søndagssol

I går hadde jeg endelig en dag fri, og det er jo ekstra deilig å ha det på en søndag! I tillegg var det sol og fint vær, noe som ga meg skikkelig tur-følelse. Etter at Marius og jeg hadde ligget i sengen og slappet av og brukt lang tid på å våkne, klarte vi å komme oss til Frognerparken før det ble mørkt. Det var så koselig å være der igjen, for jeg pleide å være der mye med moren min da jeg var mindre.Etter en lang og veldig kald tur, dro vi hjem og lagde en kjempesterk og god kokosmelkgryte med kylling, chili og grønnsaker…Perfekt etter noen timer ute. 

happy birthday

På lørdag var det endelig duket for bursdagen til June og Glenn, to kjempesøte bloggere som jeg har kjent i evigheter! Jeg tror disse to er noen av de første bloggerene jeg møtte, og de er fortsatt like søte og snille. I tillegg har de vært bestevenner hele veien, og det er veldig hyggelig å se. Jeg har gledet meg mye til denne festen, og jeg koste meg masse med bra musikk og jentene mine. Jeg ble ikke så lenge og holdt meg så og si unna alkohol, men gøy er det jo alltid allikevel. 

Senere på kvelden kom Marius for å hente meg, og sammen tok vi veien hjem! Det var så deilig å se så mange gamle bekjente igjen, og jeg kunne virkelig øsnke at slike fester hendte oftere. Tusen takk for en fantastisk kveld, og gratulerer med dagen! 

saftig sjokoladekake med kokos

Da er vi klare for helg igjen, og i dag har jeg lyst til å dele en oppskrift på en kjempedeilig kake jeg tror dere kommer til å elske! Den er kjempelett å lage, holder lenge og er veldig god. 

Forrige helg bakte jeg litt på jobben, og det som skjedde var vel egentlig at jeg brukte feil sjokolade i brownieoppskriften min, slik at det ble nærmere en sjokoladekake. Det vil si at den ikke ble så klissete og myk, og heller litt luftig og “kakeaktig” i deigen. Jeg prøvde å fikse det med en deilig sjokoladeglasur, og det resulterte i en fanstastisk god og saftig sjokoladekake. Det kom mye skryt fra kundene, og da jeg tok med litt hjem til Marius og familien hans, ble det enda flere pene ord! Marius mente til og med at dette er den beste kaken jeg noen gang har laget, så det er verdt å prøve denne!Noras sjokoladekake 

800 g mørk sjokolade
800 g smør
1 dobbel espressoshot/svart kaffe

Smelt smøret og ha i sjokoladen og espressoen.
Rør til alt er smeltet. La stå.

12 dl sukker
12 egg

Piskes sammen for hånd. Ikke eggedosis. Bland inn sjokoladeblandingen.

12 dl hvetemel
4 ss bakepulver
2 ss vaniljepulver

Rør det tørre inn i blandingen, og rør godt. Unngå klumper.
Ha røren i en form. Stekes på 175 grader i ca 35-40 minutter. (til den er ferdig)  
Avkjøl den helt før den tas ut av formen. 

Til glasur pisket jeg smør, og hadde i litt kaffe, smeltet sjokolade og melis. Det er veldig enkelt å lage glasur, og du kan selvfølgelig lage akkurat den du vil! – eller droppe det. På toppen hadde jeg ristet kokos. 

Lykke til, og god helg dere! 

a perfect day

Hei alle sammen, og god torsdag! Dette har vært en fantastisk dag så langt, og bedre skal den bli. Det er så deilig å ha mye å gjøre noen ganger, i stedet for å bare legge seg ned i sofaen og se på tv, som jeg har gjort alt for mye av i det siste! 

Etter jobb i dag fikk jeg endelig tid til å blogge, rydde og surre litt hjemme, før jeg tok en kjapp treningsøkt. Jeg har faktisk vært ganske flink til å trene og spise sunt i det siste, og bedre skal det bli.. Det er ganske utrolig hvor mye bedre man føler seg etter to-tre treningsøkter. Jeg er ganske støl etter økten jeg hadde på mandag, men det ble allikevel litt cardio og noen få benøvelser. 

På vei hjem stoppet jeg innom LETT på Sandvika Storsenter, i og med at jeg rett og slett ikke orket tanken på å lage meg noe selv. De har så mye godt, og ikke minst mat som er godt for deg. Jeg pleier å blande min egen salat, men du kan også velge en utifra menyen, eller noe annet som feks. juicer, smoothies, fruktsalater og wraps. Alt er ferskt og med god kvalitet, og det er virkelig å anbefale til alle dere som vil ha et litt sunnere alternativ til en rask lunsj! 

Mine favoritter og som jeg alltid har i salaten er; 

kalkun/kylling 
cottage cheese ( de har en som de lager med krydder, og den er fantastisk god med masse smak! )
rødkål 
spinat
søtpotet 
quinoa

….Det finnes også mange flere ingredienser! 🙂 du kan også velge mellom mange forskjellige dressinger. Jeg pleier å bruke persillepesto. 

