fredagskvelden alene

Dette er kanskje den kjedeligste kvelden jeg har hatt på lenge, ihvertfall med tanke på at det er fredag og at alle andre er ute. Det verste er at jeg ikke har gjort noen ting annet enn å se inn i enten en pcskjerm eller en mobilskjerm. Jeg har ikke engang kledd på meg, liksom! Jeg velger allikevel å tro at det er godt for meg, jeg mener….man må jo gjøre det man selv har lyst til, og man går jo ikke akkurat glipp av noe? De siste fire dagene har jeg jo festet og drukket mer enn jeg har gjort på to år, så jeg tror det var bra med en dag med vann, joggedress og dårlige jentefilmer. Jeg trenger vel ikke å begrunne hvorfor jeg ikke orker å legge ut noe bilde av meg, men jeg lover at jeg skal bli flinkere til det fremover!

Selvom helgen så og si ikke har startet enda, gleder jeg meg til en ny uke. En uke med trening og sunn mat, en ryddig leilighet, null gluten og oppblåst mage, og ihvertfall null alkohol. Og ikke minst – lønn! Haha…..herregud, jeg har jo levd på bulgur de siste dagene. Det er ikke noen glamorøs, tynn superblogger som tjener 100.000 i måneden her i gården, gitt. Men kokk, det er jeg, og veldig matglad i dag. Dere vet hvordan det er, når man kjeder seg, spiser man. Eller i mitt tilfelle, lager og spiser. Middagen i dag er ikke noe spesielt usunn, det eneste er at jeg spiste altfor mye. Dette er en favoritt som Marius og jeg spiser veldig ofte, og det er så sinnsykt godt.  


Det er rett og slett kyllingfilet biter som er stekt i rød curry paste med litt hvitløk og ingefær. Hjemmelaget guacamole, litt blandet salat og mozarellaost rullet inn i varme maislomper. Nesten som taco, bare mye, mye bedre. Anbefaler alle til å spise dette i helgen! 🙂 God natt!

slaraffenlivet

God morgen, alle sammen! Ja, jeg vet at klokken er halv tre, men jeg ligger fortsatt i sengen og har foreløpig ingen planer om å stå opp. Litt tidligere i dag tok jeg en rask tur ut for fikse et par ting, og for å gi kroppen litt næring. Det ble selvfølgelig en kaffe, og en liten muslibolle i tillegg. De vi selger på Kanel er så sinnsykt gode, og i tillegg er de ganske “sunne” og metter mye. Perfekt frokost når man ikke orker å røre seg. 

I fire dager i strekk har jeg fartet rundt, drukket alt av alkohol jeg har klart å få tak i, og stresset mye. At jeg har fri både i dag og i morgen gjør nok veldig godt på kroppen, og jeg skal bare slappe av. Gå uten sminke også, for den saks skyld. Akkurat nå har jeg tatt på meg favorittundertøyet mitt, krøllet meg inn i dynen igjen og funnet en del tv-serier jeg skal se på. Ute er det skikkelig grått og trist, så jeg får ikke akkurat dårlig samvittighet av å ligge her – og bra er det!  

 

Dette fantastiske undertøyssettet fra Calvin Klein kan dere forresten kjøpe her. Det er så utrolig mykt og deilig å ha på seg, og helt perfekt for late dager! 

la casa monet

Heihei! Klokken nærmer seg tolv alt, og her sitter jeg i badekåpe og har endelig sunket ned i sofaen. Jeg kan faktisk ikke sette ord på hvor sliten jeg er akkurat nå, og jeg føler at jeg kommer til å sove alvorlig lenge i morgen, i og med at jeg har fri. Takk Gud for det! 

Etter jobb i dag var det duket for julebord for oss jentene på Kanel. Et litt forsinket ett, men koselig var det allikvel. Jeg tror det er lov til å kalle det julebord når det fortsatt er snø på bakken og det henger gammel julepynt rundt omkring.
Kvelden var på en tapasrestaurant i Sandvika, La Casa Monet, hvor vi drakk og koste oss med deilig tapas. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var så mett og full i magen. Sånn går det når man propper i seg altfor mye brød og aioli!

Dette lille huset ved elven var veldig koselig, med hyggelige servitører! I tillegg ligger det rett ved meg, så dette blir nok et sted jeg kommer til å dra til flere ganger. Anbefaler alle til å ta turen, virkelig! Verdens fineste jenter! Tusen takk for en veldig hyggelig kveld fylt med god mat, masse drikke og festligheter. Og tusen takk for for at jeg får lov til å jobbe med dere alle!
Nå skal jeg legge meg……jeg vet ikke engang om jeg orker å fjerne sminken, så sliten er jeg. Vi snakkes i morgen, god natt! 

vixen blog awards

Til tross for at jeg gned all sminken min bort i løpet av kvelden og det at jeg strengt tatt burde holdt meg unna det siste glasset med champagne, ble det en skikkelig vellykket kveld. For første gang på veldig lenge følte jeg meg fin og lykkelig, og jeg storkoste meg virkelig. Det er alltid fint å møte gamle kjente og hilse på nye mennesker, jeg blir jo helt rørt av å tenke hvor snille og pratsomme folk virkelig er. Jeg er så takknemlig for å være en del av slike kvelder! I tillegg så jo absolutt alle helt smashing ut! 


Takk for en fantastisk kveld, alle sammen! Og gratulerer til alle vinnere 🙂

pre party med redken go urban decay

I går var det, som dere helt sikkert vet, Blog Awards. Så heldig som jeg var, ble jeg invitert til et lite pre-party på L`oreal akademiet, hvor vi fikk styling og sminke. Herregud, det går jo ikke an å takke nei til slikt! Da jeg kom inn døren ble jeg møtt av pene mennesker, masse sushi og et stort glass sprudlende, og slik fortsatte hele kvelden. I tillegg var det lansering av sminkemerket Urban Decay i Norge, og vi fikk lov til å bli sminket med noen av produktene. De var helt fantastiske! 

