bursdagsmiddag på asia

I går var jeg invitert på en bursdagsmiddag på Aker brygge, og det var bare deilig å endelig komme seg litt ut igjen. Jeg er kanskje litt for hjemmekjær noen ganger, men når jeg først skal noe gøy med venner, sier jeg aldri nei! Middagen ble holdt på ASIA, en restaurant som jeg aldri har vært på før, men som jeg gjerne drar til igjen. Servitørene var hyggelige, og maten smakte kjempegodt! Lokalet var også veldig fint, og jeg anbefaler alle til å ta turen en gang. 

…jeg bestilte en deilig forrett med tunfisk, etterfulgt av en nuddel-satay rett. Kjempegodt! Drinkene var også veldig gode. 

??

Etterpå surret vi litt rundt på Tjuvholmen, før vi dro hjem. Takk for en deilig kveld ute med dere! 

friterte halloumisticks m/ couscous

Okei, jeg er fult klar over at klokken ikke engang er elleve på morgenen, men jeg er bare nødt til å gi dere en supergod oppskrift som dere MÅ teste ut! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker ost, og mest av alt – halloumi. Dette er en gresk ost som inneholder både ku-og geitemelk, og som er veldig fast. Den blir ofte brukt på grillen, og jeg har bostavelig talt levd på denne osten det siste året. Jeg pleier å kjøpe den med chili som faktisk er veldig sterk, og sprøsteke den i pannen. Nam! 

Uansett, her om dagen ville jeg prøve noe litt annerledes, og plutselig fikk jeg det for meg at det burde gå an å fritere den. Jeg kuttet osten i lange, tykke pinner, rullet dem i hvetemel og stekte dem i masse olje på høy varme i en panne. Jeg har litt angst for å fritere hjemme i vanlige kjeler, så jeg bruker alltid en stekepanne og masse olje. Det blir nesten det samme resultatet, men du har mer kontroll over oljen, og det har vanskeligere for å koke over. 

Da de hadde blitt gyldne, la jeg dem på en tallerken med papir, så de fikk renne av seg. Minner faktisk om mozzarella sticks, bare mye bedre! 

…Serveres med hva du vil! Her har jeg kokt litt couscous og lagt på stekt spinat, paprika, vannmelon og cherrytomater. Perfekt sommermat, spesielt for dere som ikke spiser kjøtt! Nam nam 🙂 
 

ikke helt tilbake

Det har enda ikke gått helt opp for meg at sommerferien er over, og jeg lever fortsatt på alt det morsomme jeg har opplevd den siste tiden. Jeg har så mye å fortelle dere, så mange bilder å vise dere, men jeg må rett og slett ta den tiden jeg trenger til å komme tilbake til bloggen. Mac`en har blitt lagt vekk i en god stund nå, og jeg har prøvd å fokusere på alt annet. Det å skrive er allikevel noe jeg savner sterkt, og jeg har på følelsen av at jeg kommer til å legge mye kjærlighet i bloggen fremover – når jeg er klar! 

Jeg håper ihvertfall at dere har kost dere masse i sommer, uansett vær, og at dere gleder dere like mye som meg til å komme tilbake til jobb, faste rutiner og andre ting man vanligvis må ta tak i! Tusen takk til alle dere som er her inne daglig til tross for at jeg ikke har blogget noe, dere er de beste leserne man kunne hatt og jeg er så takknemlig for at jeg har så trofaste og gode lesere! Hei så lenge <3

deilig sommerpiknik m/ foodora

I sommerferien var jeg så heldig å bli invitert til nok en deilig matopplevelse med selveste Foodora! Jeg har vært med på dette en gang før, og etter den kvelden kan jeg rett og slett ikke takke nei. Mat er jo en stor del av meg og livet mitt, og derfor betyr det mye å få lov til å bli med ut og smake på forskjellig mat i Oslo by. 

Denne gangen var det piknik ute, og det finnes jo ikke noe som er hyggeligere enn det. Jeg dro med Astrid-Helen, som alltid er like blid og hyggelig, og sammen trasket vi oppover til St.Haugen. Vi kom dessverre litt sent, og da vi endelig kom frem begynte det selvsagt å regne. Derfor pakket vi sammen og ble tatt med til en annen restaurant, hvor vi to fikk velge hver vår rett og noe å drikke på. 


Kjole/her


Herregud, se så fint de hadde gjort det, da!
Maten er fra Spuntino i Oslo, og kan bli levert via foodora. 

Vi bestilte selvfølgelig burger, og det angrer jeg ikke ett sekund på! Min burger var med blant annet chevre og rødbet, som er noe av det beste jeg vet om! Restauranten heter Cafè Laundromat og ligger på Bislett. Anbefales virkerlig, servicen var også helt topp! Vi ble sittende lenge alle sammen, og det var superhyggelig. 

…Ikke nok med det, Astrid og jeg fikk også med oss hver vår goodiebag med maten de andre fikk i parken. Tusen takk for alt, kjære Foodora