annerledes

Denne julen har vært veldig annerledes, men noen ganger er det akkurat det som trengs. Det har vært litt rart å ikke være med min egen familie, men samtidig er det veldig koselig å være med andre! Jeg har hatt noen fantastiske dager i Danmark, og så feiret vi selve julaften her hjemme i Bærum. Det som har ødelagt litt er at jeg fikk infeksjon etter at jeg fjernet visdomstannen, så jeg har hatt fryktelige smerter i nesten to uker nå. Jeg fikk heldigvis tak i både antibiotika og sterke smertestillende på julaften, så nå begynner det å bli litt bedre. Typisk at slikt skjer rundt juletider! 

Til tross for det har jeg hatt det kjempekoselig. I dag begynte det til og med å snø her, så nå kom plutselig julestemningen også! Litt sent, men bedre sent enn aldri. 
Siden jeg ikke har hatt krefter eller tid til å blogge på en stund, gir jeg dere et lite bildedryss fra juleferien. Det ble ikke så mange bilder i år, men….. 

Det er så utrolig deilig å ta litt fri fra alt, og kun tenke på å kose seg. Være ute i friskt vær. Gå i slappe klær, uten sminke og ikke bry seg om noen ting. 
I morgen er det tilbake til virkeligheten og jobb, og jeg gleder meg faktisk veldig mye! Man blir gal av å ha fri for lenge, det blir ihvertfall jeg. 
Jeg håper at dere har hatt en fantastisk juleferie så langt ihvertfall! Kos dere 🙂

the perfect lunch

Endelig har LETT kommet til Sandvika! Jeg elsker at det å spise sunt har blitt mer populært i Norge, og at det finnes så mange gode alternativer til mat. På LETT selger de stort sett det meste av sunn mat og drikke, i tillegg til snacks. Jeg har blitt helt avhengig i det siste, og har lyst til å dra dit hver eneste dag. Det er så enkelt, og samtidig sunt og godt.

Salaten og wrapen er begge gode, men wrapen inneholder selvfølgelig litt mer karbohydrater. Derfor pleier jeg å spise salaten oftere, og dette er min favoritt! Du kan velge hva du vil ha i den, og her er det jeg pleier å velge: 

grønnkål 
søtpotet
kalkun
cottage cheese 
rødløk
rødkål
spinat
en halv avokado

…I tillegg har jeg alltid olivenolje på, og en flaske med nypresset rødbetjuice ved siden av. De presser juicen selv hver dag, og har mange forskjellige 🙂

Salatene er kjempestore, og metter i en lang stund! Perfekt å ha med seg på jobb eller skole om du ikke har tid til å lage det selv 🙂 Den holder også fint i kjøleskap om du ikke skal spise den samme dag eller om du ikke orker alt! Anbefaler dere å ta turen 🙂

julemarked

På lørdag tok Marius og jeg en liten tur til Bygdøy for å besøke Folkemuseet. Hver eneste vinter har de julemarked, og jeg var der hvert eneste år da jeg var liten. Det var veldig rart å være der igjen etter så mange år, med de samme luktene og akkurat de samme husene. Julemarkedet er utrolig stort, og du trenger ihvertfall to timer for å komme deg igjennom alt som skjer der. Utrolig, utrolig koselig og lærerikt, og en perfekt ting å gjøre i helgen. 

Vi kjøpte oss en stor pose med varme, nystekte smultringer og gikk rundt med bållukt og julesanger. Det var utrolig kaldt så vi orket ikke å være der så altfor lenge, neste gang blir det med litt varmere klær! 

god morgen

God morgen dere! Jeg håper at dere har det bra, og at dere ikke er sinte fordi jeg blogger så lite. Det skjer så mye i livet mitt for tiden, og jeg har ikke helt energi til å blogge i tillegg. Jeg har blant annet blitt tante, og i dag skal jeg faktisk reise for å hilse på denne lille gutten. Det blir nok utrolig koselig, og jeg gleder meg masse.  

Ihvertfall….det er mye som skjer fremover med både julebord og forberedelser, familie og venner, så jeg har egentlig bestemt meg for å ikke tenke så mye på bloggen frem til jul. Allikevel kjenner jeg meg selv såpass godt at jeg vet jeg kommer til å være innom en gang i blant, så det er bare å følge med! Ellers jeg er selvfølgelig like aktiv som før på instagram, og det er vel bedre enn ingenting 🙂 

Kos dere masse i førjulstiden da, dere!