rabatt på alle designervesker

I dag har jeg lyst til å være snill mot dere, og tipse dere om noe helt amazing! Boozt har masse rabatter på en hel rekke vesker, blant annet fra Guess, Markberg, Liebeskind Berlin, Leowulff og Tiger of Sweden, og det varer til midnatt på onsdag. Det betyr at du kan kapre den perfekte vesken til en litt billigere penge enn hva det ellers ville kostet – det er ihvertfall perfekt for meg. Du kan finne alt fra lommebøker og rumpetasker, til store og fine bager. 

Jeg har plukket ut noen favoritter selv, og jeg elsker alle. De har så mye fint, og jeg håper dere tar turen innom. Jeg kan love dere at dere finner noe dere liker også. Trykk på linken under bildet for å komme til vesken. 


FAVORITT!  Nydelig rosa Penegal fra Tiger of Sweden. For å komme inn, kan du trykke her. 


Grå A rucca ba fra Ichi med semsket skinn. For å komme inn, kan du trykke her.

Hvit og beige Eco-tote fra Trussardi. For å komme inn, trykk her. 


Svart Debby fra Liebeskind Berlin. For å komme inn, kan du trykke her. 

Stor svart Ines Satchel fra Guess. For å komme inn, kan du trykke her.

Nydelig sennepsgul Greyson fra Guess. For å komme inn, kan du trykke her. 

Beige Sissi Satchel fra Guess. For å komme inn, kan du trykke her. 

FAVORITT! Grønngrå liten veske i ekte skinn fra Depeche. For å komme inn, kan du trykke her. 

Svart rumpetaske i skinn, Vega fra Adax. For å komme inn, kan du trykke her. 

Hva synes dere? Jeg har så lyst på en ny veske, ikke nødvendigvis en dyr en, men en som er fin og har god kvalitet. Hvilken likte dere best? 🙂
/sponsetinnlegg

den beste kvelden på lenge

Åh, er det noe jeg virkelig elsker er det lange kvelder med gode venner, god mat og drikke, og masse dansing og musikk. På lørdag hadde jeg endelig tid til å være med min beste venninne Ingvild igjen, og vi hadde det så utrolig koselig. Hun kom hjem til meg, og så handlet vi og lagde deilig mat sammen. Jeg fikk henne til å smake Halloumi for første gang, det er jo min favorittmat så jeg vil alltid overbevise mennesker rundt meg om at det er det beste som finnes. Som tilbehør ble det sprøstekte chorizopølser, grillet paprika og spinat, couscous og yoghurt. Det er det beste jeg vet om, tror jeg. 

168615471
trykk på bildet for å se videoen

Etter middag ble det en god del vin og skravling, og til slutt bestemte vi oss for å ta opp sanger. Vi har jo sunget sammen i mange år og pleier alltid å synge når vi er sammen, men denne gangen ble det ikke så vakkert som vi håpet på, gitt. Det er allikevel alltid gøy, selvom jeg sikkert har fått noen sure naboer i løpet av denne kvelden. Snakk om bråk. 

Takk for den beste kvelden på lenge! 

backyard party w/ bik bok

På torsdag hadde jeg en fantastisk ettermiddag i bakgården til Himkok sammen med bik bok. Vi fikk se høstkolleksjonen deres, og fikk servert deilige drinker, fingermat og hjemmebrygget øl. Solen skinte, de spilte deilig sommermusikk og jeg fikk møte mange kjente fjes. Jeg elsker sånne kvelder! Vi jentene fikk vårt eget bord hvor vi ble sittende kjempelenge å prate. Jeg koser meg så mye med disse jentene, og jeg er så takknemlig for at jeg kjenner så mange fine og ekte mennesker som jeg kan være med på arrangementer. I tillegg var det en konkurranse om å vinne et gavekort på bik bok til en verdi av 1000,- og det var selvfølgelig jeg som vant! Herregud, det er helt sykt egentlig, for jeg har aldri vunnet noe, tror jeg. Også Dart, da! Noe jeg aldri har vært borti før….Nå blir det ihvertfall noen nye klær snart! 

Tusen takk for en fantastisk sommerkveld, alle sammen! 

det perfekte undertøyet

I dag var jeg så heldig å bli invitert til Triumph sin nye butikk i Oslo, og det var kjempehyggelig! De fleste jenter er vel glade i dette fantastisk undertøysmerket, meg inkludert, og de har så utrolig mye fint. Fargene, detaljene og alle de forskjellige modellene….jeg som er så glad i undertøy fra før av syntes det var veldig vanskelig å velge meg ut noe, og jeg endte til slutt opp med masse fint som jeg gleder meg til å vise dere. 


Denne nydelige bh`en var en av mine favoritter! 

