endelig frisk nok

Nå er jeg endelig tilbake! Det er så mye jeg skulle ha fått gjort de siste dagene, men det ble ikke helt som planlagt. Dere skjønner, jeg fikk plutselig omgangssyken for to dager siden, og ble liggende på baderomsgulvet med bøtte og det som er, og siden jeg har hatt omgangssyken ganske mange ganger før, kan jeg fortelle dere at dette var en av de jævligste jeg har vært borti. Ikke bare det, men Marius har løpt livredd rundt i leiligheten og bokstavelig talt tvunget meg til å sove et annet sted enn på soverommet, han vil nemlig ikke bli smittet…..ja, jeg forstår det. Men bakteriene er vel i luften alt? Og det eneste alle – ihvertfall jeg, trenger når jeg er syk, er kos og nærhet. Men dengang ei! 

Kroppen min har vært helt avslått det siste døgnet og jeg har bare ligget i sofaen og sovet. Herregud, så sliten man blir av å være syk! 

Til tross for at jeg ikke har fått noe annet i meg enn en halv banan og litt popcorn de siste to døgnene, så skal jeg prøve meg på en middag i dag. Man vet at man begynner å bli frisk når matlyst og sult kommer tilbake, og noe jeg har lært av mamma, er at man ikke skal kaste i seg masse med en gang. Derfor er planen min å lage noe godt, sunt og lett for magen – nemlig grønnsakssuppe. Jeg skal piffe den kjedelige grønnsakssuppen opp litt med røkt svineknoke, poteter og litt andre krydderier, og jeg håper det blir godt. Jeg har aldri vært et suppemenneske, og heller aldri vært noe stor fan av grønnsakssuppe, men nå er det faktisk det eneste som frister. Kroppen min trenger grønnsaker, tror jeg. 

Jeg vet at det ser litt groteskt ut, og jeg som spiser så lite kjøtt og absolutt ikke er noe glad i gris, synes dette er litt ekkelt. Men – visste dere at svineknoker er fulle av næringsstoffer som er godt for oss? Kjøttknoker som man lager kraft på og lar koke lenge, inneholder mye vitaminer, mineraler og når du i tillegg har med ben, får du i deg gelatinen. Det er også veldig mye proteiner og lite kalorier, noe som gjør at dette rett og slett er sunt! Det finnes hundrevis av oppskrifter og ting du kan lage, og det eneste du må gjøre, er å hive dem oppi en kjele med vann, litt kraftgrønnsaker, sorte pepperkorn, kanskje et laubærblad og masse kjærlighet og tålmodighet. Jeg skal komme med oppskriften senere, jeg!

Jeg håper at jeg blir bedre av litt mat, i morgen vil jeg nemlig tilbake på jobb, og planen var også å dra til mamma og pappa i morgen ettermiddag, så da er det bare å krysse fingrene og håpe på at grønnsakene gjør jobben. Ha en fin kveld dere!

nybakte kjeks og en perfekt morgen

Hei alle mine kjære lesere! For en fantastisk morgen dette har vært, til tross for at jeg våknet opp til regn. Ikke det at jeg ikke elsker regn, for det gjør jeg faktisk, men jeg hadde allikevel håpet på sol, slik at jeg kunne ta meg en lang gåtur. 

Jeg har endelig fått sove ut, og det føles deilig! De neste dagene skal jeg være på jobb 06:00, så da gjelder det å sette pris på lange morgener når man først har sjansen! Det første jeg gjorde da jeg våknet var rett og slett å rydde litt her hjemme, noe jeg faktisk finner veldig beroligende. Jeg lagde meg også en kopp med grønn te, og noen hjemmelagde kjeks. Og i stedet for å sitte foran pc`en eller tv, satte jeg meg i vinduskarmen og så ut mens jeg koste meg med disse nybakte kjeksene. Det er veldig viktig for meg å ikke gi for mye oppmerksomhet til mobil, pc og tv, eller ihvertfall prøve å holde meg unna disse når jeg skal gjøre noe koselig. Jeg er så mye på mobil og alt ellers, så det er fint å ha litt alenetid og heller sette pris på naturen eller andre ting. Prøv det selv!

Uansett…..nå er leiligheten ferdigryddet, vasket og fin, og det lukter deilig nybakst. En perfekt morgen, spør du meg! Og du vil kanskje ha oppskriften, også? Den finner du under! For å være ærlig så har jeg funnet en standard kjeksoppskrift på internett, men skreddersydd den etter meg selv. Det er så lett å blande inn ting i bakst som er bra for deg, så det er nettopp det jeg har gjort. 

