hva er egentlig ugress?

Hei alle sammen! Jeg håper dere har hatt noen deilige dager nå som sommeren har kommet for fult, og gitt oss alt vi kan ønske! Dagene nå før ferien er veldig harde, og vi har hatt veldig mye å gjøre på jobben. Sist uke var jeg også som sagt modell for Follestad og Morris, og takk til alle som kom for å se på! Det er mye å gjøre og mye å tenke på, men nå er det heller ikke lenge igjen til 15. juli og ferie!

I dag hadde jeg en herlig og innholdsrik fridag sammenliknet med de andre dagene hvor jeg sover til to på dagen og ikke gjør noe annet enn å se på gossip girl. Jeg og de andre guttene som jobber som kokker på Kolbotn dro på dagstur til Hvaler for å besøke en gård. Korsvold gård, en av våre leverandører som gir oss friske, økologiske grønnsaker hele sommeren! Følelsen av å komme tilbake på Hvaler igjen etter en lang og mørk vinter var fantastisk, og det klør i fingrene etter å komme seg ut på sommerhuset vårt som ligger en liten båttur unna, for å gjøre hele sommeren perfekt.

Denne gården var utrolig, like utrolig som de menneskene som eide den. De driver som sagt økologisk, og man kunne enkelt se og høre at dette er noe de virkelig brenner for. I tillegg hadde de mye kunnskap om alt som grodde og eksisterte, og det gjør at vi også blir enda mer interressert, i tillegg til at vi vil ta enda bedre vare på råvarene vi får levert, nå som vi ser hvor mye kjærlighet de legger i hver eneste, lille detalj. Jeg som er så og si oppvokst på Hvaler og som i tillegg er såpass interressert i alt fra planter til fugler, syntes dette var veldig inspirerende. Det gleder meg at det finnes noen slike mennesker, som faktisk tar godt vare på naturen, og som i tillegg er opptatt av at vi får i oss naturlig mat. Dette er faktisk viktigere enn vi selv tror, og det blir bare et større og større problem.  På toppen av det hele var vi utrolig heldige med været, som gjorde dette til en veldig, veldig fin fridag.
Takk for en fantastisk dag! Nå skal jeg bestemme om jeg orker å dra på trening, eller om jeg heller blir hjemme og lader opp batteriene til morgendagen. Ha en fin kveld videre!

coconut crunch

Hei dere, og god ettermiddag! I hele morgen har jeg ligget på taket og kost meg solen, før jeg tok en liten treningsøkt. Akkurat nå er det faktisk litt overskyet, men jeg krysser fingrene for at det blir litt finere utover dagen, siden jeg skal på båttur om ett par timer. Det blir herlig, og jeg har gledet meg i flere dager!

De siste dagene, hvis ikke ukene, har jeg bokstavelig talt levd på smoothie fra smoothie xchange over gata, og ikke orket å tenke på trening. På en måte er det deilig, men jeg kjenner hvor rastløs jeg blir i kroppen av å bare sitte stille her hjemme i en mørk leilighet og se på gossip girl episoder for tusende gang.

Jeg håper dere får en flott mandag videre, jeg skal ihvertfall kose meg masse!

silke i lyse farger

Solen er til for å nytes, sier de. Vel, det er det jeg har gjort i dag. Ihvertfall i en liten stund. Dette har vært en veldig hard uke for meg. I går jobbet jeg i tretten timer før jeg endelig fikk dra fra jobben, så det var en deilig følelse å våkne opp til fint vær i dag tidlig, og vite at jeg har fri og kan fortsette å sove. Allikevel ble jeg holdt våken av støy og musikk fra gatene i Sandvika, så jeg stod opp og la meg ute i solen. I syvende etasje er det en takterrasse som er perfekt for soling. Ikke bare fordi det åpent for solen og fordi det ikke er noen andre der, men også fordi man kan se utover hele Sandvika og havet. Det er en herlig følelse!

Ved lunsjtider ble jeg småsulten, og løp ned igjen med bare ben. Jeg lagde meg et herlig glass med litt gresk yoghurt, blåbær, jordbær og litt fersk kokos. Jeg har forresten flyttet inn i en nydelig, liten kjole med turkis silke, perfekt å bruke her hjemme på varme dager. Man føler seg så fin i slike kjoler!


Marius dro nettopp hjem etter et lite besøk, fordi dette er min dag. Jeg skal bruke denne dagen, og dagen i morgen, på å pleie meg selv og komme til hektene igjen. I kveld skal jeg møte de andre jentene og kose meg, men før det, skal jeg trene litt, slappe av, kure på kropp og hår og passe på at jeg får det jeg trenger. Jeg har en opptatt uke foran meg, så det er viktig å spise nok, trene mindre og holde humøret oppe! Kos dere vider i solen, engler!

megling og hanami

Som dere sikkert vet, studerer Marius eiendomsmegling, og har derfor fått en jobb hos et firma her i nærheten. Han ble invitert på middag med følge, og siden det er meg, var jeg også så heldig å få bli med! Kvelden var rett og slett perfekt, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk bli med.

Kvelden staret med ett par glass på Bar Tjuvholmen, hvor vi hilste, snakket og koste oss i solen. For ja, det var solskinn, takk gud for det! Etterpå gikk vi til Hanami som også ligger på Tjuvholmen, og spiste årets middag! Ihvertfall så langt…. det var helt fantastisk, og ikke bare god service og nydelig mat, hele stedet var gjennomført og veldig kult innredet! Jeg har ikke tellingen på rettene vi fikk, men jeg prøvde ihvertfall å ta bilde av alle. Selvom porsjonene var små ble vi mette til slutt, og alle var glade og storfornøyde. Dette stedet anbefales virkelig.Avsluttet med et godt glass Irish coffee, før Marius og jeg tok turen hjemover. Jeg hadde det kjempefint, og takker for en herlig kveld med nye bekjente og utsøkt mat!

vinsmaking og bloggere

På onsdag var jeg invitert på vinsmaking med Gato Negro, og tok i samme slengen med Caroline. Det var så utrolig hyggelig, og vi møtte mange nye, og noen kjente. I tillegg til at dette opplegget var arrangert i verdens fineste leilighet, var det bra planlagt og veldig, veldig gjennomført. Da vi kom ble vi tatt i mot med åpne armer og velkomsdrinker og en liten tur opp til den herlige verandaen på taket. Etterhvert fikk vi en liten opplæring i drinker og punsjer, før vi satte oss til bords. Der fikk vi servert diverse deilige småretter, og haugevis med god vin. Jeg har aldri vært spesielt begeistret over Gato Negro før, men ble faktisk positivt overrasket.

Til tross for at jeg kom rett fra jobb og var dødssliten i både kropp og hode, koste jeg meg til den store gullmedaljen, og kom på hvorfor det er så utrolig gøy å blogge. Man får vært med på så utrolig mye spennende!

Takk for en herlig kveld, alle sammen! Ikke bare fikk vi alt vi kunne drømme om av mat, vin og andre drikkevarer – vi fikk også en utrolig fin og stappfull goodiebag med masse godsaker. Tusen, tusen takk for invitasjonen.