kveldsmat

I dag har jeg hatt en fryktelig hektisk dag på jobben, og har såvidt rukket å spise noe som helst. Derfor laget jeg meg en liten protein”bar” da jeg kom hjem! 
De små, myke kulene ble faktisk kjempegode, og jeg anbefaler dere virkelig å prøve dem ut. De er også superenkle!  Også stappfulle av proteiner…..

Jeg spiser aldri på kvelden, men siden jeg var så utrolig sulten så passet disse perfekt. Jeg klarte ikke å få i meg alle, så da blir det litt kos i morgen også! 


2 scoops sjokoladeprotein 
2 ss revet kokos 
1 dl mandelmelk 
1 ts økologisk pulverkaffe
1 ts rå kakao
2 ss mandelmel 
1 ts cocoa
1 ts sukrin gold 

…..Mmmm! Hvis du tilsetter mer cocoafett og foreksempel litt havregryn, kan du rulle dem til kuler og kanskje dekke dem med sjokolade?:)  
Uansett, nå er jeg mett og god, og er helt klar for å sove. Da jeg kom hjem hadde Marius tent lys og kjøpt røde roser til meg også.
Jeg har verdens beste kjæreste!

God natt, dere! 

costume og ris

Hei alle sammen, og god mandag! Som dere vet har jeg fast fridag på mandager, så for meg er det helt herlig å våkne opp og vite at jeg har hele dagen til å gjøre ting. 
Jeg startet dagen med en knall treningsøkt, og jeg er veldig stolt over at jeg både klarte å stå opp klokken ti, og at jeg klarte å presse meg selv så hardt. 
Det er jo en god stund siden sist jeg trente, og jeg har i tillegg startet på diett med Marius nå, så det skal ikke så mye til å slite meg ut. 

Etter treningen handlet jeg litt mat og andre småting, og fikk samtidig klørne i denne herligheten fra Princesse tam*tam. Jeg har aldri sett en søtere bh, og jeg gleder meg
til å bruke den fremover! 

I kveld skal Marius og jeg ha en skikkelig kjærestekveld, og jeg har sagt at jeg kan stå for maten. Så nå har jeg handlet inn masse gode, sunne råvarer og 
gjort det meste klart. Det blir en veldig enkel middag, men det er jo like greit.

Etter mye vasking, matlaging og flying hit og dit, har jeg endelig fått litt tid til å slappe av. Jeg har lagt meg i sengen med det nye costume,
ullsokker og en skål med en sunn riskrem. Den er kjempegod, men fryktelig mektig, noe som gjør at man ikke spiser så altfor mye av den.
Det er egentlig bare karbohydrater, men det er jo helt supert etter trening! 🙂 Fant egentlig denne “oppskriften” på fitnessnora sin blogg, men jeg laget 
min egen lille versjon med noen små endringer. 


100 g hvit ris

Kokes. Ha i 5 dråper stevia med vaniljesmak. ( jeg er ikke så glad i stevia, så det er bare å helle innpå hvis dere er glade i det) 
Man kan også bruke økologisk vaniljepulver eller vaniljestang. 
Avkjøl risen. 

Bland inn 1 ss kokoskrem(det øverste fettlaget på kokosmelken)
og 2-3 ss med WaldenFarms Marshmellow dip. Den er også veldig kunstig søt, så jeg anbefaler å smake seg frem! 

Man kan også bruke mager vaniljekesam! 

Bland godt, og ha det i en skål. Dryss kanel og eventuelt sukrin gold over, og nyt! 

Nå kommer snart Marius, så da er det om å gjøre å slappe av før det 🙂 Ha en fin kveld videre, og husk – en ny uke, nye muligheter! 

en helg på fjellet

Da var jeg endelig hjemme igjen. For å være helt ærlig, så kom jeg hjem allerede på mandag ettermiddag, men jeg har rett og slett vært så utslitt at jeg har ligget rett ut. 
I går var jeg på jobb igjen, og det er nok en av de lengste dagene i mitt liv. Det tar på å dra på to dagers julebord med restaurantbransjefolk.

Ihvertfall, vi hadde leid alle Noreheim hyttene på Norefjell. Det var fire hytter og en hovedhytte hvor vi hadde alle fellesting, ellers lå alle på forskjellige hytter.
Hyttene var over all forventning, de var helt, helt nydelige, og veldig moderne selvom de beholdt den typiske “hytte”stilen. Virkelig fantastisk.
Dette lille stedet ligger rett ved Norefjell spahotell, men samtidig helt for seg selv, så det er ingen andre enn de du selv er med.

Dette var den ene hytten som jeg og noen andre bodde i. Den var så stor og fin!

