restylane til kvelds

I går var jeg så heldig å bli invitert til et av Restylane Norge sitt arrangementer, hvor vi blandt annet ble kjent med Mia Gundersen, og hvor vi fikk vite litt mer om samarbeidet de har med nydelige Sharon Stone. Til tross for at tiden løp ifra oss, var det en kjempehyggelig kveld med deilig fingermat, bobler og hyggelige mennesker. Jeg fikk heldigvis ta med meg min beste Stephanie! I tillegg møtte vi Heidi også, så da var vi ikke så alene allikevel. 

Jeg fikk ikke tatt bilder av så mye annet enn oss, så sånn er det. Mia er forresten helt stunning, jeg håper jeg ser slik ut når jeg blir litt eldre! Fantasisk dame

Man må jo alltid bruke presseveggen når den først er der, synes dere ikke? Hehe… 
Tusen takk til Restylane for en koselig kveld og for en helt nydelig goodiebag som jeg gleder meg til å prøve ut! Kanskje jeg skriver om noen av produktene jeg fikk, også? 🙂 

en perfekt lunsj

I går var det mandag, noe som betyr en dag uten kjøtt her i heimen. Ihvertfall nesten! Det hender jo at jeg glemmer det, men prøver – det gjør jeg! Som regel pleier jeg å spise bønner og grønnsaker, men i går fikk jeg så utrolig lyst på pasta, og bestemte meg for å teste ut en glutenfri spaghetti som jeg fant på butikken. Jeg husker dessverre ikke hvilket merke det var, men den lå i hyllen med glutenfrie produkter. 

De var veldig gode, men litt klissete og kjedelige, så jeg gjorde retten litt morsommere med noen enkle ting jeg fant i skapet. Det ble mye, så jeg hadde med resten på jobb i dag! Fantastisk mat å kose seg med i lunsjen ute i solen med et matmagasin. 


Noras pastasalat 

6 champinjonger
1 sjalottløk
1 fedd hvitløk 
1 neve fersk spinat
6 soltørkede tomater

Finkutt soppen og stek godt i pannen. Når det er ferdigstekt har du i finkuttet løk, og steker til den er gylden. Ha så i spinaten og rør om til den har smeltet inn i soppen. Dette tar ikke lang tid. Ha alt over i en bolle og smak til med salt og pepper. Kutt tomaten og ha i. 

1 pakke spaghetti/pasta 

Kok pastaen ferdig og renn av vannet. Ha den over i soppblandingen. 

2 dl kremfløte 
parmesan (ønsket mengde) 

Kok opp fløten forsiktig i en kjele og rør inn parmesanen. Hell over pastaen og rør godt. Smak til med mer parmesan, salt eller pepper. Jeg elsker også parmesan, så jeg tar selvfølgelig et godt lag på toppen. 

Denne retten er supergod, og du kan selvfølgelig også ha i kjøtt! Kanskje baconbiter eller serranoskinke? Velbekomme!

varm eplekake med kanel og pisket krem

Det er endelig helg, og ingenting er bedre enn å lage seg noe godt som man kan kose seg med med god samvittighet. Høsten er her og det finnes utallige skatter i naturen som man kan ha det gøy med på kjøkkenet, og derfor er høsten en av mine favoritttider. Alt fra deilige sopper til rotgrønnsaker og frukter. Og selvfølgelig – epler! Jeg tåler dessverre ikke epler i rå tilstand, men jeg kan allikevel trøste meg med at jeg kan nyte dem med litt varmebehandling. Det finnes så utrolig mange morsomme ting man kan lage med disse fantastiske fruktene, men jeg tror de fleste er enige i at en god, varm og nylaget eplekake slår det meste.

Derfor skal jeg gi dere en helt herlig oppskrift på en av mine favorittkaker, nemlig eplekake. Eplene er håndplukket fra hagen, og er delige og syrlige. Man kan selvfølgelig skrelle eplene, men litt av sjarmen er vel det røde skallet!


Noras eplekake

500 g smør, temperert
8 dl sukker
8 egg
12 dl hvetemel
8 ts vaniljesukker
4 ts bakepulver

5 syrlige epler
kanel
perlesukker

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn ett egg om gangen. Sikt sammen det tørre og rør inn i deigen. Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Del eplene i fine båter, og stikk dem ned i deigen i pent sirkelmønster. Dryss over sukker og kanel.

Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 45 min. Avkjøl kaken i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende kakefat.

Forresten, denne kaken passer perfekt til vaniljeis eller pisket krem. For en litt morsom kombinasjon, bland kanel inn i kremen! Nyt!

24.09.2015


kåpe/bikbok   bukse/ginatricot briller/her

….Jeg har et elsk-hat forhold til denne kåpen. Jeg hater snittet nederst samtidig som den er altfor stor til meg, men samtidig så elsker jeg fargen og fasongen. Den er lite brukt, men vi får se om jeg kanskje begynner å bruke den litt mer i høst. Hva synes dere om den? 

deilig vinlunsj på cargo

God torsdag! Nå har jeg nettopp kommet hjem og hoppet inn i noen myke og varme koseklær, ettersom det regner ute og jeg er supersliten i føttene etter å ha løpt rundt med høye hæler i hele ettermiddag. 

Etter jobb i dag dro jeg så og si rett til Oslo for å bli med på en lunsj på Cargo restaurant på Sørenga i Oslo. For det første – for et vakkert og gjennomført sted! Absolutt verdt turen om du er ute etter et klassisk sted med deilig, italiensk mat. Veldig, veldig bra! 

Lunsjen var i forbindelse med lanseringen av en ny type vin, nemlig “wine of fire”. Dette hørtes veldig spennende ut, så jeg måtte jo ta turen. Denne morsomme vinen er en vin som har glitter og farger i seg, og som gjør velkomsdrinken ekstra kul. Jeg er kanskje litt for kjedelig og original når det kommer til slike ting, men det er allikevel noe jeg absolutt kunne tenkt meg å prøve på neste fest! Smaken var faktisk overraskende god, og til tross for at den inneholder en god del sukker og farge, var den heller ikke ubehagelig søt. Disse fine flaskene selges nå på vinmonopolet og koster rundt 150,-. Kanskje kult å lage drink av disse på neste jentekveld? 

Det var litt vanskelig å få et ordentlig bilde av vinen, men jeg prøvde med blits over. Flasken må snus før bruk, og da virvler det glitter rundt og rundt! 
Maten var det ihvertfall ikke noe å si på. Jeg er jo en skikkelig tapas person, så dette var en helt perfekt lunsj. Oster, skinker, masse deilige bakevarer og frukter var bare noe av det deilige vi fikk servert, i tillegg til pizza! 

Tusen, tusen takk for en fantastisk ettermiddag! 

douglas

God kveld, alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fin dag, og er like klare for sengen som det jeg er nå. 
Denne kvelden har jeg tilbringt i Oslo på et lite event med Stephanie. Det ble holdt på Douglas, og selvom jeg ikke kjøpte med meg noe hjem,
var det veldig bra! Heldigvis for oss møtte vi også Astrid der, og det var kjempehyggelig siden det er så lenge siden sist! pictures/stephanie

Vi ble ikke så lenge, men det var kjempehyggelig med sushi fra Lille asia, bobler og konkurranse. Å dra hjem tidlig gjorde ikke så mye uansett, for jeg er helt utslitt! Etterpå trasket vi nedover Bogstadveien og endte opp med et lite kveldsmåltid på Olivia, før jeg tok toget hjem igjen til Sandvika. 

en ny favoritt til leppene

God morgen, solstråler! I dag har jeg lyst til å tipse dere om en helt ny favoritt hjemme hos meg – soft lips cube fra Mentholatum! Disse små og delikate leppomadene beskytter, pleier, mykgjør og fukter leppene, samtidig som de blir fine og skinnende. Det finnes tre forskjellige smaker – Fresh mint, Pomegranate Blueberry og Vanilla bean. Min favoritt er den med vanilje, selv om alle er helt fantastiske! Hvis jeg må si noe negativt så blir det at jeg synes de er litt i søteste laget, men det er bare min mening. Ellers blir leppene silkemyke og fuktige kjempelenge, noe jeg elsker.


Samtidig har jeg vært så heldig å få lov til å dele ut en av hver smak til dere lesere! Alt dere trenger å gjøre er å legge ut et bilde av dere selv på instagram og skrive hvilken farge du ønsker deg, og tagge bilde med #softlipsnora. Alle er med i trekningen, og jeg kan love dere at det er verdt det! Vinneren trekker jeg før helgen! Lykke til 🙂