det å aldri gi opp

God kveld, mine kjære lesere! Endelig er jeg godt plassert hjemme i den deilige sofaen min, nydusjet, mett og god, og venter på at kjæresten min skal komme hjem. Han skal nemlig holde rundt meg i natt, og varme godt. I morgen er det siste dag med tidligvakt, og siste innspurt før helgen, som kommer til å bli steinhard. Lange dager, og ikke noe fritid.

Hvis man ser bort fra den rotete leiligheten min, så har jeg det faktisk helt fantastisk for tiden. Været har kommet med strålende sol, og bare det gjør at jeg smiler. Jeg har også oppdaget at jeg får mer og mer markert og stram kropp for hver eneste dag som går, og det er noe jeg blir utrolig motivert av å se. Tok et sjapt bilde i sted, og selvom jeg hadde mye mer markert mage i sommer enn det jeg har nå, har jeg fått mer muskler enn før. Det er utrolig hva tunge baseøvelser gjør med kroppen!


I dag var dagen for bryst-og biceps, og jeg fikk kjørt meg skikkelig hardt. Jeg trente også litt ekstra mage, og bittelitt cardio på slutten. Var ikke noe særlig sulten etterpå så avsluttet med en proteinbar, kesam med proteinpulver og friske bringebær. Litt dryss med ristede mandler og tørket kokos må til!

I dag oppdaget jeg forresten en helt nydelig jakke som jeg har bestemt meg for å kjøpe imorgen. Gled dere!

rutete bukser

Endelig har en ny uke startet, og jeg er kjempeklar for å komme tilbake på jobb i morgen. Starter de første dagene med tidligvakter, som gjør at jeg endelig kan trene sammen med Marius igjen på kvelden. Jeg får også forhåpentligvis tilbake døgnrytmen. Det er så stressende å bytte på sen-og tidligvakter hele tiden!


Tights/Malene Birger

I dag trente jeg rygg og biceps, og jeg elsker, elsker denne dagen! Vi var på Elixia i nesten tre timer, og fikk gjort mye forskjellig! Jeg har blitt mye bedre i chins, og selvom jeg bare klarer noen få, ser jeg veldig fremgang i forhold til der jeg begynte. Og det er motiverende!

Jeg glemte å ha med proteinshake på trening, så da jeg var ferdig, løp jeg hjem og laget meg en skikkelig middag. Stekte opp 400 g karbonadedeig og blandet inn litt tomatsaus. Enkelt og mye bedre enn man tror. Til “dessert” laget jeg noe raskt, som en erstatning for proteinshaken. Ganske mettende og kraftig, men utrolig godt!

Noras peanøttdessert

2 ss grovt peanøttsmør, økologisk
1 ts sukrin gold
1 klype havsalt
1 ts kanel

4 ss mager kesam
1 scoop proteinpulver, vanilje

Det blir mer enn nok, og jeg spiser aldri opp. Peanøttsmør inneholder mye fett, men er greit i små mengder. Disse ingrediensene passer perfekt sammen, og kesam løser opp den fetende smaken. Kjempegodt, raskt og enkelt! Og masse proteiner….

Ha en fin kveld videre, dere!

gule sko i lysløypa

Hei alle sammen! I dag er det søndag, og så langt har jeg hatt en strålende frihelg. På fredagen dro Marius og jeg til Sverige for å handle inn litt godsaker, og jeg endte opp med masse forskjellig. Blandt annet en pre-workout drikke som man får masse energi av, og som jeg har hatt veldig lyst til å teste ut. Det er ikke den aller beste jeg har prøvd, men den fungerer allikevel bra nok.

Fikk også kjøpt litt forskjellig mat og nødvendige produkter, og det beste av alt, disse skoene…..

De er kjempesøte, ihvertfall i mine øyne, og jeg elsker fargene. De er veldig myke å ha på beina, det kjennes nesten ut som man går i sokkelesten. Med andre ord; ikke sko som egner seg for vektløfting, men veldig gode å gå/løpe i. Det er jo alltid mange spesielle og fine sko i Sverige, og når de i tlllegg koster noen hundrelapper mindre, er det jo helt perfekt!