Noras supercookies

200 g hvetemel
220 g havregryn, glutenfrie
20 g brunt sukker
2 ts bakepulver
1 ts chiafrø 
1 ts vaniljesukker
1 ss kanel

Blandes godt. 

100 g smør

Kutt smøret opp i små terninger og bland det inn i melblandingen. Det skal være kaldt smør og det skal smuldre. 

55 g mørk sirup
1/2 dl vann
2 ss kokosfett

Varm vannet og sirupen litt i en kjele for at sirupen skal bli flytende, og bland inn i melblandingen. Ha i kokosfettet. Bland godt sammen.

110 g rosiner
75 g tørkede tranebær

Grovhakk rosiner og tranebær, og ha det i deigen. Trill ut små boller og legg på et stekebrett med bakepapir under, med godt mellomrom fra hverandre. Press bollene deretter ned til små “cookies” som er ca 1 cm tykke. Stek dem midt i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. De skal få gylden farge og bli sprø! Husk å avkjøle dem på rist. 

PS; Du kan også ha litt hakkede nøtter i, eller forskjellige juicer som appelsinjuice for å gi en spennende smak! Velbekomme!

en helt ny start

En ny mandag, og jeg er kjempeklar for å starte en ny uke. I dag har jeg vært på jobb som vanlig, og bokstavelig talt gått rundt i søvne, men heldigvis har jeg fri i hele morgen og da skal jeg prøve å få gjort noe koselig. Det frister å gå tur hele tiden, men siden det er iskaldt og det blir mørkt ute for fire, så er det litt vanskelig å få tid til det.

Nå skal jeg ihvertfall slappe av i sofaen med en stor kopp te og tv, til Marius kommer hjem og vi skal på trening. Ha en kjempefin mandag videre, dere! 

en liten juletradisjon

På tirsdag var jeg så heldig å få bli med Astrid på den årlige The Body Shop arrangementet, som alle bloggere snakker om! I likhet med i fjor klarte jeg å snike meg inn, og jeg er så glad for at jeg fikk komme! Dette er så koselig, og siden det nesten er en tradisjon, setter det virkelig julestemningen i snurr. Vi ble møtt i døren med både pepperkaker og rødvinsgløgg, og det sier man jo ikke nei til på en kald vinterkveld!

Butikken var proppfull med produkter, deilige dufter og julekalendere, og de har jo egentlig alt du kan drømme om av kroppspleie. Deres tre nye juleprodukter var helt fantastiske, og vi fikk prøve og lukte på alle tre. Vanilje, krydret eple og ville bær. Alle luktene hadde et hint av jul i seg, og jeg gleder meg allerede til å teste dem ut. Min favoritt var selvfølgelig vanilje, men “spiced apple” var også en yndling. 

Ikke bare det, men de er også kjente for å ha store og spennende kalendere, og de er ikke noe mindre i år! Og visste du forresten at for hver eneste julegave som blir solgt, redder du èn kvadratmeter med regnskog? Body Shop har alltid vært opptatt av kloden vår, og det er helt fantastisk. Produktene deres har heller aldri blitt testet på dyr. 

Før vi skulle dra fikk vi lov til å velge oss litt hver, og så pakket de det inn for oss som en fin gave. Jeg gleder meg til å åpne min! Har dere handlet noe hos dem i år? God jul da, dere!

mine favoritter til julebord sesongen

Det er ikke så altfor lenge til både jul og julebord sesongen, og spør du meg, er det på høy tid å begynne å lete etter den perfekte kjolen. Jeg elsker å pynte meg på vinteren, og går så og si alltid for paljetter, fløyel, utringning og blonder. Jeg har ikke funnet den perfekte kjolen enda, men jeg har allikevel plukket ut mine favoritter så langt! Jeg elsker alle, hvilken er deres favoritt?

1/her  2/her  3/her  4/her


5/her  6/her  7/her  8/her 


9/her  10/her 11/her  12/her

pink friday

Hei alle sammen, og god formiddag! Det er fredag allerede, er det bare jeg som føler at denne uken har rast forbi? I morgen har jeg endelig fri, og jeg håper på å få gjort noe koselig med Marius, når vi endelig har litt tid sammen. 

