sukkertøy

Hei dere! For en herlig dag, er det ikke. Dagen hvor du ikke får dårlig samvittighet for å ikke ligge ute i solen og bli brun, men heller drar og trener innendørs, fordi det er overskyet. Dagen hvor du akkurat har småpenger til en kurv med jordbær og litt juice, og den dagen hvor du lovet deg selv å se ferdig den ene episoden med gossip girl……

Den dagen er i dag. Jeg har sovet lenge, men er fortsatt ubeskrivelig trøtt. Det er mye som surrer i hodet mit for tiden, så det beste er å ligge og ikke gjøre noen ting. I tillegg ble jeg forkjølet i løpet av helgen, så mitt eneste mål denne uken er å holde ut på jobb til søndag.

Mange av dere likte kjolen på forrige innlegg, og spurte hvor den er fra. Den er laget av meg selv, faktisk. Eller, ikke laget, men jeg har klippet, revet, limt og sydd på den, slik at den ble sånn som den er på bildene. Jeg elsker den, selvom det ser ut som et ødelagt tøystykke. Takk for at dere likte den!


Kroppen min har begynt å si nei til alt de siste dagene, men i dag klarte jeg å komme meg på trening, takket være kjæresten min.
Etterpå fikk jeg spist en kyllingfilet, og deretter det på bildet over, som er havregryn med vaniljekesam blandet med blåbær, jordbær og bringebær.
Pluss en liten smoothie ved siden av.

Siden det å blogge er noe av det vanskeligste jeg vet om for tiden, foreslår jeg at jeg setter igang en liten spørsmålsrunde. Da har jeg ihvertfall noe å svare på, så det er bare å sette igang med å spørre. Gjerne flere spørsmål per person også, det er alltid gøy.

Ihvertfall, ha en fin dag videre!

middag med toro

Hei dere! Helgen har vært helt utrolig, så jeg har rett og slett lagt bloggen litt på hylla, mens jeg har kost meg ute i solen med venner og kjæreste.
Vi har badet og vært på stranden hver eneste dag, og selvom jeg ble litt solbrent, har jeg merket hvor deilig det er å ha sommeren tilbake. 

I går ble jeg invitert på et lite arrangement, så jeg tok med meg bestevennen min, Silje, og dro til Bygdøy. Toro har kommet ut med to forskjellige  Lavkarbo middager, og det var nettopp dette vi skulle. Teste den ut. Vi ble kjørt over til en liten øy med båt, før vi ble mottatt med jordbær, bobler og en sjenert sol.  


Etter en liten stund satte vi oss til bords, og mens kokkene gjorde istand forretten, fikk vi god tid til å prate og le.Forretten var en frisk salat med feta, avokado og sitron vinaigrette. Den smakte kjempegodt!


Hovedretten var selvfølgelig laget av Toro, og det vi skulle teste ut. Vi fikk velge mellom to forskjellige, en med kjøtt, og en med kylling.
Jeg valgte den med kylling, men fikk smakt på begge, og begge smakte overaskende godt. Spesielt til å være ferdigmat, OG lavkarbo.

Etterpå holdt Thomas Moen et lite foredrag om blogging, og ga noen enkle tips. Han er virkelig kjempeflink, og helt klart
en man vil jobbe med. Han har hjulpet meg mye opp gjennom bloggperioden min, og lærer meg mye nytt.


Desserten var en enkel yoghurt med litt bær og frø. En perfekt kveld. og et godt måltid. 
Når det gjelder selve middagen skal jeg skrive mer om det. Og hvis dere lurer på noe, er det bare å spørre!

sommer på taket

Sol ute, og sol inne. Siden jeg er fanget inne i en leilighet med svarte, varme gardiner og en solstråle som dekker alt, gikk jeg like godt opp på verandaen for å sole meg. Det er så utrolig fint der oppe, og man kan se utover hele Sandvika og havet. Hele tjuefem grader varmet, og siden det blåste litt, klarte jeg å holde ut i akkurat en og en halv time.


