ny frisyre før avreise

Hey! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang tur i Oslo, og godt er det, for jeg tror ikke at føttene mine hadde holdt ut stort lenger! Jeg har gått og gått, men det er jo litt hyggelig også da, med en tur i finværet 🙂 

Jeg har endelig fått tid til å freshe meg opp litt i det siste, og det hele endte i dag med en deilig frisørtime hos min gode venn og faste frisør Miriam Andresen som jobber hos salong amnt i Oslo. Hun har både gitt meg lugg og annen klipp før, men i dag var det tid for farge også. Jeg er utrolig fornøyd med min naturlig gyldne farge, men det er alltid gøy med litt forandringer, og siden jeg skal på ferie er det ekstra deilig å føle seg litt fresh! Det ser allikevel veldig naturlig ut fortsatt, og jeg er kjempeglad for at jeg gjorde det. 

Forandringene er ikke enorme, men jeg elsker det! En kald blondfarge passer meg godt, og jeg er superfornøyd med resultatet! Hva synes dere? 

Miriam er superflink, og jeg anbefaler henne sterkt! Takk for nok en flott frisyre! 

produktene for jentete jenter

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg bruker i ansiktet og hva jeg gjør for å holde huden min sunn og fin, og derfor tenkte jeg å tipse dere om en helt fantastisk serie som jeg nylig ble kjent med, og som jeg har prøvd ut i en liten periode. 

Svenske Emma Wiklund er en tidligere internasjonal supermodell, og hun har rett og slett laget sin egen hudpleieserie under navnet Emma S. Hun brenner mye for hud og skjønnhet, og ville derfor hjelpe oss kvinner med nettopp dette. Snakk om å ta ting i egne hender! Hun slet mye med dårlig hud selv da hun jobbet som modell, og ble fort interressert i å finne ut av noe som kunne hjelpe. 

Jeg har brukt kun de tre produktene under, og jeg er veldig fornøyd. Jeg bruker nattmasken ofte, og våkner med deilig og myk hud dagen etter. Jeg føler også at jeg får veldig glødende hud av alle tre, i tillegg til fuktighet. 
sponset/vasspr

Jeg elsker også utseende på produktene. Fargene er rene og fine, og det er små quotes på hver eneste av dem. Utrolig søtt! Jeg gleder meg til å fortsette med disse fremover, og kanskje prøve noen andre produkter også. Har dere hørt om dette merke eller testet noen av disse før? 
 

søndagstur

For en dag! Etter en lang dag i går, fikk jeg endelig sove ut skikkelig. I natt kom Marius hjem fra byen, og jeg våknet til at han la seg tett inntil meg og sovnet. Det var så kos! Vi våknet tidlig, lagde oss kaffe og satte oss ut i solen. Vi har jo en bitteliten hageflekk utenfor, og hver gang solen titter frem, løper jeg bokstavelig talt dit. 

Etter en skikkelig bra rygg- og biceps økt tok vi turen til Fornebu hvor vi leide bysykler. Ingen av oss var klar over at det fantes der, men det gjorde det jammen meg, og det skal vi utnytte i hele sesongen! Er det noe jeg virkelig elsker så er det å sykle, til tross for at jeg ikke har en egen akkurat nå. Uansett, bysyklene koster 199,- og de er overalt! De kan derimot ikke brukes i Oslo, men i hele Bærum. Fornebu er så fantastisk fint, og det var en drøm å sykle på de rette og fine veiene. Vi syklet også langs vannet, i små bortgjemte stier, og så på alt av natur som vokser der. 

Nå har vi nettopp spist en deilig fiskeburger, og jeg sitter og smugspiser vannmelon og jordbær. Det er seriøst det beste jeg vet om, spesielt i varmen! Er dere ikke enige? 🙂 

Ha en fin søndag videre <3

hvor skal vi hen?

Åh, nå er det jammen meg ikke lenge igjen til jeg har ferie! Herregud som jeg gleder meg. Om litt over en uke skal Marius og jeg dra, og det kribler i hele magen. Jeg har jo enda ikke fortalt dere hvor vi skal, og siden det er sommer, skal jeg ha en liten konkurranse. 

Hvor skal vi?

Alt du trenger å gjøre for å delta er å skrive svaret i kommentarfeltet, i tillegg til navn. Jeg kårer en vinner før vi drar 🙂 
Det man vinner er en deilig liten goodiebag fra meg med masse fine sommerprodukter! Lykke til!

ølbriller og trikkesang

God kveld alle sammen! Eller skal jeg kanskje si god natt? Klokken har nettopp passert tolv, og her sitter jeg og lurer på hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har så utrolig mange ting jeg er nødt til å gjøre, men jeg klarer liksom ikke å sette igang. Kanskje jeg bare skal legge meg? 