Nå skal jeg slappe av litt med Marius før jeg tar turen inn til Oslo! Jeg skal møte Karine, for vi skal på et event sammen i kveld! Ha en strålende dag videre! 

beige dream

For noen få dager siden bestilte jeg tre forskjellige kjoler, og i går kom de endelig frem! Jeg er veldig fornøyd, alle tre var helt nydelige, men jeg må bare vise dere en av dem allerede nå – den er så utrolig fin! Jeg har en så og si lik i svart fra før av, og det har blitt en av mine favoritter. Med gullknapper, fin form og fin farge gjør dette til den perfekte festkjolen. Jeg kan nesten ikke vente til å bruke den! 

Hva synes dere? Kjolen kan du kjøpe her  🙂 De er nettopp kommet inn igjen, så jeg anbefaler å sikre deg en før det er for sent! 

snøfnugg på nesenGod lørdag, dere! Jeg har allerede vært på jobb siden syv, men er det noe jeg elsker, er det å jobbe i helgene, så det var faktisk ganske deilig å stå opp så tidlig. I natt har det vært et fryktelig uvær her i Sandvika,og nå har det faktisk begynt å snø ute….Jeg som trodde at våren var rett rundt hjørnet! Der tok jeg feil, gitt!

….I dag skal jeg bare være med Marius, trene og kose meg hjemme. Det har vært så mye alkohol, fester og ting som har skjedd i det siste, så det skal bli så utrolig deilig å bare slappe av. Det er også veldig mye som skjer fremover, både bursdager, reiser og eventer, men det er jo bare gøy å ha mye å se frem til! 

Ha en deilig helg videre, dere! 

vårfølelser

I går var jeg så heldig å få lov til å bli med Karine på en pressevisning jeg selv ikke var invitert til, og det er jo alltid koselig å bli spurt. Det er det som er så deilig med å ha en liten venninne-blogge-gjeng, vi tar hverandre med på det de andre ikke blir invitert til, og på den måten er vi alltid sammen! Mye hyggeligere enn å bli sittende alene. 

Det var en fantastisk ettermiddag på Polhem pr, og jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne…..de hadde alt fra hudpleie og sminke, til klær og interiør. Det var SÅ mye fint, og vi fikk testet og sett på masse gøy. Vi fikk også servert deilige coctails, og nydelig rawfood.
Jeg fant noen ting som jeg likte veldig godt, og bikinien over er jeg bare nødt til å skaffe meg. Den største svakheten min er bikinier, og denne var en drøm, til tross for at den er litt……liten. Men helt, helt nydelig! 

Tusen takk for en deilig og fargerik ettermiddag fylt med blonder, glitter, palmer og cupcakes! 

kjærlighetens dag

Hei dere! Jeg håper at dere hadde en strålende helg, det har jo vært både morsdag og valentinesday på en og samme dag, og for dere som feirer disse tingene – hadde dere det fint? Jeg kan ihvertfall fortelle dere at jeg hadde det helt topp! 

I år bestemte jeg meg ganske enkelt for å overraske kjæresten min med noe hyggelig på valentines day. Jeg pleier egentlig aldri å gjøre noe store greier ut av denne dagen, men det er jo en god unnskyldning for å gjøre noe ekstra fint. Marius er en helt nydelig kjæreste som stiller opp for meg hver eneste dag, i tillegg til at han er min beste venn og en som absolutt fortjener det lille ekstra litt oftere!

Farris bad har lenge vært blant mine favoritter, og siden vi har snakket om å dra dit sammen, bestilte jeg en liten tur. Det ble bare en natt, men herregud som vi koste oss! 

Da vi ankom var rommet klart med musserende, badekåper og tøfler, sjokolade og roser. Etter litt tid på rommet gikk vi ned til restauranten for å spise, og jeg ble veldig imponert over maten. Den minner meg om det jeg en gang laget selv som kokk, og det var helt, helt perfekt. Det var valentinesmeny for kvelden, men jeg kunne ikke bedt om noe annet å spise. Vi bestilte også en stor flaske vin, og ble sittende ganske lenge og prate. 

I helgen var også spaet åpent til 23.00, så vi rakk faktisk en liten tur ned dit. Det var så romantisk og hyggelig, de har jo en digert spa med uendelige ting å prøve ut, blant annet et boblebad ute i snøen, hvor du kan se på den åpne stjernehimmelen. Vel, det var veldig romantisk helt til en naken mann hoppet opp i med oss. Da tuslet jeg ut. 

Det ble en veldig sen kveld i baren med noen hyggelige mennesker vi ble kjent med, og litt for mange drinker. Det var ikke like hyggelig morgenen etter da vi skulle kjøre hjem, men sånn er det på kjærestetur! Det er vel første gang jeg har blitt sliten og dårlig av et spa opphold, men vi får vel ta det litt mer piano neste gang…. 

Farris bad ligger fantastisk til, helt nede ved havet, og du har den fineste utsikten fra så og si alle kanter. Jeg anbefaler virkelig alle til å ta turen når dere får mulighet. Tusen takk for et uforglemmelig opphold!