Jeg elsker å sole meg, og løpe rundt i bikini! Gleder meg masse til den ordentlige sommeren kommer, og til jeg får ferie!
Nå som jeg har fått kost meg masse i solen, skal jeg ta en liten joggetur langs vannet på Kalvøya. Det er så kjedelig å stenge seg selv inne oå et varmt og trangt treningsstudio, når man kan være ute. Spesielt når man bare skal løpe!

Kos dere videre!

rosa sko

Hei dere! Da jeg våknet i dag klokken ni var det allerede tjue grsder utenfor, så dere kan tro jeg har lyst til å dra på jobb nå!
De siste dagene har vært herlige, det eneste som mangler nå er å få diett og trening tilbake på plass, etter en lang helg.

Ellers har jeg bare ryddet og vasket i dag, noe som var helt nødvendig. Fikk også tatt en rask treningsøkt,
men jeg har vært så lite motivert de siste dagene, og helt på bærtur når det gjelder mat, og selvom jeg prøver
så hardt, er det akkurat som at kroppen min ikke fungerer lenger… det er vel den verste følelsen man kan ha,
nå som bikinisesongen starter!

Fikk forresten skoene i posten i dag! Å, de er så utrolig fine, og jeg er kjempeglad i dem allerede.
Søte og fine farger, og så fantastisk deilige å gå med!


Hva synes dere?

Nå må jeg finne noe å ha på, før jeg går til jobb. Det verste er å jobbe inne på et kjøkken når det er så fint vær utenfor.
Derfor håper jeg at dere nyter det, mens dere kan 🙂

en sommerdag i vår

Hei dere! Jeg har sagt det før, men jeg håper at dere hadde en fantastisk syttende mai, og at dere gleder dere like mye til sommer og ferie som det jeg gjør! I dag våknet vi til atten grader og skinnende sol, så jeg trenger vel ikke engang nevne at jeg har kost meg. Etter at jeg byttet ut strømper og hettegenser med shorts og singlet, og gummistøvler med converse, kjøpte vi en is hver og dro ned til bryggen for å se. Hver søndag er det loppemarked på Kalvøya, og selvom det for det meste er tulleting noen vil bli kvitt, og andre ikke vil ha, er det en spesiell og hyggelig stemning og dra dit, bare for å se.

Senere tok vi en gåtur opp til Kolsåstoppen, en av de høyeste fjelltoppene i Bærum, og som er stedet de fleste tar turen om de vil løpe opp bratte bakker, eller ha orientering. Hadde vel nesten glemt hvor bratt og steinete det var der, men vi kom oss fort opp, og det er jo alltid deilig å røre litt på seg. Selv elsker jeg naturen og å gå i skog, så for meg var det kjempekoselig. Og siden vi ikke fikk trent i dag, så ser jeg på det som en liten økt. Neste gang blir det jogging helt opp!Heldigvis hadde jeg på bikini overdel under, for da vi kom opp på toppen, var det så utrolig varmt. Så vi la oss ned og solte oss. Det passer bra å kunne gjøre det i slutten av mai!


Se så fint og grønt det er på trærne! Jeg tror jeg er forelsket i sommeren. Og i denne gutten.

Etter turen dro vi hjem og grillet på verandaen. Litt karbohydrater og fett er lov på søndager.


Nå er vi gode, mette og slitne, og nå som jeg er ferdig med å blogge, skal vi se på Dexter og slappe av med god samvittighet.
Håper dere har det fint, kos dere videre i kveld!

syttende mai

Dagen startet med en rolig morgen alene, hvor jeg bakte masse cupcakes og så på film. Senere dro en veninne og jeg videre til Oslo, og hadde det koselig i det FINE været! Jeg var sikker på at det ble sol selvom det ble meldt regn, og jeg hadde heldigvis rett, selvom det regnet bittelitt, da…

  

Dette er min kjære storesøster som jeg ser så altfor sjeldent. Var kjempekoselig å se henne igjen! Håper dere hadde en fin syttende mai, og at dere koste dere med både pølser, is og brus!

hundene

Solen er tilbake, og jeg kan nesten ikke vente til syttende mai. Gleder meg så utrolig mye, det er vel den beste helligdagen i mine øyne.
Dagen startet med gossip girl i to timer, før jeg dro på trening og hadde den hardeste økten på lenge. Løp, løp og løp, før jeg trente mage og armer.
Rakk også å ta sol, før jeg dro og handlet mat.