Denne dagen har vært helt fantastisk, vi har nemlig hatt utdrikningslag for storesøsteren min! Jeg har jo aldri vært med på det før, så jeg visste ikke helt hva som skulle skje, men vi hadde det så gøy, og jeg kunne ønske at vi kunne gjøre det hver helg! Vi startet dagen i parken med grillmat, champagne og leker, før vi trasket til et studio hvor hun skulle få synge inn noen sanger. Det var dritkult, og vi andre fikk til og med være med på en av sangene. Hun var så flink, og jeg er så stolt over å ha en sånn fantastisk søster som kan så mange forskjellige ting, som har så mange gode venner, og som alltid er like blid og snill. Det er jo ingen sak å lage fest for slike mennesker! 

Vi avsluttet dagen med en stor og deilig middag, og jeg spiste en velfortjent burger som jeg slukte ned på 1-2-3! Marius og jeg har jo gått på diett i to uker nå, og når det først kommer en dag hvor man skal drikke fra tidlig om morgenen og spise masse, kan jeg like godt kjøre helt ut. Jeg har faktisk ikke drukket såååå mye alkohol i dag heller, noe jeg er veldig stolt over. Jeg pleier jo som regel å være den som drikker mest av alle, men i det siste så har jeg fått litt avsmak, i tillegg til å innse at jeg faktisk er litt lei av alt som har med drikke og festing å gjøre. 

Mens de andre dro videre ut, dro jeg hjemover. De fleste er jo 8-10 år eldre enn meg, men jeg følte meg som den eldste og kjedeligste da jeg sa takk for meg, i min egen søsters utrdrikningslag. Kroppen min sa bokstavelig talt stopp, og da er det bare å komme seg hjem. 

Nå har jeg tatt en laaaang og varm dusj, smurt meg inn med masse aftersun og er egentlig ganske klar for å legge meg. I morgen har jeg også fri, og det blir deilig. Jeg håper at dere har hatt en like fin lørdag som meg, og at dere koser dere masse! 
 

en eksklusiv rabattkode til alle mine lesere

Først vil jeg bare si tusen takk for alle de flotte tilbakemeldingene på forrige innlegg, det er så gøy å se at så mange er interressert i å ta vare på huden sin! Og nå som sommeren kommer og man gjerne vil se fresh og fin ut, er det ekstra deilig med slike behandlinger. Og derfor – dere! Har jeg fått lov til å gi leserene mine en eksklusiv rabattkode som varer ut juni og juli. Er ikke det kult? 

Jian Palani er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier og jobber på Argus vital, som ligger ved Grensen i Oslo. I tillegg til de tre behandlingene jeg skrev om i forrige innlegg, utfører hun også diverse andre kosmetiske behandlinger blant annet Botulinum toxin (BTX) og filler. Hvis du oppgir kodeordet NORA17 kan du nå få hele 20% rabatt på alle behandlinger i juni og juli.

For mer informasjon eller booking av time kan du kontakte Jian på [email protected] eller 98865062. 

Hun er verdens søteste, og jeg anbefaler virkelig å prøve det ut! 

forny huden din på fem dager

I begynnelsen av mai var jeg så heldig å få lov til å komme og besøke en supersøt jente, Jian, for å teste ut verdensuksessen “green peel”. Dette er en miljø-og hudvennlig peel som er basert på naturlige urter, og som fornyer huden på bare fem dager! Denne behandlingen har vist seg å være effektiv for en rekke ulike hudproblemer, og man får i tillegg en ren og jevn hudoverflate. Green peel serien består av ulike behandlinger med varierende mengde og sammensetninger av urter som tilpasses din egen hud! 

Jian holder til midt i Oslo sentrum, og tilbyr tre forskjellige behandlinger.

Green peel classic er den opprinnelige og klassiske behandlingen som hele serien er bygget på. Slagordet til denne er “ny hud på fem dager” og selve behandlingen beviser at man kan bli kvitt hudproblemer og få fornyet hud uten å bruke skadelige kjemikalier eller kosmetisk kirurgi. Denne behandlingen er over 60 år gammel, og er kjent i over 50 land! 

Green peel energy er en dybdevirkende behandling med naturlige urter som gir huden masse energi! Kuren stimulerer blodsirkulasjon og gir umiddelbart synlig resultat. Denne er perfekt for de som har en travel og stressende hverdag, og som føler seg slitne. 

Også til den siste behandlingen, som heter Green peel fresh up. Dette er da den mildeste behandlingen i serien, men den er mye mer effektiv enn man skulle tro! Huden blir stimulert med alle disse naturlige urtene, og dette er også den ideelle behandlingen for vanlig hud. Du får strålende og frisk hud med en gang, og det kan jeg garantere! Behandlingen gir også langvarig anti-age effekt. Jian fortalte at denne er perfekt før en kveld ute på byen, da du får skikkelig glød i ansiktet! 