Etter at vi hadde fått i oss litt lunsj og pakket ut, tok vi på oss varme klær og gikk ut for å leke litt leker. Det var masse gøy vi gjorde, og selvom det var ekstremt kaldt, 
koste vi oss! Med litt cava, juleøl og jegermeister går vel alt bra!På kvelden, etter mye moro, var det tid for middagen. Den var i hovedhytten. Maten var helt nydelig, og passet perfekt til omgivelsene. 
Vinen var også veldig god, kanskje litt for god, og får beskyldningen for at bildene mine bare ble dårligere og dårligere….haha.  

 


Gode porsjoner er viktig etter en lang dag ute. Etterpå hadde vi dansekonkurranser og fest til langt på natt. Jeg tok dessverre ikke fler bilder utover kvelden, 
men jeg tror det er like greit! 

Plutselig var klokken fem på morgenen og jeg hadde fortsatt ikke lagt meg i sengen. Så, det var ikke bare, bare da jeg ble vekket for frokost klokken elleve. 
Men opp måtte vi, og etter en deilig og mettende frokost skulle vi selvfølgelig ut igjen. Denne gangen skulle vi pakke på 20 minutter, før vi satte kursen mot Norefjell Spahotell – til fots. 
Jeg kan med hånden på hjertet si at det var en veldig lang og smertefull tur for meg i min tilstand, men at det ellers går helt fint å gå dit. Det er bilvei hele veien, og et helt nydelig landskap. 

Etter noe som kjentes ut som to år, så vi endelig hotellet, og det nærmet seg sakte. Da vi kom frem ville jeg helst legge meg ned på den første sofaen jeg fant, 
men dro allikevel ned til spaavdelingen, noe jeg absolutt ikke angrer på. Det var et kjempefint og stort spa med masse forskjellige rom og effekter, og vi koste oss masse. 
Hvis dere noen gang drar til Norefjell, anbefaler jeg alle til å ta turen innom! 

Til slutt måtte vi sette snuten vår hjemover. Personlig kunne jeg bodd der oppe, det er så nydelig å komme seg litt vekk fra bylivet og bare nyte 
snøfylte grantrær og stillhet. Allikevel hadde jeg ikke sett Marius på en uke, så det var superkoselig å se han igjen da jeg kom frem til Sandvika.
Jeg håper dere har hatt en fin helg, ihvertfall! 

Takk til Gamle Tårnhuset som ga oss denne fantastiske turen, og som gjorde helgen min helt perfekt! Jeg er heldig som får jobbe med slike flotte mennesker! 

bukse og blomster

Denne dagen har rett og slett vært helt fantastisk, og jeg er mer enn klar til å legge meg nydusjet i en varm seng, for å ikke snakke om å dra til Norefjell i morgen. 
Det blir kjempedeilig å komme seg litt vekk, og jeg gleder meg til å gjøre alt det morsomme som står på menyen. 

Litt tidligere i dag var mamma innom for å si hei, og ga meg disse nydelige, hvite rosene. Jeg elsker dem, og de passer perfekt inn på stuebordet! 
Tusen takk, verdens beste mamma! Det er slike småting i hverdagen som gjør livet bedre. 

Etterpå hadde jeg en knalløkt på Elixia, og det er deilig å være tilbake. Haha, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det i det siste, men det er jo sant. 
Jeg har hatt en altfor lang pause fra ordentlig trening, og nå er det på tide å få formen tilbake. Jeg varmet opp på elipsemaskin i 20 minutter, men de kjentes mer ut som 100 minutter. 
Herregud, tenk hvor fort man mister kondisjonen! 

Ihvertfall, det er jo så mange på treningsstudioet for tiden, jeg får helt angst av å være der samtidig som alle disse nyttårsforsett-menneskene, så jeg prøvde meg på å være litt sent ute. 
Det hjalp ikke, så jeg trente ikke bare de apparatene jeg ville, men de som var ledige…. Ja, det ble ikke noen tunge styrkeløft i dag, for å si det slik. Men det er kanskje like greit,
siden jeg har planer om å klare å gå i morgen. Men knalløkt ble det uansett, og det kjennes!

Etterpå tok jeg 20 velfortjente minutter i solarium, før jeg laget meg en enda mer velfortjent pizza her hjemme i en helt strøken og ren leilighet. Nå har jeg nesten pakket ferdig, 
og er endelig i mål.

 

I går fikk jeg forresten en bukse fra Weightless i posten, og jeg elsker denne buksen allerede. Den sitter som støpt på kroppen, og den er helt herlig å ha på seg. 
Fargen er også nydelig, og jeg gleder meg til å få enda fler. 

Jeg tar dessverre ikke med meg mac`en til Norefjell, da det blir tungt å bære på og jeg tror ikke jeg får så mye bloggtid, men jeg har med kamera og lover dere masse fine bilder når
jeg kommer hjem på Mandag. Mobil derimot blir selvfølgelig med, og jeg kommer til å oppdatere masse på instagram, så der er det bare å følge med 🙂  
Ha en fortsatt fin kveld, og nyt den fine snøen vi har fått i stedet for å klage! God natt 🙂 

rullekake

Endelig er det lørdag, og jeg startet dagen for mange, mange timer siden. Jeg har ryddet og handlet, og er snart klar for å ta sol og trene, etter at mamma har vært her en sjapp tur. 
I kveld er jeg nødt til å holde meg hjemme, både for å pakke og for å legge meg tidlig, siden jeg skal opp rimelig tidlig i morgen.

