picnic in central park; where to buy food

Dette var en av de dagene vi gledet oss mest til – piknik i central park! Det høres jo veldig idyllisk ut, og det var det jammen meg også. Solen skinte da vi våknet, og vi begynte å gå mot parken fra hotellet. Ja, det var gåavstand! Ta på deg noen gode sko, og gå gjennom byen for å se mest mulig. Det tok vel rundt en halvtime, men det var virkelig verdt det. På veien gikk vi innom en matbutikk som jeg hadde funnet på nettet, og her skulle vi kjøpe maten vi skulle kose oss med i parken. Herregud, for en butikk! Jeg som elsker mat og gode råvarer fikk frysniner av å gå inn her. 

Hvis du er i nyc og leter etter en god matbutikk, så er du nødt til å dra hit. Jeg er så glad for at vi gjorde det, og jeg skal abolutt tilbake. Matbutikker i utlandet er jo noe for seg selv, men denne koselige, lille delikatessebutikken som heter “Grace`s marketplace” hadde absolutt alt. Kaffebar, ferskvaredisker, restaurant(!), konditori, baker og mye mer. Prisene er ikke så mye lavere enn i Norge, men tro meg – det er verdt det. I tillegg selger de alt du kan tenke deg av ferdiglagde salater, middager, gryteretter og ja…alt. Når det gjelder frukt og grønt så hadde de også utrolig mye, blant annet fersk squashspaghetti, oppskårede frukter og ferdigrensede grønnsaker – sånne “rare” ting vi aldri kunne hatt i Norge. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adressen er; 1299 2nd Avenue, NY

w hotel lexington avenue nyc

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg pleier alltid å skrive litt om hotellet jeg bor på når jeg er ute og reiser, og derfor tenkte jeg å si noen korte ord om dette hotellet som vi bodde på i nyc. Det fortjener de! 

Da vi bestilte var dette hotellet det eneste som “fristet”, og det var ikke så mange andre alternativer. Mange hadde skrevet på tripadvisor at rommene var veldig små, så vi var litt usikre på hva som ventet oss. 

Det første vi fant ut av da vi kom frem til hotellet, var at det lå midt i smørøyet av alt! Det var gåavstand til absolutt alt vi ville se, i tillegg til at mabutikker, spisesteder og grand central station lå rett utenfor døren. Vi visste at det var sentralt da vi bestilte, men ikke så sentralt! Da vi sjekket inn hadde vi blitt oppgradert til et større rom, og vi var superfornøyde! Et stort soverom med utsikt over byen, en gigantisk stue med tv og et kjempefint bad. Det var så deilig å få litt ekstra plass til all bagasje, så dette startet hele reisen veldig bra. Vi var begge enige om at hotellrommet var litt slitt og sikkert ganske gammelt, men dette ble fort glemt.  Det eneste negative vi hadde å si, var at belysningen var litt dårlig. Ellers var alt supert! 

Det var to kvelder som vi bestemte oss for å spise og drikke litt i baren på hotellet, mest fordi vi var så slitne. Servitøren vi hadde var en supersøt og flink dame, som var oppmerksom hele kvelden. Vi fikk noen små sliders og pommes frites med parmesan og trøffel, og seriøst – det er det beste vi spiste i løpet av hele turen. De var så sykt gode! Så gode at vi ville dit hver eneste kveld. Drinkene var også veldig gode! 

Vi var ikke så mye på resten av hotellet, men de hadde flere spisesteder og barer og alt så kult ut. Personalet var veldig flinke, og alle mennene behandlet oss som små prinsesser! 

Det er helt sikkert ikke noe som skiller seg ut fra mange av de bedre hotellene, men for oss var dette hotellet helt perfekt for oss, og gjorde turen veldig bra. Jeg anbefaler dette hotellet varmt til dere som vil bo nærme alt. Takk for oss! 

Adressen er; 541 Lexington avenue, NYC

back to reality

Er det bare jeg som blir deppa og sliten av å komme tilbake til hjemlandet og hverdagen, etter en liten ferietur? Jeg har ikke gjort noe annet enn å sove etter at jeg kom hjem, og hver gang jeg våkner, kunne jeg ønske at jeg våknet opp i nyc igjen. For en fantastisk tur det har vært!

Jeg er nok den eneste bloggeren som ikke klarer å pakke inn bloggetid når jeg er ute å reiser, og seriøst – det har vært helt umulig. Vi har gjort ting hele tiden, og såvidt hatt tid til å stelle oss på rommet. Det er et godt tegn, tenker jeg. Jeg gleder meg så mye til å fortelle dere om alle de fine stedene vi har vært på – og ikke minst – takk til alle dere som ga oss fine tips! Vi har faktisk gjort noe av det, og vi satte stor pris på at dere fortalte oss alt. Dere er gode! 

I dag har jeg heldigvis en fridag, og har faktisk tid til å vaske klær, pakke ut og hente meg inn igjen. Greit, jeg våknet klokken tre på ettermiddagen, men har allikevel fått til en superfrokost med et hint av nyc. Vi spiste masse toast med avokado, så det ble det jeg lagde i dag, sammen med litt stekt eggehvite. Nam! I tillegg løp jeg bort til Kaffebrenneriet og kjøpte nykvernet kaffe, som jeg laget deilig kaffe av. Kan dagen starte bedre? Og ja, jeg har planer om å drikke opp hele presskannen alene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterpå tenker jeg å prøve å komme meg tilbake på trening, det er nok på tide. Haha! Ha en fantastisk dag videre i solen, dere 🙂 

har du noen tips du vil dele med meg?

