blogglivet

I dag startet jeg dagen med en deilig frokost i butikken til Lagerhaus i Oslo. De fyller 20 år og vi fikk et kjempefint innblikk i deres produkter, som forresten er kjempefine! Det meste falt i smak, og prisen er også veldig lav. Anbefaler alle til å ta turen hvis dere aldri har vært der før. På frokosten ble jeg kjent med en kjempesøt jente, og etterpå gikk vi litt gatelangs i Oslo sammen, for å ta litt bilder av hverandre. Blogglivet, vet dere! 

Vi dro også innom Mildh press hvor jeg fikk masse gode hårprodukter – jeg gleder meg skikkelig til å teste dem ut og skrive om de her på bloggen! De er alltid så snille og gavmilde, tusen takk for alt sammen! 


Hun har forresten også blogg, sjekk det ut her.

Nå er vi hjemme hos Marius, og vi begge sitter på hver vår pc og gjør vårt eget. Etterpå håper jeg på en tur i finværet, før jeg skal på jobbmøte. Ha en fantastisk dag videre, dere!

rabattkode til alle mine lesere

Denne uken har en av mine nye favorittsider, NA-KD, en kjempe kampanje! Hver dag gir de forskjellige rabatter, og i dag gir de hele 20% rabatt på alle blomstermønstrete plagg – en stor trend denne høsten! Jeg har valgt ut noen av mine yndlinger blant de forskjellige plaggene, og jeg anbefaler alle til å ta en titt inne på siden deres. Rabattkoden varer frem til midnatt. Gå inn her for å se mer!

KODE; FLORAL20 


1. Finner du her   2. Finner du her.


3. Finner du her.  4. Finner du her. 

5. Finner du her.   6. Finner du her. 

Var det noen av de du likte? 

kosekveld på en tirsdag

Jeg håper dere har hatt en fantastisk tirsdag så langt! I dag har jeg hatt fri, endelig, og jeg har kost meg masse alene! Jeg våknet opp til solskinn, og da tok jeg meg en liten gåtur ute, blant annet bort til Kanel for å få i meg min daglige kaffe, bobbel is americano. Jeg klarer liksom ikke å starte dagene mine uten denne! 

Nå skal Marius jobbe litt, så da blir jeg alene hjemme i en kort stund. Jeg har kjøpt meg en flaske prosecco som jeg ihvertfall skal ta ett glass av med god samvittighet, og jeg har også laget en vegetar pizza på glutenfri bunn som jeg skal kose meg med. Å holde seg unna gluten er fantastisk, og denne bunnen er faktisk bedre enn vanlig bunn! Jeg pleier å kose meg ekstra mye på fridager, men i morgen er det tilbake til jobb og virkeligheten. 


Den er så god og dere må bare prøve ut bunnen! Den koster bare 18 kroner og da får du to stykker! Nam! Merket heter Schär og de selges ihvertfall på Kiwi og Coop. Her har jeg masse forskjellig ost, oliven, løk, sopp og chili på, mye bedre enn kjøtt! 

Ha en superfin kveld alle sammen! 🙂

perfekt tilbehør; sprøstekt plantain

Plantains, eller kokebanan som det heter i Norge, er en type banan som blir brukt i Sør-Amerika, Afrika og India. I disse landene blir den brukt på samme måte som vi i Norge spiser potet. En kokebanan kan ikke spises rå, og derfor må den enten grilles, kokes, stekes eller friteres. Den minner også mer om en rotgrønnsak enn en frukt, men er ellers helt lik en vanlig banan, bare litt større. Du får som regel kjøpt denne til rundt 20 kroner i alle utenlandske matbutikker.

Jeg oppdaget denne bananen for noen år siden, og har ikke laget det så mange ganger siden, men allikevel er det noe jeg liker å ha ved siden av om jeg skal spise feks. sør-amerikansk mat. Det er egentlig bare for gøy! Den smaker godt, men siden den friteres her i huset, dropper jeg den ofte på grunn av alle de unødvendige kaloriene. Det blir liksom som å spise pommes frites til middag, selvom den kanskje har noe mer næring i seg. 