Butikken deres i Øvre Slottsgate 8 er nyåpen, og det feirer de med 20% hele denne uken. Det er en perfekt mulighet til å skaffe det perfekte undertøyet til en litt billigere penge. De flinke ansatte hjelper deg også gjerne med å finne det som passer for deg og din kropp. Enjoy!

en regnværsdag

Nå har Marius og jeg nettopp kommet hjem fra en rask tur i Porsgrunn. Vi har sovet over hos moren min, og vært masse med både henne, pappaen min og til og med hilst på bestemoren min, som sitter på gamlehjem. Hun husker ingen av oss, men det er uansett veldig koselig å se henne igjen – og hun er alltid like blid. Det er så deilig å komme seg litt vekk fra byen, og heller være litt med familie.

Det er alltid like hyggelig å komme til mamma og pappa, de er jo veldig gode venner selvom de ikke er gift lenger, og det er jeg så glad for. I går spiste vi en deilig middag sammen, og i dag har jeg vært masse ute i hagen og sett på planter. Hagen til mamma er noe for selv, og nå er den stappfull av fine vårblomster. Det var dumt at det var så grått og trist vær, men jeg koste meg uansett. 

…Nå har jeg nettopp skiftet klær og om litt skal vi ut og spise med familien til Marius. Vi skal på en Indisk restaurant, og det passer perfekt på en ellers grå og regnfull søndag. I morgen starter endelig en ny uke, og jeg er superklar! 

Ha en fin søndag videre 🙂 

min feiring

Selvom årets syttendemai feiring gikk mye fortere enn sist, var det en super dag! De fleste klarte til og med å være der allerede klokken åtte på morgenen, så vi fikk tid til å kose oss ordentlig. Alle hadde med litt drikke og mat hver, og vi endte opp med utallige retter – en perfekt frokost!

I tillegg var det jo sol, noe som var veldig bra. Jeg tørr ikke tenke på hvordan dagen hadde blitt om det hadde regnet…. Vi satt ihvertfall ute og koste oss masse i solen, danset, hørte på høy musikk og hadde det kjempegøy. 

Alle dro til byen etterhvert, men jeg møtte Marius en kort stund etterpå, og vi dro rundt omkring med venner. Vi tok også en sen middag på Olivia, hvor vi bestilte hver vår pizza, men siden Marius var så sliten og dårlig, endte jeg opp med å spise begge. Ja, jeg klarer faktisk det! 


Takk for en fantastisk feiring, jenter! 

in my boyfriends shirt

God dag alle sammen! Tenk at syttende mai allerede er over, og at det er ett år til neste gang…og herregud, som gårsdagen fløy forbi! Jeg kan ikke skjønne hvor timene ble av, og plutselig lå jeg i sengen og klar for å sove. Det var uansett en super feiring, med mye god mat, drikke og venner. Det blir som alltid mye gåing i byen, og derfor skal jeg prøve å la føttene mine hvile mest mulig i dag.

Jeg var heldigvis så smart å ta meg fri i dag, og det angrer jeg ikke ett sekund på! Jeg har bare ligget i sofaen min i hele dag og spist mat, sett på film og kost meg i Marius sin store skjorte. I dag orker jeg verken å sminke meg, ta på meg finklær eller i det hele tatt røre meg. Takk gud for sånne dager!

Jeg skal skrive mer om selve feiringen etterpå, å gå igjennom over 500 bilder er ikke så fristende akkurat nå….Men – jeg håper dere alle koste dere masse og hadde en super feiring 🙂 

flettefin til i morgen

Hei dere, og god kveld! Jeg skal straks legge meg, det blir jo en tidlig morgen og en veldig lang dag i morgen, så det er viktig med nok søvn. Her i Sandvika går barnetoget forbi soveromsvinduet mitt grytidlig, og da blir det heller ikke mer søvn på meg. Bunaden henger klar, bunadskoene er endelig klare etter mye om og men, og frisyren er på plass. En god venninne var så snill å flette meg i sted, og jeg er superfornøyd med resultatet! Jeg klarer jo ikke engang å flette en vanlig flette, så dette er absolutt over forventningene. Det er en vanlig innbakt flette på toppen, og fiskeflette fra nakken og ned. Ikke spør meg hvordan hun fikk det til! 

Jeg håper bare at den holder til i morgen, eller så får jeg gå med løst hår…Hva synes dere om fletten min? 


I de siste dagene har jeg plaget alle på jobben med høye syttende maisanger, og sunget for full hals. Med andre ord – jeg gleder meg så utrolig mye til morgendagen, og jeg håper virkelig at det blir greit vær og at det blir god stemning. Av en eller annen grunn betyr denne dagen mye for meg, og jeg blir utrolig glad når jeg kan se frem til den. I morgen blir det champagnefrokost klokken 08:00 med alle jentene, og deretter bærer det inn til byen. Jeg håper at dere får en utrolig fin feiring alle sammen, og jeg gratulerer dere så mye med dagen, nå på forskudd. Kanskje jeg møter noen av dere også? 

God natt og gratulerer med dagen! Jeg ønsker dere en fantastisk syttende mai!