middagstips; pulled chicken

Min nye favoritt innenfor matverdenen er definitivt pulled chicken! Kjøtt som er “pulled” er noe jeg såvidt har vært borti fra før av, men plutselig fikk jeg så lyst til å lage det med kylling, bare for å teste det ut! Resultatet mitt ble fantastisk, og jeg kommer til å lage dette i hele sommer. Det beste er at man kan ha det til alt fra burger til wraps. Jeg byttet det ut med de rettene jeg har kylling til, og alt smaker godt. Man kan også bruke de smakene og krydderene man vil, slik at det ble variert! 

Noras pulled chicken 

1 pakke kyllingfilet 
1 kepaløk 
3 hvitløksfedd 
2-3 dl vann / kyllingkraft
salt 
pepper

Sett ovnen på 135 grader. Renskjær filetene slik at det ikke er noe brusk eller blodårer. Brun kyllingen fort på begge sider i en glovarm panne, slik at den får en fin stekeskorpe. Legg den deretter i en ildfast form. Gni inn salt og pepper på begge sider. Hell over vann eller eventuell kraft, slik at væsken dekker kylling halvveis. Kutt løken i grove biter og legg rundt. Kylling trenger litt kortere tid enn feks. okse, men den trenger allikevel rundt 1 1/2 – 2 timer. Hvis du har dårlig kan du sette ovnen på 180 grader og steke den i en halvtime, men da blir det ikke like mørt. 

Når kyllingen er ferdig, lar du den avkjøle seg litt. Deretter bruker du en gaffel og river kjøttet fra hverandre. Hvis du vil ha det enda finere, kan du kjøre kjøttet sammen i en kjøkkenmaskin med en K-spade.

1 grønn chili 
2 hvitløksfedd 
1 dl olivenolje 
1 ss cumin 
1 ss chilipulver
salt 

Kjør alt sammen med en stavmixer, og ha i kyllingen. Her kan du erstatte eller tilføre dine egne kryddere, men her er mine favoritter! Smak til med salt. 

Mitt tips er å riste noen sesamfrø og ha i blandingen. Det gir kyllingen en fantastisk smak, og litt crunsh! Det er også godt og ekstra fint med finkuttede, friske urter! 
Håper det faller i smak! 

tusen, tusen takk

For første gang på veldig lenge føler jeg meg veldig glad innvendig. Det siste året har vært skikkelig tøft for meg, jeg har opplevd alt jeg aldri ville oppleve, jeg har mistet mange i familien og jeg har aldri følt meg så fast i meg selv. At jeg lenge har hatt problemer med meg selv, mat og trening er ingen hemmelighet for noen av oss, og selvom jeg ikke er ett hakk bedre, føler jeg at innstillingen min begynner å endre retning. Ikke at jeg føler meg det plukk fin eller sånn som jeg egentlig vil være, men jeg har på en måte begynt å leve litt med det. Jeg tenker at det aller viktigste er å smile, takle problemer på sin egen måte, og finne noe som gjør en lykkelig. 

De siste månedene har inneholdt mye positive ting som gjør at jeg smiler. Ikke at de på noen måte veier opp for de dumme tingene som skjer, men det er alltid viktig å fokusere på det som gjør deg glad. Det hjelper nok en del på humøret det at det er sol og sommer ute, men også at jeg har en fantastisk jobb jeg trives i, og at jeg har mange gode venner å klamre meg fast i.

Det er en del av dere som kommenterer at jeg “drikker mye”, og jeg kan forstå at det ser slik ut. Jeg har drukket mye og spist mye god mat, men det er vel det som gjør at jeg holder meg selv sammen. Jeg har rett og slett bare kost meg hver eneste dag, og levd akkurat slik jeg vil. Alkohol er absolutt ikke godt for kroppen, men noen ganger er det ekstra vanskelig å motstå, spesielt når man er så mye på arrangementer som det jeg har vært den siste tiden. Ikke at det er en unnskylding, men jeg trenger heller ikke å unnskylde meg til noen. Ingen andre enn meg selv. Jeg vil heller på ingen måte være et forbilde for unge jenter som sier “drikk vin hver dag” eller noe i den duren, men samtidig er jeg gammel nok til å tenke at det er en slik verden vi lever i i dag. 