Men å være hjemme en lørdagskveld er jo ikke så ille når det snør og er kaldt ute, og man har mye å kose seg med. Jeg har funnet noen jentefilmer jeg skal se på,
jeg har planlagt middagen og jeg har allerede laget desserten. Den er supersunn, supergod og fryktelig mettende. Noe som gjør at man ikke spiser altfor mye av den.

Etter mye snoking på blogger i dag, fant jeg en rullekakeoppskrift som dedicationKristine hadde postet. Jeg liker ikke å følge andres oppskrifter, så jeg gir ikke henne all æren,
men det var jo på grunn av henne at jeg ville lage rullekake, og dessuten har jeg fulgt noe av oppskriften. Uansett, den ble kjempegod og det tok meg akkurat 15 minutter totalt å lage den.
Man kan også bytte ut mange ingredienser og fylle den med andre ting, så det er jo en super oppskrift.

Bunnen 
2 eggehviter

Pisk disse stive. 

1 scoop proteinpulver, sjokolade
1/2 scoop kokosmel
1 ss rå kakao
1 ts fiberhusk 
3 ss sukrin gold
1 egg 
 4 dl vann

Bland alt godt, og ha i litt og litt av eggehvitene. Vend det forsiktig inn med slikkepott! 
Smør det utover i et tynt lag på et stekebrett med bakepapir som er smurt! Stekes på 200 grader i 10 minutter. 

Avkjøles på papiret. 

Fyllet 

2 dl revet kokos 
2 ss kokosolje 
1 scoop proteinpulver, sjokolade
1 ts rå kakao 
kokoskrem av 1 boks kokosmelk 

( kokoskrem er det øverste fettlaget i kokosmelken )

Smør dette i et tynt lag på kaken og rull forsktig. Del opp i ønsket størrelse og nyt!

Nå skal jeg ut og fikse noen ting og dra på trening! Kos dere videre i kveld og ha en strålende lørdagskveld!

hei igjen

Hei mine kjære blogglesere! Ihvertfall dere som er igjen…..Jeg er klar over at jeg bare plutselig ble borte fra bloggverdenen, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Eller lyst. 
I juleferien har jeg både hatt oppturer og nedturer, venner, familie og kjæreste rundt meg og en hel del å tenke på. Jeg har gjort masse og slappet av. 
Jeg pleier som regel å si at jeg elsker å blogge, og det er jo sant, men denne gangen elsket jeg å ikke trenge å blogge. Jeg er ferdig med å blogge for andres skyld, nå
er det heller noe jeg gjør når jeg selv vil.

Men slapp av, dere. Jeg har masse å fortelle, og jeg har ladet opp med masse godt som kommer.

Til å begynne med vil jeg bare fortelle dere at jeg har hatt en strålende julefeiring og en super start på 2014!
Jeg vet at de fleste av dere følger meg på instagram, så helt borte har jeg jo ikke vært.
 
Jeg har jo også vært innom bloggen for å oppdatere meg litt, og etter å ha sett alle de som ville ha et nytt innlegg, så tenkte jeg at det var på tide.

Denne uken og helgen er Marius borte, og siden jeg i tillegg har fri har jeg fått gjort masse. Jeg har kost meg, laget masse god mat og startet treningen.
På Søndag skal jeg til Norefjell på personalfest med jobben, og det kan jeg nesten ikke vente til! Vi skal på spahotellet der, og jeg gleder meg masse til å ta det helt med ro.
Men det er mye som må gjøres før det, som å vaske her hjemme, trene, pakke og…..ja, dere vet.

I går hadde jeg en liten kosekveld med meg selv, og jeg laget en kjempegod pizza. Den ble litt for stor til èn person, men da er det jo bare å spise resten til frokost…

Den er ganske sunn, og supergod! Bunnen ble kjøpt ferdig, rett og slett fordi jeg ikke rakk å lage selv. Den er fra “NÅ” med spelt og fullkorn. 
Oppå har jeg stekt karbonadedeig med hakkede tomater, fersk basilikum, løk og skivet sjampingjong. Og selvfølgelig lettost!

Serverte den med ruccola over og en dressing laget av mager kesam og fersk hvitløk 🙂 supergodt og enkelt!

Nå har jeg nettopp vært hos noen veninner, og herregud som det snør ute nå! Ihvertfall, det var kjempekoselig å være med dem igjen,
det er viktig å bruke tid til de nærmeste når man har sjansen!

Sengen roper, i morgen blir det mye pakking og ting som må gjøres, så det er bra å legge seg relativt tidlig..
Natta, dere!