Nå er det ikke lenge igjen dere, før jeg setter snuten mot Nyc med min bestevenninne, Ingvild! Allerede neste onsdag er vi klare (forhåpentligvis) til å dra, og jeg gleder meg skikkelig. Jeg gruer meg selvfølgelig til å fly, men jeg regner med at jeg klarer å overleve denne gangen også. Håper jeg, ihvertfall. 

I kveld skal vi sette sammen en plan, dag for dag, og derfor lurer jeg på om jeg kan få deres hjelp! Vi har aldri vært der før, og trenger alle de tipsene vi kan få! Har dere noen kule spisesteder, noen fine rooftops, eller en skikkelig unik butikk vi bare må se? Skriv det i kommentarfeltet! Vi setter stor pris på alle tips, så jeg håper at jeg får noen. Tusen, tusen takk! 

Processed with VSCOcam with f1 preset

it`s so good to be bad

I dag var det endelig duket for “høstens” første bloggfrokost, og denne gangen var det snakk om lanseringen av en ny parfyme. Carolina Herrera har kommet med en ny duft, og den har tatt hele verden med storm. Denne nydelige og unike parfymen, som blant annet lukter jasmin, tuberose, mandel og kakao, kommer i den kuleste flasken noensinne!

Tanken bak duften er at du skal føle deg like selvsikker og bra som når du trer på deg høye hæler – dere vet hvilken følelse jeg mener? Jeg forstår det ihvertfall veldig godt, for jeg føler meg alltid ekstra fin i hæler. Derfor er flasken selvfølgelig formet som en høy hel, og den er superfin. I tillegg er selve boksen i svart fløyel, noe jeg elsket! 

Vi møttes på BA 53 på Bygdøy, og fikk servert en nydelig lunsj sammen med parfymen. Nam! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

….og når det gjelder selve lukten, så lukter den – perfekt! Den har en mystisk, kjærlig og intens duft, og jeg personlig elsker den! Marius synes også at den lukter helt himmelsk, og jeg gleder meg til å bruke den. Anbefales! 
Takk for i dag! 

vinn billetter til jarga art & fashion weekend

Jarga Art and Fashion Weekend åpner dørene for tredje år på rad, og i år blir det den 18 og 19 august! Ikke mange dager igjen nå. 
Med lokasjon Tjuvholmen, og da nærmere Astrup Fernley Museet´s Kiefersal og Felix Konferansesenter så er JAFW klare, og har ingen intensjoner om å skuffe i år heller.

Med tema #JUMP er fokuset i år å oppmuntre unge til å “Take The Big Jump” og følge sine drømmer. Inspirerende!
I år blir vil det også for første gang bli nominert frem en vinner av #jumpprisen. 
 

Det hele starter med en konferanse på Felix Konferansesenter. Formålet med konferansen er å samle unge spirer med drømmer, og motivere og inspirere dem. Foredragsholderne kommer til å være unge entreprenører som selv har fulgt sine drømmer og har stor suksess. 

Andre dagen går vi videre til Astrup Fearnley Museet hvor vi har det store moteshowet i Kiefersalen med innslag av både musikk, dans og poesi. Høres ikke dette gøy og spennende ut, så vet ikke jeg! 

…Og i den forbindelse, har jeg en liten konkurranse til dere, hvor dere kan vinne billetter! Jeg skal selvfølgelig selv, og jeg gleder meg masse. Jeg har ikke fått det til de andre årene, men i år skal jeg endelig! Kanskje vi sees? 

Det eneste dere må gjøre for å vinne, er å følge “jargafw” på instagram , reposte et bilde og tagge dem! Det er om å gjøre å få flest likes, og da er det ikke noe annet å gjøre enn å ønske dere lykke til 🙂 

Du får selvfølgelig ta med en venn, og du er også velkommen på afterpartyet. 

fly away

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
øredobber/her 

..Jeg som har vært så flink til å blogge i hele sommer, også plutselig stoppet det opp… dere skjønner, det er så utrolig mange ting som skjer i livet mitt akkurat nå. Det er mye jeg ikke kan si, også er det noe jeg bare må fortelle. Storesøsteren min giftet seg på fredag, og i morgen skal vi til sommerhuset vårt på Hvaler for å stelle i stand til en skikkelig fest. Selvom det blir mye å gjøre, finnes det ikke et bedre sted å slappe av på, og gjestene kommer ikke før på fredag. Det blir så deilig! Gud, så lei jeg er av storby, mas, pengebruk og jobb. Jeg tror jeg er født for å gå usminket, barbeint og i slappe klær. 

…Uansett! Det blir nok også litt tid til blogging mens jeg ligger på rommet mitt og ikke får sove på Hvaler, så jeg tar selvfølgelig med meg pc og satser på masse blogging mellom slagene! Jeg håper at dere får en superfin uke videre, og at dere følger min lille ferie på instagram eller snapchat! 

Klem fra meg <3