Denne uken har vært den beste på lenge, og jeg føler at jeg har fått gjort masse. I dag våknet jeg klokken åtte og da dro jeg rett på trening, hvor jeg hadde en kjempebra økt! Det er faktisk den tredje økten denne uken, og jeg er så utrolig stolt av meg selv, og veldig fornøyd med at jeg har klart å få litt motivasjon og selvkontroll tilbake. Det er en helt fantastisk følelse, spesielt når man trener før jobb og får litt ekstra energi, og nå har jeg i tillegg en hel time hjemme før jeg skal dra. Jeg har satt på dagens middag på svak varme, den skal småkoke i hele dag, jeg har vasket klær og ryddet litt, og selvfølgelig fått i meg en skikkelig frokost! Når man har fått treningsmotivasjon følger matmotivasjon med, ihvertfall i mitt tilfelle, og det er jo det beste av alt! Jeg har fått noen nye favoritter siden sist, så jeg tenkte å dele de kjapt med dere – for dette er noen ordentlige godsaker som gjør trening enda bedre! 

Før trening drikker jeg Nocco, som er en drikk som inneholder BCAA. De har nettopp fått en ny smak som heter Skumtomte, og den smaker helt nydelig! Jeg smakte den for første gang denne uken, og kjøpte med en gang mange som jeg har stående i kjøleskapet. Dette er nemlig en smak som kun er produsert i et spesielt antall, og som også kun selges på Elixia og noen få andre steder. Jeg klarte faktisk å finne den på nettet også, og siden den er litt billigere enn de vanlige Nocco´ene, er det lurt å kjøpe mange samtidig! Dere kan kjøpe den her. 

Det er ingen hemmelighet at det er lurt å drikke proteinshake etter trening, og her i huset gjelder det også! En proteinshake hjelper deg å få deg de proteinene du trenger, og det trenger absolutt ikke smake vondt! Det finnes uttallige måter å drikke proteinshake på, og bare fantasien setter grenser. Du kan lage kaker, rå baller, bars og masse annet, men siden jeg ikke hadde så god tid i dag, lagde jeg bare en helt enkel shake, men med en liten vri. Jeg brukte to scoops med proteinpulver fra Whey med sjokoladesmak, litt mandelmelk og 1 ts chiafrø, og kjørte det glatt med en stavmixer. Hvis du ikke bruker for mye væske så går det fort ned, og man kan også bruke sugerør om man ikke liker smaken. Men, jeg synes absolutt ikke at det smaker vondt! Du må bare vende deg til det. Dessuten kan du jo ha masse annet oppi en shake, som sjokolademelk, honning, yoghurt, banan osv. Uansett, dette pulveret er et av de beste, og det er så greit å ha en stor pose stående hjemme, istedet for å kjøpe en liten flaske etter hver økt. Dette pulveret er også på salg akkurat nå, og du får kjøpt det her. Jeg elsker smaken av sjokolade og jordbær! 

Så, til noe som ikke er noe å spise, men som er noe av det mest praktiske jeg har vært borti. Uttalige ganger har jeg irritert meg over at jeg ikke har noen plass å plassere mobilen når jeg trener eller går tur, og jeg er nok ikke den eneste! Enten den faller ut av lommen på hettegenseren eller blir svett i sportsbh´en – like irriterende er det, men musikk må man jo ha! 

En venninne av meg står faktisk bak dette utrolige produktet, TEGA, og jeg har vært så heldig å få teste det. Jeg elsker designet med duse og lyse farger, samtidig som det ser elegant ut. Dette er rett og slett et belte som du fester rundt hoftene, og hvor det finnes en lomme til mobilen på siden. Dette har blitt en favoritt hos meg, og den er like viktig å ha med på trening som mobil i seg selv. De er heller ikke så dyre, og du kan velge i fler farger. Anbefales virkelig for de treningsglade!
Du kan kjøpe din egen “Tega” her. 

Det siste produktet er min store favoritt, som gjør hverdagen enda enklere. Denne proteinpuddingen kom jeg tilfeldig over i butikken etter å ha sett den overalt på sosiale medier, og tenkte at jeg skulle prøve den ut, selvom jeg var litt skeptisk. Herregud, den smaker helt himmelsk! Jeg klarer ikke å beskrive hvor godt denne smaker, ihvertfall ikke for å være så sunn som den er. 1 boks inneholder 144 kcal, 20 g protein og ikke noe fett eller karbohydrater. Med andre ord, det perfekte mellommåltid! Jeg spiser ofte en hver dag, og smakene med sjokolade og karamell er mine favoritter. Jeg anbefaler virkelig å kjøpe denne om dere trenger litt inspirasjon. Den er også laktosefri. 

