glitrende tre

Verden gikk ikke under, og her er jeg – i Porsgrunn for å feire jul med familien. I dag har vi kjørt rundt i hele byen for å hilse på alle de gamle og kjære, før vi tok turen hjem for å kose oss med middag, gaver og alt annet julekvelden har å by på. Jeg merker for hvert år at jo eldre man blir, jo mindre krever man i juletiden. Dette året ønsket jeg meg absolutt ingenting, og fikk bare nyttige ting som jeg setter pris på. Jeg har også hatt det koselig, og vært glad for å ha familien nærme igjen.


Fikk endelig mast meg til et familiebilde, det har jeg lengtet etter kjempelenge. Det er jo ikke akkurat så ofte at vi alle fire er samlet, så jeg som er så glad i familiebilder, synes det er viktig å ta så mye bilder som mulig, når man først har muligheten.I morgen skal søsteren min og jeg ut og ha det hyggelig med de andre Porsgrunnsjentene, og det gleder jeg meg masse til! Jeg håper dere har hatt en fantastisk julefeiring, og at dere husker å sette pris på dem man har, oppe i alle gaver og gleder.

trutemunn, proteiner og helsekost

God kveld dere! Klokken er nærmer seg ni allerede, og jeg er straks klar for å hoppe i seng. I morgen blir det en hard dag for meg på jobben, så det gjelder å få en skikkelig god natt søvn. For meg gjør det egentlig ingenting, for jeg er supertrøtt!

I dag var det tilbake på jobb, og jeg kjenner at det begynner å krible litt i kroppen etter ferien som starter førstkommende lørdag. Denne uken er den verste tiden, så det skal bli deilig å slappe helt av når disse fire dagene er over. Jeg gruer meg!

Jeg har ikke hatt tid eller energi til å trene i dag, så jeg prioriterte heller å rydde leiligheten, og handle litt. Nå kan man endelig se gulvet på soverommet mitt, selvom det er veldig mye igjen som gjenstår før jeg drar. Tenk å ha så mye klær, og fortsatt lure på det samme hver eneste morgen – hva skal jeg ha på meg?
Når det gjelder min lille handletur, så fikk jeg ihvertfall klørne i alt jeg har siklet etter i lang tid. Brunt sukrinsukker, nytt proteinpulver med vaniljesmak, påfyll med gojibær, og andre deilige ting som jeg gleder meg til å bruke. Disse produktene er faktisk helt nødvendige for meg hvis jeg skal leve et sunt og bra liv, tro det eller ei.

For de som lurer på hvor sukringold er kjøpt, så er det på helsekostbutikken i Sandvika. Jeg vet ikke så mye om hvor man kan kjøpe det ellers, men det er veldig lett å få tak i det på internett om man ikke finner det. Jeg regner med at helsekostbutikker som ikke selger det, kan bestille for enkeltpersoner også!

Middagen i dag ble enkel, men veldig god. Kokt bokhvetenudler med grønn sjøgress salat. Servert med maiskake og en hoisinsaus. Det er veldig godt, og rimelig sunt! Dette inneholder mye proteiner i forhold til annen nuddel – mat.

Til dessert, dere…..herregud, denne kaken ble rene drømmen! Jeg testet ut litt forskjellig, med blandt annet sukringold, og det ble helt fantastisk. Jeg tok kanskje litt mye proteinpulver fordi den ble litt smuldrete i munnen, men smaken…..

……den smaker søt karamell, og lukter kjempegodt! I tillegg passer den sammen med alt, så jeg skal teste ut masse forskjellig! Serverte den bare varm med sukrinmelis og kanel over, sammen mec litt kokosflak og valnøtter. Jeg ble helt forelsket, altså.

Nå kommer kjæresten min innom for å brette meg inn i dynen og si god natt, så skal jeg drømme søtt. Natta, dere!

det regner fugler

Hei alle sammen! Jeg vet at det er lenge sden jeg har blogget ordentlg, og jeg vet også hvor mye dere hater at jeg unnskylder meg, men jeg føler allkevel at jeg skylder dere det. Så, unnskyld! Jeg har hatt så utrolg mye å gjøre, både på jobben og på fritiden. Noen dager har jeg jobbet så mye som fjorten timer i strekk, og vært helt utslitt etterpå.

Marius har heldigvis ferie nå, så vi har vært sammen hele helgen. Det er kun fire dager igjen til jeg får ferie, så vi får krysse fingrene for at jorden ikke går under! Jeg gleder meg masse til å ha juleferie nå, og kan nesten ikke vente med å tilbringe den sammen med familien min. Det er så mye som et halvt år siden jeg så pappa og søsteren min sist, og mamma ser jeg heller ikke mye til. Det aller beste er at jeg har kjøpt alt jeg skal av julegaver, nå gjenstår det bare å ha tid til å pakke dem inn!

Når det gjelder trening og min såkalte “vanlige” hverdag, så har jeg vært verdens dårligste på å gjennomføre. Jeg har ikke trent på to-tre uker, og har kun spist dårlig og mye mat. Det som er positivt med dette, er at jeg har fokusert på jobb, søvn og andre viktige ting. Jeg kan ikke akkurat skryte og si at jeg har fått mye energi av dette, men det kommer vel av at det er så mørkt ute, og at jeg ikke har fått i meg de næringsstoffene jeg trenger. Fra i dag av skal jeg starte med å legge om kostholdet litt nå før jul, slik at det blir lettere å komme tilbake til formen etter nyttår.

Kjøpte meg forresten en kjempesøt genser i dag!Gina Tricot/ 199 ,-

Den er nydelig, og veldig, veldig behagelig å ha på seg. I tillegg er den overraskende varm. Elsker slike fine, enkle kosegensere. Nå har jeg nettopp spist ferdig middagen min, som var fiskegrateng med kokte poteter og gulrøtter. Det er lenge siden jeg har fått i meg ordentlig mat, så det var utrolig deilig. Til dessert lagde jeg en liten sjokoladekrem av sjokoladeprotein, som jeg pyntet med litt kokosflak. Kjempegodt, og veldig sunt.

Nam! Det er så gøy at man kan lage så utrolig mye rart med proteinpulver, og at det fortsatt er like sunt.
I morgen skal jeg stå opp klokken fem, så jeg er nødt til å legge meg nå. Kos dere videre, engler.

burgunderrøde lepper

Har nettopp funnet en ny favoritt når det kommer til leppestifter. Denne gir en superfin farge, og sitter godt veldig lenge. Jo mørkere farge du vil ha, jo mer påfører du!

Jeg kjøpte den på parfymeriet, og den er fra merket Smashbox. Prisen er 180,- , men siden den er så drøy, varer den nok en god stund, og er absolutt verdt hver eneste krone. Jeg er jo mest glad i den naturlige sminken, men fargerike lepper har alltid vært noe jeg har likt. Spesielt til rene og enkle farger, som feks. en svart kjole, en enkel frisyre og en naturlig sminke i resten av ansiktet.


Anbefales virkelig! Perfekt som en veninnegave til jul, eller en detalj på nyttårsantrekket!

a new star

Kjøpte meg verdens fineste undertøyssett fra Monki for noen dager siden, og elsker det! I tillegg til det fantastiske mønsteret fra en stjernehimmel i blått, koster hver del kun 80,- og i tillegg finnes det en morgenkåpe i samme print.

Kjøp dette og overrask veninnen din med verdens søteste undertøy under juletreet i år. En perfekt gave!