endelig fremme

Endelig er det tid for å være en uke i mitt eget lille ferieparadis på Hvaler. Det er så utrolig deilig å være her, og jeg kan ikke si det nok. Jeg kom hit i går ettermiddag, og da var det skinnende sol og varmt. Dette året har vi med oss en ekstra person, nemlig lille Erik-Andreas som jeg har blitt tante til, og det er veldig hyggelig. Han er så søt! 


I dag har det reinet og vært veldig grått, og jeg har egentlig bare vært inne. I morgen håper jeg på litt finere vær, slik at jeg kan jobbe litt i hagen og kanskje ta meg en liten tur. Ha en fin kveld videre!

den beste bursdagen

Ååå, i dag har jeg bursdag! Og ikke bare jeg, men både mamma og ihvertfall fem andre jeg kjenner har også bursdag i dag! Jeg får dessverre ikke sett mamma i dag, men i helgen skal vi se hverandre på Hvaler, og feire hverandre masse! Uansett, dagen i dag har vært helt fantastisk, og over alle forventninger. Jeg ble vekket av Marius med makroner, blomster, kort og prosecco på sengen, og etterpå laget vi en kjempedeilig frokost sammen. Det er ikke ofte jeg spiser makroner og drikker prosecco til frokost, men i dag er det lov. Han kjøpte også yndlingsblomstene mine, peoner, og det setter jeg veldig stor pris på! 

Jeg var også innom jobben i sted for å kjøpe kaffe, og da fikk jeg noen helt nydelige blomster, kort og vin av mine kjære kollegaer. De er så snille og søte, og jeg er så glad for å ha en jobb hvor man har et så bra miljø. Det er veldig viktig! 

I tillegg så skinner solen ute, og alt er bare herlig! Jeg har fri i dag, så jeg får rydde og vaske litt imens Marius er ute, og senere i dag skal vi spise en deilig middag sammen og bare ta det helt med ro! 

hjemme igjen

Ja folkens, da har vi allerede kommet hjem igjen til Norge! Tiden i Florida har fløyet fra oss, og vi har kost oss så mye at dere skulle bare visst! Det var faktisk veldig trist å kjøre fra Miami og til flyplassen, levere fra seg den fine bilen og tenke at vi skulle hjem igjen. Vi skulle gjerne vært der i to uker til. 

Før vi dro til flyplassen dro vi innom stranden, og ble liggende der i nærmere to timer. Etterhvert så jeg at jeg hadde blitt litt rød på beina, og da jeg satte meg på flyet, innså jeg at jeg hadde blitt helt sinnsykt solbrent. Leggene og føttene mine hovnet opp, og jeg klarte såvidt å sitte stille på flyet. Vi måtte også mellomlande i København, noe som gjorde hjemreisen enda lenger. Herregud, for en slitsom tur! Nå har jeg ligget rett ut siden vi kom hjem, med beina fulle av både aloe vera og hydrokortison, og de blir altså ikke bedre. Jeg har aldri vært så solbrent før, og jeg har aldri blitt solbrent på beina! Er det noen av dere som har noen tips til hva man kan gjøre? De er helt hovne, og når jeg tar på dem, kjennes det ut som…..ja, jeg vet ikke. Sprøstekt hud. Haha! 

….Uansett, i dag skal Marius i bursdag, så jeg har endelig tid til å være alene og fikse mine egne ting. Blogge og slappe av. Etter så mye gøy er det kanskje lett å bli litt rastløs, men jeg skal nok klare å kose meg alene. Orange is the new black har jo kommet med en ny sesong nå, så jeg har jo masse å gjøre fremover! 

Jeg har også tatt utrolig mange fine bilder til dere fra turen, og jeg gleder meg til å vise dere alt! Jeg har hatt en så fin ferie at det er umulig å beskrive det, og vi har opplevd så mye spennende! 

Ha en superfin lørdag videre 🙂