aperol `o clock

God morgen! I dag startet vi dagen på den italienske måten – croissant og espresso! Etterpå spaserte vi litt rundt i byen og gikk blant annet innom Aperol Terrazza. Turistfelle eller ikke, fantastisk var det! Aperolen er bedre enn noen gang, og de har den fineste utsikten over hele katedralen. Perfekt for deg som vil ta noen fine bilder!
Det finnes også et stort drinkkart med forskjellige Aperoldrinker du kan bestille. 

Prisene er også helt ok, og lokalet er veldig kult. De som jobbet der er kanskje litt lei av turister, men det påvirket ikke oss på noen som helst måte. Alle som bestiller drinker får gratis chips som de deler ut. 

Vi stod klare i kø da det åpnet, noe som sikkert var veldig lurt, da det strømmet på med mennesker. Siden vi stod først fikk vi også det beste bordet. Det åpner 11:00, så et tips er å være der før det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld skal vi faktisk ut og spise med noen norske venner av oss, og det blir så hyggelig! Vi har bestilt bord på Savini Tartufi, en restaurant som bruker trøffel i alt! Jeg har gledet meg i evigheter til å spise her, så det blir nok superbra. Kos dere masse hjemme i Norge!

hello milano

Vi er i Milano! En av mine favorittbyer, og det er så godt å være tilbake. Denne gangen er det en ordentlig kjærestetur, vi skal nemlig kjøre gjennom hele nord-Italia og Milano er første stopp. Vi skal være her i to netter før det bærer videre, og jeg kan nesten ikke vente med å se hva denne fantastiske byen har å by på denne gangen. 

Vi har sjekket inn på Rosa Grand Hotel, og det er helt utrolig. Dette oppholdet er ikke sponset, men jeg vil allikevel skryte litt av dette hotellet. Det ligger i en liten sidegate fra hovedgaten og rett ved siden av katedralen. Dette tenker du kanskje er litt bråkete, men vi hører absolutt ingenting! Rommet er også kjempestort og fint med alt man trenger, og for å ikke snakke om hotellet! Interiøret kan minne litt om The Thief i Oslo, og det liker vi. I tillegg er både mat og service på topp. Dette hotellet får terningkast 6 av oss begge. Adressen er Piazza Fontana, 3, 20122 Milano MI.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

the garden of flowers

I går var jeg på den vakreste hagefesten noensinne, og jeg koste meg virkelig! I Oscars gate ligger det en vakker hage omringet av trær og blomster, og der fikk vi være en hel ettermiddag. Hagen var full av god mat, hyggelige jenter og haugevis av deilige sommerdufter! I løpet av dette året har jeg fått skikkelig sansen for litt søte parfymer som passer til solbrun hud og saltvannshår, og jeg gleder meg til å vise dere mine favoritter! 

I tillegg fikk jeg lov til å ta med meg Karine, som jeg ikke har sett på ett år! Vi pleide jo å være på alle arrangementer sammen, så det var så godt å endelig få være med henne igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAjumpsuit/bikbok  blomsterkrone/bikbok  sko/superga 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk for meg, og jeg ønsker alle en god sommer!