Ellers har vi kost oss masse med god mat, hard trening og fint vær. Vi har også startet på Dexter sesong 6, og det blir bare mer og mer spennende. I dag våknet vi opp til skinnende sol og 5 grader ute, så vi tok like godt på oss skiene og satte i gang. Marius bor like ved en lysløype, og vi gikk faktisk ganske langt, til tross for at jeg var verre enn Bambi på isen…Jeg hadde vist glemt hvor hardt det er å gå på ski, spesielt i oppoverbakke, og det minnet meg om at jeg må begynne å prioritere cardio litt mer.

Vi kom oss allikevel opp på en kjempefin utsiktsplass, og hvilte oss i solen mens vi så utover hele Bærum. Jeg synes at naturen er så fin om vinteren, ihvertfall når det er fint vær.

Nå har jeg nettopp tatt sol, og bestemt meg for at dette blir ukens hviledag. Jeg er så sliten i både hode og kropp, så jeg vet at jeg har godt av det, og at det er en fordel i morgen. Jeg håper alle har hatt en herlig helg, og at dere koser dere videre i kveld! Klem fra meg.

et vindu fylt med solstråler

Åh, for en herlig morgen, dere! Jeg er nettopp ferdig med dagens treningsøkt, god og mett, og veldig klar for ukens siste jobbdag. Det er en herlig følelse å våkne opp til solstrålene gjennom gardinene, kysse kjæresten sin i døråpningen og starte dagen med en kjempehard og god time på Elixia. Jeg elsker å være der så tidlig, for da er det nesten ingen andre der.

Jeg trente biceps og rygg i dag, og det gikk utrolig bra. Er fortsatt veldig støl fra brysttreningen på tirsdag, så tok ikke så hardt i på markløftet. Er ihvertfall veldig fornøyd, og har økt masse i vekt når det gjelder hvor tungt jeg løfter. Det er en herlig følelse å kjenne at man bare blir sterkere og sterkere i alle slags øvelser, spesielt når man samtidig ser at man går ned i vekt.

Etter treningen hadde jeg tid til å lage en skikkelig middag, og den ble helt perfekt. Lagde den litt på sparket, men det smakte kjempegodt, og i tillegg så er alt like sunt.Stekt Strømtorsk med grillet kamskjell, brokkolini og mager kesamsaus. Pyntet med sitrontimian!

I morgen skal jeg tidlig opp for å dra til Sverige, og det gleder jeg meg masse til! Håper på å få kjøpt masse gode matvarer, nye joggesko, og kanskje noen proteinshaker. Kos dere videre i solen i dag da, dere!

en morsom overraskelse

Hei alle sammen! Det er tirsdag allerede, og jeg har nettopp kommet hjem etter en hard og lang dag. Det var deilig å ha fri i går, og få litt ekstra tid til ting man ellers aldri får gjort. I går trente Marius og jeg bein som aldri før, og det kjente jeg godt i dag, for å si det slik. Jeg klarte såvidt å ta knebøy med 70 kg, og det er veldig motiverende og morsomt! Har også fått bedre teknikk på strakmark, og det er absolutt en øvelse jeg kommer til å kjøre mye fremover. Man kjenner det godt i rumpe, for å ikke snakke om bakside lår!

I dag hadde jeg heldigvis senvakt, som gjorde at jeg kunne sove lenge, og i tillegg få med meg solen. Den vil jo bare frem på de dagene jeg ikke har fri, og siden jeg har fri til helgen, håper jeg at den titter frem, slik at jeg får vært litt ute. Jeg må jo starte på vårdekorasjonene mine, og da må jeg ut i naturen og hente diverse! Det er det aller beste med denne tiden.

Startet dagen med en veldig kjapp bryst-og triceps økt på Elixia. Dette er de musklene jeg har vært dårligst på når det gjelder å prioriere, men det er absolutt noe jeg liker når jeg først setter i gang. Etterpå kjøpte jeg meg en kylling og et fersk, grovt brød, som jeg koste meg med, i tillegg til en proteinshake før jobb.

I forrige uke satte jeg virkelig i gang med matlaging og sjokolade eksprimenter, og jeg gleder meg masse til å legge ut oppskrifter her på bloggen. Kanskje jeg også starter så smått på matbloggen igjen, den fortjener jo å være i live. Jeg kommer til å legge ut oppskrift på blandt annet denne herligheten….