Hvis du vil bestille Propud over nettet, som er noe jeg anbefaler, kan du trykke her. Her kan du også lese mer om næringsinnhold! 

…Så, da var den timen gått allerede, og jeg må forte meg til jobb. Jeg håper at dere likte noen av tipsene. Har dere noen tips å gi tilbake?:-) Ha en strålende dag videre!

min daglige rutine

Tidligere i høst var jeg på en deilig og inspirerende frokost med Exuviance, og fikk med meg noen produkter hjem som jeg fikk prøve. Etter denne dagen har jeg kun brukt disse to produktene i ansiktet, og jeg er så fornøyd at jeg vil dele det med dere. Jeg har sett mange forbedringer, huden er mye glattere og finere, og jeg er med andre ord superfornøyd! 

Det første produktet er et serum som motvirker aldring i ansiktet, jevner ut og gir masse spenst og hudstruktur. Du masserer bare en liten klatt i ansiktet og på halsen morgen og kveld, og lar det virke litt før du tar på andre kremer eller sminke. Jeg bruker Age Reverse Total Correct+Sculpt Serum hver eneste dag, og er kjempefornøyd. Dette serumet er utviklet for hud med tegn på aldring, og forbedrer hudens volum og struktur, og reduserer synligheten av linjer og rynker. Den jevner ut hudtonen og gir ny glød til ansiktet. 

Det neste produktet er en dypvirkende fuktighetsmaske som man bruker på natten, og man skal heller ikke skylle den vekk! Det er jo så utrolig praktisk! Deep Hydration Treatment er en maske som kombinerer flere teknologier som styrker huden, og nøytraliserer den negative effekten miljøet har på huden vår, som forurensning i luften. Den gjenoppretter hudens smidighet og spenst, og er derfor perfekt å bruke i tillegg til serumet. 

Denne masken bruker jeg 2-3 ganger i uken, og anbefaler ikke å bruke den noe oftere, da har jeg reagert med å få litt småkviser her og der. Den er ihvertfall helt nydelig, og smelter lett inn. 

Det er bare så deilig å ha noen gode produkter til huden sin, det er jo så viktig å ta vare på det ansiktet man har! For meg er hud noe av det viktigste, og jeg gjør alt jeg kan for å holde den fin. Disse to produktene er noe jeg virkelig anbefaler, rett fra hjertet. Det er også fler venninner av meg som har brukt dette merket lenge, og som også forteller at de er superfornøyde! De har jo mange andre kremer også, så jeg får sjekke ut litt fler senere 🙂 Har dere prøvd noe fra Exuviance før?

surfers sashimi

Har du noen gang hørt om Pokè? Eller kanskje du har lagt merke til alle bildene på instagram av små salatboller som folk spiser i byen, med deilige grønnsaker og rå fisk? Vel – det heter Pokè! Dette er en ny trendmat fra Hawaii, og det kan du få tak i midt i Oslo! Til og med på denne årstiden. 

“Reiser du til Hawaii skal det godt gjøres å overse poké bowls. Her serveres rå fisk og sjømat med ris, salat, frukt og sauser i gjennomsiktige plastkopper; i matbutikken, på bensinstasjoner, i små surfeboder langs stranden og i byen. Retten skal helst nytes på farta, med bølger, sol og vind i håret, men den dukker stadig opp i nye storbyer som L.A, New York og London.” 

Pacific Pokè er Norges første tilbyder på nettopp denne maten, som er en råmarinert fiskerett. Vi fant denne store foodtrucken midt på Majorstuen, og der stod de i flere minusgrader og serverte friske og fargerike “bowls” med alt du kan tenke deg, til menneskene som kom innom! Alt fra ris og syltede grønnsaker med fersk fisk til fritert scampi, sjøgress og deilige sauser. Spennende salater med morsomt og fargerikt tilbehør har alltid vært noe jeg har funnet interressant, og derfor var dette midt i blinken for meg! Mannen bak kassen var kjempetrivelig, og fortalte oss mye om hva dette faktisk er for noe! Jeg elsker når mennesker brenner for det de jobber for!

HVA ER POKÉ?

