beige and black

God morgen alle sammen! I dag har jeg endelig senvakt, noe jeg ikke har hatt på snart ett år, og det blir faktisk deilig. Jeg har sovet litt lenger, og nå ligger jeg her i sofaen med kjæresten min sin pysjbukse og blogger. Ute er det kaldt og grått, så jeg får ikke dårlig samvittighet! 

I går hadde jeg en helt fantastisk dag, hvor jeg først møtte Stephanie. Vi tok som vanlig litt bilder, skravlet om alt og ingenting, og satte oss på Kaffebrenneriet. Det er alltid koselig å se henne igjen! 


Etterpå dro vi en tur til Teatro for å spise pizza, drikke vin og se på kleskolleksjonen til Style Butler. Deilig mat, jeg anbefaler alle til å ta turen! Pizzaen minner en smule om Olivia sin (som er min favoritt) med italiensk, knasende bunn og ikke overdreven topping. Nam! Selve kleskolleksjonen vil jeg komme tilbake til senere. 

Nå skal jeg helle i meg en stor kaffekopp, kle på meg og komme meg ned på jobb. Ha en strålende dag videre 🙂

yoga for breakfast

Herlighet, for en fantastisk dag dette har vært så langt! Jeg må innrømme at jeg absolutt ikke ville ut av den varme og myke sengen min i dag tidlig, men når man først våkner og får i seg litt kaffe, blir man plutselig kjempeglad for at man klarte å dra seg ut av sengen. I dag startet jeg dagen med en liten yogatime hos pop-up rommet til “HIYOGA” på Bygdøy Allè. De får et helt nytt studio på Majorstuen i Mars, og jeg gleder meg til å sjekke det ut! 

Henriette Lien var vår yogainstruktør, og jeg må virkelig si at hun var flink. Både tålmodig, avslappet og flink til å motivere. Jeg har aldri prøvd yoga før, men det har jo vært i tankene mine en god stund, og endelig fikk jeg testet det – og i helt nye yogaklær fra Indiska. Timen var anstrengende, hard og vanskelig, men jeg regner med at man blir flinkere og flinkere for hver gang! Jeg skal ihvertfall øve hjemme, og absolutt komme tilbake. 
Den nye kolleksjonen som heter “Yoga by Indiska” er virkelig flott, og man får virkelig en yogafølelse av alle plaggene. Både tightsen og toppen var kjempedeilige å bruke, myke og lette å bevege seg i. Personlig er jeg ikke så glad i mønstere og farger, men ellers så var de kjempekule! 

Vi fikk også servert en deilig frokost med produkter fra matbloggeren juliesmatblogg.no. Det smakte utrolig godt, og i tillegg var det sunt og mettende – perfekt etter en lang og hard treningsøkt. Hvis dere kommer over disse produktene noen steder, anbefaler jeg virkelig å teste dem ut 🙂

Tusen takk for en fantastisk morgen! 

sett pris på det lille

I går gjorde jeg noe jeg har lengtet etter å gjøre i veldig, veldig lang tid. Jeg tok på meg varme klær, og gikk en lang tur ute i vinterværet. Å være ute i naturen er noe av det jeg liker best, og det føltes så deilig å endelig ta seg tid til det. Bare det å legge vekk mobilen for en liten stund, puste inn frisk luft og nyte stillheten gjør meg så avslappende, samtidig som det gir så mye ny energi til kropp og sjel. Det er så utrolig viktig å ta en liten pause noen ganger, når man har mye å gjøre og tenke på hele tiden ellers. 

I dag har jeg endelig fri etter tolv dager med intens jobbing, samtidig som jeg har vært kjempeforkjølet. Tiden fremover kommer til å bli litt hektisk, og derfor setter jeg ekstra stor pris på de dagene jeg kan slappe av. 

Jeg håper at dere har fått en fin start på uken! 

supergode daddelkuler

Jeg starter det nye året med å gi dere oppskriften på noen supergode og supersunne kuler jeg spiste masse av før jul. De er så sinnsykt gode, men veldig mettende. Det er også veldig enkelt å lage dem, og de holder lenge i kjøleskapet.  

Noras gode daddelkuler

1 neve dadler, uten sten 
3 ss rå kakao pulver
1 ss hvetegress pulver
3 ss revet kokos 
3 ss bokhvetefrø, ferdigkokt og ristet (kjøpt på helsekost)
1 ss chiafrø 
himalayasalt etter smak 
2 ss kokosolje, smeltet 

Alt knas godt sammen. Rull så ut fine små kuler, og rull dem i revet kokos. Ha dem på en tallerken og sett dem kaldt. De er kjempegode når de er bløte, men best når de er harde og kalde! Nam 🙂 


godt nytt år

Først og fremst vil jeg ønske alle sammen et godt nytt år! Tiden flyr så fort, og jeg kan ikke tro at det allerede er 2016! Dette året har vært spesielt, og jeg har opplevd utrolig mange ting – både triste og hyggelige. Jeg har også møtt mange nye mennesker, og det gjør alltid livet morsommere! 

Nyttårsaften er en utrolig koselig kveld, og jeg hadde det helt fantastisk i år. Jeg tror faktisk at det er den beste nyttårsaften jeg noen gang har hatt! Vi koste oss med god mat, drikke og nyttårsraketter, og vi danset til langt på natt…Eller skal vi si morgen? 

Jeg skal ikke skrive et langt innlegg om uoppnåelige nyttårsforsett som jeg har gjentatt hvert eneste år, fortelle dere om hvor utrolig takknemlig jeg er for alt eller legge ut et kjedelig bildedryss fra 2015 som egentlig ingen av dere bryr dere om. Nei, i år skal jeg faktisk bare si; tusen takk for året som var, og jeg gleder meg veldig mye til det nye. Nå som vi allerede er på dag tre, har jeg tillatt meg selv å bli drittlei av alle som skal fortelle hele verden hvor flinke de skal være dette året, hva de skal slutte med og hvor mye de skal trene. Vet du hva, jeg skal også trene mot sommeren og få et sunt kosthold, men hva betyr det? At vi går inn i et nytt år betyr ingenting, og man burde heller fokusere på de gode tingene, ikke alt man må slutte med eller jobbe med. Jeg synes det er så trist at alt handler om det, og spesielt at alle vil vise det.

…Når det er sagt, så gleder jeg meg til å få blanke ark, tenke nytt og jobbe enda hardere med det jeg vil.