juletiden flyr avgårde

God kveld, mine kjære lesere! Herregud, som tiden flyr av gårde. Det er jo så lenge siden jeg har blogget sist, og for meg virker det om bare noen dager siden at jeg satt her og skrev. Det er ikke meningen, altså! Det er jo ingen hemmelighet at juletiden er en hektisk tid med en del å gjøre, og bare denne uken skal jeg noe hver eneste dag. Det er jo koselig, men også veldig slitsomt. 

Uansett, i dag har jeg hatt min hellige fridag, og kost meg skikkelig. Jeg fikk sove lenge, kanskje litt for lenge, men jeg har allikevel fått gjort alt jeg skulle, og det føles deilig. Da jeg våknet, kledde jeg godt på meg og gikk til Kanel for å sikre meg en liten lussekatt og en kopp kaffe. Det er jo tross alt Lucia i dag, og da er det lov med bolle til frokost. Jeg hadde glemt hvor godt det er med lussekatt, og det skal jeg jammen jeg bake mer av! 

Etterpå handlet jeg litt julegaver, og gikk en liten tur i akkurat ti minutter. Da fant jeg ut hvor glatt det var på bakken, og fortet meg hjem igjen. Jeg har også fått laget både karamell og masse annet godt til julen, og med julemusikk på i bakgrunnen og juletreet som lyser opp hele leiligheten, er det bare hyggelig med et lite juleverksted for seg selv. Er det bare jeg som synes det er usedvanlig koselig å pakke inn gaver til andre? 

Nå har Marius og jeg spist en god og sunn fiskemiddag, og snart er det rett i seng. I morgen skal jeg på to forskjellige “julebord”, så det gjelder å samle kreftene. God tirsdagskveld, dere!