Den smelter i munnen, og det finnes ikke grenser for hvilke smaker man kan ha i. Perfekt til……alt! Ikke så sunn at det gjør noe, men det er vel lov av og til :-)Men….. Jeg har en hard rygg-og biceps økt foran meg, og selvfølgelig en enda hardere arbeidsdag. Så, god natt!

en smak av kjærlighet

 På Valentinesday bakte jeg en sjokoladekake som absolutt ikke sparte på kalorier, men som i gjengjeld ble fantastisk god. Kaken var veldig mektig, men den er allikevel perfekt om man skal overraske noen, eller om man bare vil kose seg skikkelig. Oppskriften er basert på Manuela sin, hun som står bak bloggen Passion for baking. Jeg har allikevel laget min egen, lille vri, og er veldig fornøyd. Håper det smaker!

Årets Valentines drøm

 • 340 g usaltet meierismør
 • 125 g kakao
 • 250 ml kokende varmt vann
 • 250 g rømme eller creme fraise
 • 330 g mel
 • 1/2 ts. salt
 • 1 ts. bakepulver
 • 1 ts. natron
 • 500 g sukker
 • 4 ts. vanilje extract
 • 4 store egg

Bland det kokende vannet sammen med kakaopulveret, og la det trekke. Ha i rømme. Pisk smør og sukker hvit, og spe i med et og et egg. Tilsett vaniljeextract. Bland smørblandingen og sjokoladeblandingen sammen, og ha i det tørre. Rør det godt sammen med en slikkepott.

Ha i to forskjellige former. Jeg brukte to runde, den ene litt mindre enn den andre. Stekes i ovn på 180 grader i 40-50 minutter.

Glasuren er uvanlig, men helt fantastisk. Den passet helt perfekt til denne mørke og tunge kaken, i stedet for denne vanlige frostingen.

 • 5 dl kremfløte
 • 450 g mørke sjokoladeknapper
 • 6 eggeplommer
 • 75 g sukker
 • 1 vaniljestang

  Skjær vaniljestangen i to, og skrap ut frøene. Ha fløten i en kjele, og ha vaniljefrøene og stangen opp i. Kok opp. Ha sjokoladeklappene i kjelen og rør godt til fløten og sjokoladen er godt blandet. Ta ut vaniljestangen og sett kjelen til side.

  Ha en kjele med kokende vann, og sett en mindre kjele/glassbolle over. Ha eggeplommene og sukkeret i, og rør kraftig med en håndvisper til dette får en myk og eggedosisaktig konsistens. Det tar ca 5-6 minutter.
  Pisk inn sjokoladen, og ha dette kjølig til det er kaldt. Kremen piskes opp igjen, og smøres på kaken som vanlig glasur.

  Jeg avkjølte kaken, tok den ut av formen og la den på et fint fat. Jeg la den mindre kaken på toppen, og smurte på glasuren. Pyntet med små hjerter og ferske roseblader!

happy valentine

Happy Valentine, alle sammen! I dag har jeg hatt veldig mye å gjøre, og jeg gleder meg masse til å feire senere ikveld. Jeg har hatt besøk av en veninne, og hun hadde med seg en liten overraskelse…


Jeg som elsker hunder ble helt forelsket, og jeg gleder meg til å kose med mer denne søte, lille bamsen. Vi koste oss ihvertfall masse, og de hjalp meg med å lage kaker og andre godsaker til i kveld. Det er jo en kveld fylt med kjærlighet, så jeg ville lage litt godt som Marius og jeg kan kose oss med.

Oppskrifter kommer senere, for nå har jeg veldig dårlig tid! Vi bestemte oss ihvertfall for å bare slappe av hjemme, lage god middag og kose oss sammen. Jeg ønsker dere alle en fantastisk Valentinesdag, kjæreste eller ei!

fristelser med appelsinsmak

God kveld, alle sammen! Da er første dag med jobb denne uken overstått, og jeg er endelig hjemme fra en ganske så kjedelig dag. Det var kun meg og en annen på kjøkkenet, og det var overraskende lite gjester. Det er allikevel kjempedeilig å bli ferdig såpass tidlig, da har jeg jo i tillegg tid til å blogge.