“Poke, uttales » Poh ? kay? og er en marinert rå fiskerett. Den tradisjonelle versjonen består av tunfisk krydret med soya og sesamfrø, servert på en seng av ris og grønnsaker. I likhet med ceviche er det få regler som gjelder og det finnes utallige varianter. Poké er det Hawaiiske verbet for å dele eller kutte, og beskriver de kuttede terningene av sjømat. I tillegg til tunfisk får du poké bowls med all slags sjømat og det er bare fantasien som setter en stopper for tilbehøret ? så lenge det er ferskt, rent og godt er det lov.”Denne maten er som skapt for instagram!

Vi fikk hver vår bowl med råmarinert laks, avokado, sjøgress, ris, syltet rødløk og salat, og en bowl med fritert scampi på deling. Dette er nok den beste salaten jeg har spist noen gang, og i tillegg vet jeg at alt jeg fikk i meg var sunt og bra for kroppen! Bedre enn det blir det jo ikke. Jeg skal tilbake så fort som mulig, og jeg håper virkelig at dere får lyst til å ta turen selv! Det er absolutt verdt det 🙂 og det er jo den perfekte maten hvis du skal gå deg en tur! Kanskje mens du handler julegaver? 

Du kan forresten også bestille mat fra Pacific Pokè gjennom Foodora! Da kommer de syklende til deg med denne deilige maten! Åh, noen ganger kunne jeg virkelig ønske at jeg bodde i Oslo! 

Takk for en spennende og god matopplevelse, Pacific Pokè 🙂

en helaften med foodora

For litt siden var jeg som sagt på en liten rundtur i Oslo sammen med noen andre jenter, for å teste ut tre forskjellige restauranter i forbindelse med Foodora. Jeg har vært med på dette to ganger før, og derfor visste jeg hva som ventet meg – en morsom kveld med mye spennende og god mat, hyggelige mennesker og masse inspirasjon! Og det fikk vi selvfølgelig servert denne gangen, også. Det slår jammen meg aldri feil! 

Første stopp var Meatballs, en hyggelig liten restaurant/bar som ligger i sentrum. De har forskjellige kjøttboller, og du kan velge hvilke du vil ha, hvor mange og hva slags tilbehør du vil ha. Vi smakte på alle, og alle var helt himmelske! Jeg mener det, det er de beste kjøttbollene jeg noen gang har smakt, og jeg har snakket så mye om dette stedet i ettertid! Du får all maten i søte små pappesker, og det setter virkelig et unikt rustikk preg på alt. Jeg elsker det! Dessuten var de som jobbet der veldig hyggelige 🙂 

Mine favoritter var vegetarbollene, som var friterte, og lammebollene. Og sausene var bare helt….magiske! Dere er bare helt nødt til å dra hit neste gang dere er i nærheten! 


Neste stopp var faktisk vegg til vegg, Freddy Fuego, som er en latterlig bra burritobar. Her kan du få alt fra chips med deilig guacamole, salsa og pulled pork salater, til gigantiske burritos og en deilig kald corona med lime. Her koste vi oss masse! Jeg la også merke til god kundeservice, og alle så glade ut! Sterk mat med ferske og gode råvarer en av favoritt hos meg, så dette falt i smak! Anbefales virkelig om du er glad i mexicansk mat 🙂


Så til det siste stoppet – Lucky Bird!  Her var vi så stappa fra de andre stedene, og enda kom det tonnevis med deilig mat. Alt fra friterte kyllinglår med maispurè, søtpotetbåter og spareribs, til mac&cheese og enda mer øl! Amerikansk mat er kanskje ikke det første jeg velger om jeg går ut for å spise middag, men allikevel – etter at vi var i USA i sommer, har jeg fått et helt nytt syn på denne type mat. Det smaker fantastisk om det er laget med kjærlighet, noe det var her! Alt smakte deilig, og det var en perfekt avslutning på kvelden. Så mett har jeg ikke vært på lenge! Stedet var veldig kult og gjennomført, og du føler rett og slett at du er i USA. Dette stedet anbefaler jeg også, særlig om du er keen på litt grisete, fet og god mat etter en lang helg. Nam!

De skrøt også av milkshaken deres, som vi dessverre ikke prøvde siden vi var så mette…men den er nok verdt å prøve om dere skulle være i humør for det 🙂

Tusen takk til Foodora, nok en gang, for en deilig og opplevelsesrik kveld! Jeg håper det blir fler. Det er jo alltid like koselig 🙂 

til alle norges jenter

Okey….det er lenge siden jeg har orket å engasjere meg i andre mennesker, spesielt andre bloggere. Uansett hvor man trykker seg inn, så står det alltid ett eller annet om den og den personen, og det er egentlig alltid like uinterressant. Men i dag trykket jeg meg helt tilfeldig inn på kommentarfeltet til Isabell Raad, og jeg må bare si at jeg er helt sjokkert. Dette handler egentlig ikke om henne, men hva folk tillater seg selv å skrive. Jeg henger garantert litt etter, i og med at jeg aldri leser blogger eller kommentarfelt, men jeg må allikevel bare få sagt et par ord om dette. 