Jeg vet at denne sommeren kommer til å bli like hard som de andre, kanskje hardere. Å jobbe med seg selv er ikke lett, og det går aldri helt slik man planlegger. Men jeg kommer til å prøve å føle meg fin, gjøre det som gleder meg og være med de som gjør meg godt. Jeg savner vennene mine og familien min, og derfor håper jeg at jeg får mye tid med dem fremover. Man lever kun ett liv såvidt vi vet, og det har jeg tenkt til å leve akkurat slik jeg vil. 

Når jeg først skriver, vil jeg bare takke til alle de utrolige menneskene som har gitt meg komplimenter og ros i det siste. Jeg får så mye gode tilbakemeldinger, både her og på instagram, og dere aner virkelig ikke hvor stor pris jeg setter på det. På Stylistafesten var det også mange jenter som kom bort og fortalte at de elsket bloggen min, og at jeg har inspirert dem i mange år. Jeg er kanskje ikke på topp fem lenger, eller med i de kuleste bloggmiljøene, men jeg er fortsatt den samme jenta som skrev til dere for åtte år siden, og jeg kommer aldri til å forandre det. Tusen, tusen takk! Dere er de beste og hovedgrunnen til at jeg orker dette livet. Tenk på det.

rosa peoner

God mandag, mine kjære lesere! Etter en nydelig og lang helg med mye festligheter, er det endelig på tide å komme seg tilbake til virkeligheten. Nå er det bare rundt to uker til ferie for min del, og jeg kan nesten ikke vente. Jeg gleder meg til å slappe av med familie, ligge på stranden og kose meg ved sjøen. Å komme seg litt vekk. 

I dag var jeg på jobb allerede halv seks, og jeg er faktisk overrasket over at jeg klarte å våkne. Det er alltid hardt å komme tilbake i rutinen sin når man har hatt noen fridager, er dere ikke enige? Uansett, nå har jeg endelig kommet meg hjem og er klar til å begynne å rydde litt her hjemme. Hele klesskapet mitt ligger strødd på gulvet på soverommet, og jeg klarer ikke å vente lenger med å rydde det. Ute skinner solen, og jeg håper jeg får tid til å gå meg en liten tur senere i dag. 

Fikk forresten rosa Peoner av Marius her om dagen, og gud så glad jeg ble! Peoner er favorittblomsten min, og de er så fantastisk fine. Disse har en helt nydelig farge i tillegg, som lyser opp hele leiligheten min. Er dere ikke enige i at de er nydelige? Ha en fin dag videre! 

stylistafest

På torsdag var det som dere kanskje har fått med dere, Stylistafest i Oslo. Jeg var ikke invitert selv, men ble med en kjempegod venninne, og jeg er så glad for at hun spurte meg! Det var en fantastisk kveld fylt med masse kjente mennesker, god mat og drikke. I tillegg kunne man bli sminket, få klær fra Nelly, få neglene fikset og mye annet morsomt som man vanligvis ikke får oppleve på fester. Det var så koselig å se så mange søte jenter på samme sted, og det var mange jeg ikke har sett på lenge. I tillegg ble jeg kjent med noen også, og det er jo alltid ekstra stas. Alle jeg møtte var så søte og snille!Etter altfor mange glass med champagne endte kvelden opp hos Marius med vennene hans, og selvom kvelden aldri tok slutt, koste jeg meg mer enn det jeg har gjort på veldig lenge. Tusen takk til Stylista for en minneverdig kveld, og takk til alle de herlige menneskene som gjorde kvelden min så fin!