Siden Marius kom hjem på søndag kveld, har jeg kun kost meg med han. Å ha pause fra hverandre en liten stund, hjelper virkelig på tålmodigheten, og det føles nesten som at jeg har forelsket meg på nytt. Vi har hatt det kjempehyggelig sammen, og jeg tenker ikke på noe annet enn at jeg er så superheldig som har en så flott og nydelig kjæreste! I går trente vi ben sammen, og det gikk veldig fint, selvom om jeg fortsatt sliter litt med å få inn teknikken på strakmark. Jeg er såpass myk at jeg nesten ikke klarer å kjenne det i baksiden, så med en gang jeg får inn teknikken ordentlig, må jeg begynne å kjøre tyngre og stå på en stepkasse, slik at jeg må lene meg ekstra langt ned. Etterpå spiste vi fisk sammen, og snakket til vi sovnet.

Det er veldig mange av dere som ønsker en forklaring på hva jeg spiser og om kostholdet mitt generelt, og selvfølgelig skal jeg dele det med dere! Kostholdet er jo nesten viktigere enn trening , men det tar faktisk en stund å skrive ned alt, og i tillegg passe på at ingenting kommer ut feil. Derfor må dere smøre dere litt med tålmodighet og vente til jeg plutselig legger ut dette innlegget, som jeg faktisk har startet på.

I mens kan jeg jo friste med en av mine favorittsmoothies! Denne er superdeilig og perfekt hvis man trenger litt ekstra c-vitamin og futt i kroppen.

Noras rosa energismoothie

1 neve frosne jordbær
2 ts gojibær
1 pasjonsfrukt 

1 grapefrukt, kjøtt og saft
1 ss cocoa
1 ss kesam, vanilje
3 dl appelsinjuice m/ fruktkjøtt

Nå kommer min kjære på besøk! Kos dere masse 🙂

i en iskald leilighet

Hei kjære dere, og god søndag! Ikke bare søndag heller, men både fastelavn og morsdag i tillegg! Jeg har lenge planlagt en perfekt morsdag for min kjære mor på denne dagen, men i går dukket det opp noe uventet, som gjorde at jeg såvidt fikk sett henne og gitt henne blomster. Vi har heller avtalt at vi skal gjøre noe hyggelig sammen til uken, og ta det igjen da!

Jeg har vært i Oslo i absolutt hele dag, så fastelavnsboller har det ikke akkurat blitt noe av. Jeg tenkte kanskje å lage det i morgen, men det får vi se på! Nei, dagen min dere, har vært lang, men veldig fin. Jeg var i byen allerede klokken elleve i dag tidlig, og da stod Ida Helene klar med kaffen og ventet på meg. I går ble jeg spurt om å være med i en musikkvideo, og selvom det kom veldig brått på, kunne jeg jo ikke gjøre annet enn å takke ja!

Vi fløy frem og tilbake hele tiden for å kjøpe kaffe og redbull, slik at jeg kunne holde energien oppe mens vi ventet. Det var mange som skulle filmes, så det tok jo en del tid.

Jeg kan ikke legge ut noen fler bilder enn dette, men etter å ha sett alle backstagebildene som ble tatt, og ikke minst filmingen, så er det veldig trist. Jeg får bare smøre meg med tålmodighet og glede meg til jeg får legge alt ut på bloggen! Ihvertfall, det ble kjempebra, og jeg tror det kommer til å bli en veldig kul video.

Jeg hadde en rolle i videoen, og måtte ha på litt spesielle, men fine klær. Uvandt å stå foran et annet kamera enn mitt eget, og i tillegg bli sett på av mange andre. Spesielt når man må posere og “spille” litt ekstra. Det gikk allikevel fint, og jeg føler ikke at det var så flaut som jeg hadde trodd. Heller veldig gøy og spennende!

Nå er jeg endelig hjemme i varmen og skal straks til kjæresten min som kommer hjem om ti minutter. Jeg gleder meg som en liten unge, og kan nesten ikke vente til jeg ligger i armkroken hans og blir kysset på pannen. Det er den beste følelsen! Dere får ha en strålende søndagskveld videre!