Ja, det er ingen hemmelighet at hun har operert mange forskjellige steder på kroppen, eller at hun får folk til å trykke seg inn på bloggen fordi hun har skrevet en helt syk setning på instagram. Men herregud, dere trykker dere inn der uansett! For hennes del fungerer det jo helt utmerket. Ikke bare det, men alt som står i kommentarfeltet er jo bare helt sinnsykt. Ja, kanskje har hun for store lepper, for tynn midje eller for mye sminke, men er det ditt problem? Fy faen, jeg er så drittlei av å høre alt det maset og tullpratet om bloggere. Jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre, og jeg har HELDIGVIS større problemer og bekymringer i hverdagen enn hvorfor Sophie Elise gikk toppløs på en fest eller hvorfor Isabell ikke forteller oss hva hun har operert nylig. Og på toppen av alt, skal man liksom bruke sin egen tid på å gå inn på bloggen deres og slenge masse usakelig dritt? Jeg vet veldig, veldig godt at det finnes for mange rappkjefta, sjalu jenter som ikke har noe annet å gjøre enn å rakke ned på andre via pc, men er det en ting jeg vet enda bedre, så er det hvor lite kult det er å sitte igjen med alle disse kommentarene. Det går kanskje ikke helt innpå, og man kan stå opp og si at man tåler det, men selvfølgelig bryr man seg til en viss grad. Ja, så har kanskje Isabell operert seg for mye, og jeg er selvfølgelig ikke uenig i det. Min personlige mening er at hun er en pen jente som ikke trenger å fikse seg selv så mye, og kanskje heller prøve å bli fornøyd med seg selv på en annen måte. Men igjen, det er hennes kropp, hennes penger og hennes valg, og jeg kunne seriøst ikke brydd meg mindre om hva hun velger å gjøre med seg selv. Det påvirker ikke meg på noen som helst måte. Ja, jeg forstår også at det kan påvirke andre yngre jenter, og at mange ser på henne som et forbilde, MEN den dag i dag så er hun søren meg ikke den eneste som driver med “ting som påvirker unge jenter”, så den unnskyldningen kan vi rett og slett ikke bruke lenger. Herregud, JEG blir påvirket av unge jenter.

Det er uansett så trist å se hvordan jenter skriver. I kommentarfeltet hennes ser jeg setninger som “du ser så jævlig ut nå”, “du har sikkert operert kjønnsleppene”,”leggene dine har blitt tjukke” og andre direkte stygge kommentarer. Er det sånn man går frem om man vil komme med en seriøs kommentar som hun tar alvorlig? Det viktigste er vel at hun er fornøyd, og uansett – dere leser jo den fordømte bloggen uansett, så hva er forskjellen? Dere bare kaste ut noe dritt, for å føle dere selv bedre, eller hva? Jenter ass. 

Jeg kan lese på sosiale medier hver eneste dag at “vi jenter står sammen”, “jenter er best” blabla, men når alt kommer til stykket, så er vi bare noen selvopptatte, svake, sjalu personer som hele tiden er ute etter å finne feil på andre. Det skal liksom alltid være så utrolig synd på oss fordi gutter gjør ditt og menn sier datt, men så er vi faen meg de verste selv! 

Så – til alle dere jenter der ute. Være så snill og tenk litt på hva dere kommenterer. Det er ikke noe poeng å holde på sånn, la heller være og skriv noe om du ikke har noe hyggelig å si. Og husk! Det er forskjell på å være ærlig og det å være slem. 

Og dere tenker kanskje “det kan være gutter som kommenterer også”, men nei! Det kan faktisk ikke det, ihvertfall så er det så få av dem at det ikke spiller noen rolle. Og dere kan bli så sure dere bare vil, men jenter – dere vet at jeg har rett! Men vi kan være snille og søte også, og jeg håper at fler kan bli det fremover. Vi er jo bare mennesker! Nå er det på tide at vi klarer å heve oss over andre mennesker, og heller prøver å fokusere på oss selv. Eller verden. Siden Trump vant valget i dag. God natt.