Det vanskeligste med å handle mat etter trening, er at kroppen skriker etter påfyll, og du får lyst på absolutt alt. Jeg pleier å ha en proteinshake
med som jeg drikker på vei hjem, med siden jeg glemte den i dag, ble jeg også fanget. Så, jeg kastet meg over en ben and jerry is, som
var UTROLIG god, og som inneholdt fler kalorier enn hele dagsbehovet mitt. Sånn går det når man er avhengig av is.Kjøpte forresten den samme shortsen i rød, og singleten med hunder på. Begge er fra bik bok!

Nå skal jeg tørke håret, kle på meg og løpe til toget. Kos dere videre 🙂

14.05.2012

Mandag. Ny uke, nye muligheter, og nye mål. Helgen har vært så utrolig stressende at jeg måtte sove lenge i dag tidlig, men heldigvis kom jeg meg opp tidsnok til en liten treningsøkt. Har ikke trent siden onsdag, så det var utrolig deilig. Ellers har jeg hentet bunaden min, som jeg gleder meg til å bruke på 17. mai! Den er så fin, og det beste er at mamma har brodert og sydd den selv. Har dere bunad?

Nå ligger jeg tilbake på sofaen og koser meg med te og cottage cheese med bær og frukt, og prøver å slappe av før jeg må løpe på jobb.


Nam! Kjempegodt, altså. Håper dere har det fint, kos dere videre 🙂

bare det å prøve

Hei dere! Jeg håper at dere har det kjempefint, og at dere har hatt en fin søndag. Jeg er klar over at jeg nesten ikke har blogget noe de siste dagene,
men jeg har hatt så utrolig mye å gjøre. På fredag jobbet jeg i 14 timer, i går jobbet jeg i 10 timer, og i dag har jeg vært på jobb siden elleve
for å fullføre den siste praktiske prøven før selve fagprøven, som er i midten av juni.

Som dere skjønner har jeg hatt mye å tenke på, men heldigvis gikk denne prøven kjempebra. Man har alltid nerver i kroppen,
så det viktigste er å ha kontroll, ha det ryddig og systematisk, og passe på tiden.

Det er mye å huske på under en kokkeprøve, og det er også vanskelig å sette opp en meny som innebærer
de råvarene man får utdelt. Utifra oppgaven jeg fikk, ble menyen min slik:

Basilikumbakt kamskjell, stekt uer med grønne, friske asparges, marinert tomatconcasse, purrejulienne og buerre blanc

Sprøstekt andebryst med kremet vårløk, smørkokt nepe, stekt portobellosopp og røstipotet, serveres med appelsinsaus

Rabarbra-og jordbær suppe med parfait av vanilje


Her legger vi opp maten. Det er vanskeligere enn dere tror, og det er vel det mest stressende punktet i løpet av hele dagen.
Spesielt når det står mennesker rundt og ser, og som skal dømme den minste feil.

Her er min forrett, og under er desserten, som er det jeg ble mest fornøyd med, og som jeg fikk mest skryt av.
Den smakte kjempegodt, og det er superlett å lage.


Jordbærbiter med mynte…..nam!

Hva synes dere?

Det er alltid ting man henger seg opp i, og som man kan gjøre bedre, så da er det viktig å notere det opp og love
seg selv at man skal gjøre det bedre neste gang. Jeg gjorde ingen store feil, men noen småting kunne gjort annerledes.
Det viktigste er at man er klar over det selv!

Nå skal jeg dusje, kose meg med en velfortjent ben and jerry is, og slappe av i noen minutter før jeg blir hentet av min kjære!
Ha en fin dag videre 🙂