Etter en nøye og veldig lærerik hudanalyse av ansiktet mitt, ble vi enige om at green peel fresh up passet meg best, siden jeg ikke har noen særlige plager. Hun renset ansiktet mitt og halsen min godt, før hun blandet sammen alt og smurte det jevnt utover ansiktet mitt. Deretter masserte hun det inn i huden i noen minutter – superdeilig! Det er ikke ofte jeg får sånn luksus, så dette nøt jeg til det fulle! 
 Man kjenner at huden slapper av, og det er så deilig. Til tross for at huden min er helt ok i forhold til min alder, ble jeg skikkelig skremt av alle de små skadene som jeg hadde, og som man virkelig ikke klarer å se eller legge merke til i vanlig speil. Jeg anbefaler alle å gå for å ta analyse av huden, det er både spennende, skremmende og gøy på en gang. Vi har bare et ansikt i livet, og vi er jo nødt til å ta vare på det. 

Etterpå fikk jeg en deilig fuktighetsgivende maske på. Huden vil svi og stikke litt etter denne behandlingen, særlig når du kommer borti. Det stakk i noen dager, men det er jo bare bevis på at det fungerer, og at huden jobber. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg fikk synlig resultatet med en gang, og jeg skulle ønske jeg kunne gjort dette hver eneste dag! Man føler seg så utrolig fresh og deilig – nesten som ny! 

Har dere prøvd noen av disse før? 

da er turen bestilt!

I mange år har min besteveninne og jeg snakket om å dra et sted det året vi fyller 25, og nå har det året endelig kommet! Da vi fylte 18 dro vi på en skikkelig jentetur til Stockholm, og tiden har bare flydd avgårde! Nå sitter vi her, jeg fyller snart 25 og vi har endelig tatt oss tid og råd til å bestille en tur til selveste New York! Jeg har aldri vært der før, men alltid hatt lyst til å dra dit, og nå skjer det. Jeg tror det som har hindret meg mest er flyturen, jeg har jo så utrolig flyskrekk, men man kan ikke la være å se verden selvom. Vi skal kose oss masse, og oppleve ihvertfall noe av hva denne fantastiske byen har å by på! 

Jeg setter selvfølgelig megastor pris på all form for tips, anbefalinger osv, og jeg håper at dere hjelper meg med å finne de beste stedene og gjemte skatter. Jeg gleder meg sååå mye!

deilig stekt hjertebladsalat med sprø pasta

Det er kanskje ikke så mange som vet, eller som tenker over at det faktisk går an å steke salat – men det gjør det altså! Hjertebladsalat gjør dette mulig, da den ikke inneholder like mye væske som vanlig salat, og er litt fastere i formen. Dette er en av mine favoritter, og jeg bruker stekt hjertesalat hele tiden i både salater, til kjøtt og fisk, på grillen eller som snacks. I tillegg er hjertebladsalat supersunt, og noe vi burde spise mer av! 
Smaken kan ikke beskrives, men det smaker heeeeelt nydelig, og jeg kan love at dere blir overrasket! 

Jeg tenkte å gi dere et lite tips til en rett jeg laget for litt siden, som passer til det meste. Den kan også nytes alene! Superenkelt, godt og billig! 


2 hoder hjertebladsalat
100 g pasta (jeg brukte glutenfri penne) 
olivenolje 
salt og pepper 
revet parmesan

Kok pastaen ferdig og sil av vannet. Varm en panne skikkelig, og pastaen i. Ha gjerne på litt olje, og pass på at den blir skikkelig sprø og gylden! Kutt salaten i fine biter, husk å kutt av “roten”, den smaker ikke så godt. Ha salt og pepper i, og stek til salaten er gylden og fin. Her er det smak og behag, jeg liker at den er ganske godt stekt, men ikke for mye. Når du nærmer deg ferdig, kan du ha over revet parmesan, det gir en deilig smak! 

Du må selvfølgelig ikke steke pastaen, dette er bare noe jeg elsker å gjøre! Du kan gjerne steke salaten alene, og kanskje ha litt annet – kanskje litt fersk hvitløk og chili, eller friske urter? Kos deg! 
 

wella, wella, wella

Som dere kanskje har fått med dere, så er Wella et av mine favorittprodukter innen hårpleie, og jeg har testet ut utrolig mange av deres produkter i løpet av årene som blogger. 

Wella har endelig kommet ut med en ny serie, Fusion, som er designet for å reparere og beskytte håret vårt mot brudd og skader. De er inspirert av edderkoppsilke, som er en av de sterkeste fibrene i naturen. Den trenger dypt ned og gjennoppretter raskt fibrene i håret, og bidrar til å hindre fremtidig hårbrudd.  Selv de som har veldig slitt og skadet hår, feks fra varmebehandlinger eller farging, får et nyskapt og elastisk hår, som blir slitesterkt og sunt. 

Jeg bruker veldig lite produkter og varme på håret, i tillegg til at jeg ikke farger det, så jeg har egentlig bare litt slitt hår. Det har allikevel blitt bedre etter å ha testet disse produktene i noen uker, og jeg er superfornøyd så langt! Jeg anbefaler virkelig disse til dere som har et slitt og tørt hår som brekker lett. 

I tillegg til at jeg elsker selve produktet, så må jeg bare kommentere designet – det er så utrolig fint!