken passer med is, eller feks. en fruktsalat. Som sagt har jeg ikke funnet opp denne oppskriften selv!

Ha en fantastisk dag videre 🙂

verdens beste

Hei dere! Jeg håper dere har hatt en fin fastelavens feiring, og stappet i dere så mange boller med krem som dere bare har klart! Planen min var jo å bake selv, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Får ta det en annen dag!

Våknet til skinnende sol i dag, så fikk gått meg en liten tur før jeg kom hjem igjen og slappet av med film, blader og en kopp kakao.

I går var Marius i Sverige, og da han kom hjem, hadde han kjøpt masse fint til meg! Blandt annet ett par nye Hunterstøvler, akkurat de jeg ville ha…

…Masse Ramlösa, som jeg er så glad i! Og en superbra energidrikk, som jeg skal begynne å ta før harde styrkeøkter.
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra treningen med Marius, og jeg er helt utslitt. Jeg vet ikke om det var treningen, eller om det bare er fordi jeg er så sliten ellers, men død i kroppen er jeg ihvertfall! Vi trente rumpe og ben, mest knebøy og benpress. Deilig, men tungt!
 
På tross at jeg er så sliten, gleder jeg meg til å våkne opp og trene i morgen tidlig.