Å lage noe godt ut av denne er ikke vanskelig! Jeg har fortsatt bare laget chips, og tenkte derfor at jeg skulle gi dere oppskriften min! De har ihvertfall falt i smak her hjemme, og jeg gleder meg til å prøve ut flere morsomme ting med den! 

Når du skal skrelle den må du skjære den opp med en kniv, og dra av skallet. Både skallet og selve bananen er veldig hard, så prøv deg frem. 

Skrell av skallet og del opp i tynne, lange biter på tvers. Jeg pleier å kutte litt skjevt, da får jeg større skiver. Ha på litt salt og la de stå litt. 
Varm opp en panne med en god del olje. Når oljen er varm kan du ha i bitene. Stekes til de er brune og fine på begge sider. Legg de over på en tallerken med en tørkle, og la de renne av seg. Deretter, når de ikke er altfor varme men heller ikke kalde, kan du presse en og en flat. Det er lettest med baksiden på en skje, men du kan også bruke en tykk kniv. Press de så flate som mulig uten at de blir ødelagte. Ha de tilbake i pannen med glovarm olje og friter dem til de er flate, sprø og brune. Ha de over på tørkle igjen og ha på krydder! Så enkelt er det! 

Min favoritt er chilipulver, cumin og salt. Det er nok også godt med kanel og sukker, til dessert eller som snacks! Her er det bare å prøve seg frem 🙂 Lykke til!

verdens beste selvbruning

Nå som høsten begynner å komme og det snart nærmer seg den tiden på året hvor vi blir blekere og trøttere, har jeg veldig lyst til å dele noe med dere! Det er ingen hemmelighet, i hvert fall ikke for dere som har fulgt meg lenge, at jeg har vært dronningen av selvbruning. Da jeg begynte å blogge sprayet jeg meg daglig, og jeg ble rett og slett deprimert av å være blek. Ikke at det er noe å skryte av, poenget er i hvert fall at jeg har testet det meste av selvbruning som er på markedet, og derfor vet godt hva jeg snakker om. Det finnes så utrolig mye dårlig, og det meste er rett og slett overpriset.

I min eldre tid har jeg prøvd å holde meg unna selvbruning, men jeg pleier allikevel å bruke det når jeg skal noe spesielt eller gå i noe lettkledd. Jeg er født med en lys og sensitiv hud, noe som gjør at jeg ikke blir så brun hvis jeg soler meg, og derfor blir det ekstra fristende å ty til selvbruning. Jeg har alltid brukt spraytan fremfor mousse eller krem, og grunnen er at det blir mye jevnere og finere, i hvert fall for meg. i tillegg slipper du å bruke hendene for å smøre det utover.

Uansett….i våres kom jeg over et helt, helt fantastisk produkt som jeg så gjerne vil tipse dere om. Det er spraytan fra merket “Le Tan” som jeg faktisk aldri hadde hørt om før, så det var bare flaks at jeg bestilte denne hjem.

Grunnen til at jeg elsker denne spraytanen, er rett og slett fordi den gir farge med en gang. Det er ikke en farge som går vekk i vann, så den holder lenge – opptil flere dager uten å gi skjolder. Når du sprayer får du en glød, og på flasken kan du se tiden for gradene på brunfargen. Jeg har pleid å spraye meg med denne etter en dusj og samme dag som jeg skal ut. Fargen blir mørkere og mørkere, og hvis du ikke vil ha den så mørk, kan du bare dusje deg etter hvert.

Den er også laget med grønne pigmenter, som for eksempel St. Tropez sine, slik at du ikke får en oransje farge, men dypere brun. Det som er det beste av alt er at den ikke har den vanlige selvbruningslukten, men en veldig god og mild lukt. Det gjør derfor at du ikke må dusje før du drar videre!

