mandagsmotivasjon

Brrrr! Så kaldt det er ute! Her er det bare å slå på varmen for fullt, ta på seg ullsokker og lage seg en stor kopp te, eller hva?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I løpet av de siste månedene har jeg følt meg så på bånn som overhode mulig, og i tillegg er det så mørkt og kaldt ute. Vinteren er tøff for oss, og det er lett å føle seg litt deprimert. Ihvertfall når livet går imot deg, og du i tillegg ikke føler at du mestrer ting og heller ikke føler deg vel med deg selv. 

Men – den siste uken har jeg virkelig presset meg selv, jeg har gjort ting jeg ikke engang har hatt motivasjon til å prøve å gjøre, og jeg ser fremover. Etter jobb i dag klarte jeg å dra rett på trening, og for noen er det kanskje en liten sak, men for meg er det faktisk veldig stort. Og det var en tanke som slo meg da jeg var ferdig.

Dette er mitt liv. Jeg kan dø når som helst, og jeg nekter å bruke minutter og dager på å være lei meg, sur eller å se på meg selv i speilet og tenke at jeg enten er stygg eller udugelig. Det nekter jeg! Jeg er så heldig som får lov til å leve, får lov til å være frisk – ja, det er utallige ting, og jeg burde sette pris på alle disse tingene daglig. I stedet for å fokusere på små ting man ikke kan gjøre noe med, prøv heller å se på de tingene du kan gjøre noe med, om det er til det bedre. Jeg elsker å jobbe med meg selv, sette mål og føle at jeg klarer å mestre dem, og det tror jeg er veldig viktig om man skal ha det bra med seg selv! Livet går imot oss på mange forskjellige måter gjennom livet, og det gjør oss vel egentlig bare litt sterkere for hver gang. 

Et av målene mine for det nye året er å fokusere på det som gleder meg, slutte å klage over uviktige ting og sette stor pris på det jeg allerede har. Og vi må ikke glemme å smile mer – det kan man aldri gjøre for mye av! Jeg gleder meg til å se hva dette året bringer!

Det finnes mange måter å bli bedre på, men vi kan alle begynne med å se på oss selv i speilet og si “du er vakker og bra nok!”. 

Bare en liten tanke…..

Har dere noen gode tips? 🙂

titting på maschmanns

Maschmanns, du Maschmanns…..Denne butikken tar hjertet mitt hver eneste gang jeg tråkker innenfor døren. Søndager er til for å titte, og i dag ble det hos Maschmanns på Skøyen. Egentlig skulle vi bare ha litt tomatsaus, parmesan og fersk pasta, men i tillegg ble det fersk focaccia og avokado. I kveld skal jeg lage en av mine spesialiteter, pasta bolognese, men som et “lite” mellommåltid ble det avokadotoast med litt serranoskinke. Spiser man god mat, får man et godt liv har jeg hørt 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser det ikke godt ut? Kunne ønske jeg kunne spise dette hver eneste dag! 

a blue sunday

Noen ganger må man bare legge vekk alt annet til side, å gjøre akkurat det man vil. Der og da. Det har jeg gjort hele denne helgen, og det føles deilig. I går følte jeg meg ikke helt i form, og tok derfor en lang tur i skogen alene. Det var så flott, en av mine favorittting er vinterskog, og å være helt alene og høre stillheten der er den beste medisinen. 

En av Marius og mine søndagstradisjoner er å kjøre rundt et spesielt sted som vi velger litt før, og ser. Ser på hus, mennesker, parker eller hva det måtte være. For å få inspirasjon, for å oppleve nye steder, og for å bli kjent! I dag var det Montebello og Bygdøy som ble valgt, og med i bilen tok vi med oss brownie og matchalatte fra oslo raw. Herregud, så godt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

…Jeg ønsker dere en kjempefin søndag videre! Gjør det som gleder dere mest 🙂