lansering av klesmerket adpt

Noe av det som er mest positivt med å jobbe tidlige vakter hver eneste dag, er at jeg har mer enn nok tid til å gjøre morsomme ting etterpå. Som det å dra på arrangementer jeg blir invitert til. I dag passet det helt perfekt, med den varme sommersolen, og jeg koste meg masse. I dag var både Donna og jeg invitert til lansering av et helt nytt klesmerke som heter ADPT. Plaggene er minimalistiske, og med fokus på snitt, sterke syles og kvaliteter. Personlig elsket jeg alt jeg så, og det minnet meg mye om et av mine favorittmerker, Acne. Allikevel var det noe unikt ved klærne, og jeg ble rett og slett forelsket i noen av plaggene. I tillegg er jeg ikke en farge person, så jeg likte godt at alt var i enkle, mørke toner. Vakkert!


I tillegg fikk vi servert noe godt i glasset og masse gode småretter. En fantastisk ettermiddag, med andre ord! Tusen takk for invitasjon!

lunsj med giorgio armani beauty x 15 år

Som noen av dere kanskje allerede har fått med dere, så ble jeg invitert til en VIP lunsj på Nodee for litt siden, for å feire at Giorgio Armani beauty feirer 15 år. Det var en fantastisk opplevelse, og jeg lærte veldig mye nytt. Vi fikk også høre mye om forskjellige produkter, noe jeg faktisk synes var veldig spennende, siden jeg ikke har vært så mye borte i Armani sin sminke før. Da jeg var i Milano for ett år siden var jeg innom kjøpesenteret til Armani, og etter det har jeg fått et helt nytt syn på det. Alt er stilfult, enkelt og veldig, veldig elegant. Jeg elsker det! 

I tillegg til alle bestselgerene, fikk vi se høst-og vinternyhetene, og jeg gleder meg utrolig mye til de kommer ut! Tusen takk for en fantastisk lærerik og deilig lunsj, Giorgio Armani beauty!

langs havet

For en deilig søndag dette har vært! Og for å ikke snakke om hvor bra denne helgen har vært. Det var min første frihelg på altfor lenge, og jeg har kost meg masse med venner og fint vær. Allikevel ble det en veldig lang dag i går, og derfor har jeg rett og slett bare slappet av i hele dag. På ettermiddagen tok Marius og jeg en liten kjøretur, hvor vi først stoppet i Oslo og kjøpte oss en kaffe, og deretter tok vi en liten tur til Bygdøy. Herlig!
Livet mitt har aldri vært fylt med så mye motgang som den siste tiden, men allikevel er jeg lykkeligere en noen gang. Jeg prøver å holde meg selv oppe, og ikke tenke for mye på det negative. Livet vårt er så mye mer, og det er viktig å sette pris på det gode, selvom det kanskje er lite av det til tider. Jeg håper dere har det fint, dere også. Sov godt!

middag på delikatessen

I går var Marius og jeg en liten tur ute i Oslo for å feire at han snart er ferdig med eksamen. Vi havnet på Delikatessen som er et av mine favorittsteder, og ble sittende en god stund med masse mat og deilig vin. Det var kjempedeilig å endelig ha tid til å spise god mat, og det smakte like godt som det alltid pleier å gjøre. Mine favoritter som alltid står på bordet er empanada, albondigas og brød med aioli. Nam! 


Etter middagen tok vi en lang spasertur på Tjuvholmen i solnedgangen, og endte opp med et par drinker på Hanami, som også er en stor favoritt. Jeg elsker drinkene de har der, og de sviktet ikke denne gangen heller. Min favoritt er Geisha, og den Marius bestilte som het Scandinavian Ninja smakte også helt magisk. Disse drinkene er på et helt annet nivå enn det man tror, og det er nærmest som en smaksopplevelse fremfor en drink. Anbefales på det sterkeste! 

For en herlig kveld!