Jeg ble veldig fornøyd med både sminke og hår, det er jo alltid gøy å prøve noe nytt. Tusen takk for en perfekt styling som gjorde meg fin på festen! 
Her møtte jeg også noen kjente fjes, og ble kjent med andre. Så mange snille og søte mennesker på et sted er ikke noe man ser ofte. Bare se hvor nydelige de to over ser ut! 

caroline, continental & cosmica

God kveld, mine kjære lesere! Gud så sliten jeg er, og det eneste som faktisk frister, er å lage meg en skikkelig digg middag og se på Masterchef til jeg sovner. Noe jeg også skal. 

Etter jobb i dag tok jeg turen inn til Oslo for å møte Caroline. På Continental var det et stort event i forbindelse med Cosmica, og det var kjempegøy. Dette stedet er jo bare helt fantastisk, og alt var helt perfekt. I tillegg var både fingermaten og sprudlevannet helt utsøkt, og perfekt etter en lang dag på jobb. Jeg har brukt Cosmica produkter flere ganger, og er veldig fornøyd.

Tusen takk for en fin kveld, mye godt og en veldig, veldig fin goodiebag! Jeg elsker å være blogger, altså.  Herregud som jeg har kost meg! Denne uken er som sagt fylt av fantastiske opplevelser, og jeg gleder meg. Det har jo bare gått to dager! Jeg elsker forresten denne genseren, og ikke minst – fargen. Jeg har kun brukt den en gang fordi den er så sinnsykt stor og slapp, men det gikk visst fint i dag. Fargen er ihvertfall helt nydelig, og passer til meg når jeg har litt farge på kroppen. Er dere ikke enige? 

Vi snakkes i morgen. Dere vet hva jeg skal nå!

en kveld med lush

Denne kvelden har jeg tilbringt i Oslo med Donna, en jente jeg alltid har det morsomt med. Hun tar meg alltid med på ting hun blir invitert til gjennom bloggen, og i dag var det endelig min tur til å ta med henne. Vi var på butikken LUSH i Karl johan, som selger alt av kroppsprodukter, fra neglebåndskremer til deilige badesåper. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang, det var helt fantastisk, og jeg kunne ønske jeg bare kunne dratt med meg alt hjem. Ingenting er testet på dyr, prisen er lav og alt er laget av de beste ingrediensene og gjør ikke noe annet enn godt for kroppen. 

Vi ble tatt imot med åpne armer og servert alt fra velkomstdrinker til jordbær dyppet i sjokolade, og i tillegg fikk vi teste mange av produktene. Vi var også så heldige å få med oss hver vår goodiebag, og jeg kan nesten ikke vente til å teste ut de forskjellige tingene.

I tillegg til en kjempekult og gjennomført lokale med deilige dufter, var gjengen som jobbet der kjempehyggelige og imøtekommende. Jeg anbefaler dere virkelig til å ta turen! Er det noe jeg elsker er det mennesker som viser at de brenner for det de driver med, og det gjorde disse. Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med dem!  


….Denne kaken var forresten helt utrolig god, og er laget av blandt annet svarte bønner og mørk sjokolade. Jeg spurte om oppskriften, og håper at jeg får den! Namnam.

Nå er det tid for sengen, nok en gang, og i morgen etter jobb er det rett på et annet event. God natt! Og tusen, tusen takk til LUSH for at dere inviterte meg til dere i kveld! 

hjemmelaget pizza med spinat, brie og friske tomater

Ja, da har jeg lovet å gi dere oppskriften på gårsdagens pizza, og det skal jeg holde. Dette er på ingen måte en sunn pizza, men derimot en skikkelig usunn, god og fet pizza man skal kose seg skikkelig med! Jeg brukte ikke noen typer kjøtt så min versjon ble ikke så veldig mettende, men her er det kun fantasien som setter grenser og man kan putte på akkurat det man selv vil. Det er jo det som er gøy med pizza! 


Bunnen 

10 dl hvetemel 
1 1/2 pose tørrgjær 
4 dl lunkent vann 
1 ss salt 
2 ss olivenolje

Bland alt det tørre sammen, ha i litt og litt av væsken og elt til det blir en smidig og fin deig. Sett til heving og hev til dobbel størrelse. 
Skjevle deigen ut til ønskede pizzabunner, og ha på et smurt stekebrett med bakepapir. Man kan også lage minipizzaer! 

Fyllet 

2 ss olivenolje
1 pakke fetaost 
5 skiver brie 
1 neve revet parmasan 
5 dulcitatomater (småtomater) 
1 sjalottløk i tynne ringer 
2 sjampinjonger
1 pakke babyspinat 

Ha olivenoljen på bunnen. Kutt sjampinjongen i små terninger og brun i en stekepanne med olje og salt. Når den er ferdigstekt, har du i den ferske spinaten og vender den inn i soppen slik at den blir svettet ned. Ha alt over på bunnen. Deretter har du på ost, tomater, løk og eventuelt et lite dryss havsalt. Husk at parmasanen er veldig salt! 

Stek pizzaen med undervarme midt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter, til den er sprø og fin. 

Man kan også legge forskjellige ting opp på pizzaen når den er ferdigstekt. Under har jeg lagt på litt frisk ruccola og serranoskinke. Kjempegodt!

Jeg håper denne ser fristende ut og at dere prøver! Dette tar absolutt ikke lang tid, og det er verdt hver eneste bit!