Den er også veldig drøy i bruk og holder derfor kjempelenge! Prisen er latterlig lav, og den kommer innen noen få dager. Jeg er litt usikker på om du kan kjøpe den i butikk! Mitt favorittprodukt var før St. Tropez, men siden prisen er på rundt 500 kroner, kjøpte jeg den sjelden. Denne er faktisk like bra, hvis ikke bedre, og den koster kun 169,-.
Du finner produktet her.  De har fått inn flere produkter også, og jeg anbefaler å sjekke alle ut! Perfekt for mørke høstdager og julebord sesongen 🙂

time for breakfast w/ henry london

I går var jeg invitert til Grand Hotell, på frokost sammen med Henry London. Dette er et fantastisk klokkemerke som nå kommer til Norge, og jeg ble veldig imponert over dem! Jeg er verken et smykke- eller klokke menneske, sånn absolutt ikke, men jeg synes at alle var veldig fine, spesielt de med gull. De hadde pyntet så fint med klokkene rundt i rommet, i tillegg til et vakkert langbord med nydelig porselen og masse deilig frukt. Perfekt start på dagen!

Henry London er fra London, og bak hver eneste klokke står det et navn på en av stedene i London by, som feks “Piccadilly” eller “Knightsbridge”. Jenteklokkene var veldig feminine og små, og finnes i mange forskjellige farger. De var også i rosèrosa, i tillegg til gull, sølv og svart. Du kan se mer om disse fantastiske klokkene ved å trykke her.
Tusen takk for en veldig hyggelig frokost!

shine bright like a diamond

I forrige uke oppdaget jeg det nye produktet til Maybelline, nemlig Master Strobing stick. Det finnes to forskjellige farger, og jeg kjøpte begge to. Jeg må bare begynne med å si at disse er helt fantastiske, og prisen er kun 99,- pr. stykk. Jeg oppdaget dette produktet via Instagram, og bestemte meg rett og slett for å teste det ut! Det er sjelden jeg kjøper nye sminkeprodukter, jeg er som en gammel dame som har brukt de samme produktene hele livet, haha! 

Jeg har fått så mye skryt av andre, og det er fler som har spurt meg om hvordan produkt det er. Jeg bruker veldig lite sminke i hverdagene og aldri foundation eller highlighter, men i det siste har jeg brukt litt av en av disse på morgenen. Du får en kjempefin glød, uten at du ser oversminket ut. Det er ikke mye glitter, og fargen er veldig svak. Den ene fargen er i brun (200), og den andre er i lyserosa(100). Begge er like fine på hver sin måte, og jeg synes også det fungerer med begge samtidig! 

De synes kanskje ikke så godt på bildet, men det kommer nok fler fremover! Hva synes dere? Har dere prøvd denne enda?:)

kickstart

Endelig er det mandag igjen, og det er så deilig å være uthvilt og klar for en ny uke etter en hyggelig helg med mye morro! Jeg har vært med gode venninner, kost meg med Marius og fått nok søvn. Ihvertfall nesten……I går jobbet jeg to timer ekstra, og da jeg kom hjem og egentlig skulle på tur med Marius, sovnet jeg i sengen og våknet flere timer senere. Da det var mørkt, vel og merke. Derfor har jeg faktisk veldig lyst til å ta en liten tur i dag, det er så deilig når det begynner å bli farger på trærne, og litt kjørligere. Jeg er ikke så glad i sol og varme, vet dere. 

….Ellers har jeg begynt, nå i dag, å spise glutenfritt igjen. Jeg tåler jo som sagt ikke gluten, men det er noe jeg aldri har klart å kutte helt ut. Jeg kommer selvfølgelig til å spise gluten senere, men nå skal jeg se hvor lenge jeg klarer å holde meg unna det. Det er ikke en kjempeallergi, men jeg blir veldig oppblåst, får veldig vondt i magen og irritert hud. Det er nok også grunnen til at jeg går rundt og er sliten og trøtt absolutt hele tiden. De periodene jeg ikke har spist gluten har jeg vært helt fin, så dette blir bra! Vi får se hvor lenge det varer! Alt med gluten er jo det beste i verden. 

Nei, nå får jeg fikse noen småting her hjemme, før jeg tar en tur ut i finværet. Ha en super mandag, dere! 🙂