pizza with a view

Selvom man befinner seg på et fem stjerners hotell er det ingenting i veien for å bestille pizza – ihvertfall ikke når den lages i en ekte steinovn rett foran snuten på deg, og du ser utover Comosjøen og solnedgangen. Servitøren overbeviste oss om deres gode pizza, og at den er like god som han lovet – ja, det kan jeg skrive under på! 

Til forrett spiste vi noe av det deiligste jeg noensinne har puttet i munnen, nemlig mozzarella buffala med tomater, basilikum og trøffel. Herregud, så godt! Og den sprø og saftige pizzaen etterpå…..nam! Hvordan kan alt her være så perfekt? Og må vi egentlig noengang dra herfra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

heaven on earth

CastaDiva Resort&spa er et av de flotteste hotellene langs Comosjøen og tilbyr en rekke med forskjellige ting. Ikke bare er dette fantastiske hotellet helt nede ved vannkanten, de har også to forskjellige restauranter og et stort spa med et utendørs basseng som flyter i selve sjøen. Fra sekundet vi sjekket inn var oppholdet perfekt på alle mulige måter. Servicen var den beste av alt vi har opplevd noen gang, med hånden på hjertet. Alle var glade og vennlige, og man kunne føle hvor stolte de var av hotellet sitt. Vi ble kjørt rundt i golfbiler akkurat når vi ønsket det, de parkerte og fikset bilen vår, de hjalp oss og ringte hele tiden for å spørre om hvordan vi hadde det uten at det ble for mye, og de ga oss en fin omvisning på hotellet da vi ankom. 

Selve hotellet er innredet med alt du kan tenke deg av fine møbler og gjenstander, og det er fin utsikt fra alle de store vinduene som er dekket med store fløyelsgardiner. Utearealet er enormt, med masse fine blomster og trær, og en liten vei langs sjøen som er perfekt for en liten kveldstur. Dette hotellet anbefaler jeg varmt til absolutt alle! 

Det er ikke så altfor mange gjester her, og det er veldig deilig. Hele stemningen her er avslappet, og alle har nok med seg selv. Deilig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

welcome to castadiva

 

Da har vi sjekket inn på CastaDiva Resort&spa her i Comosjøen. For et sted! Vi ble tatt imot med åpne armer, og vi har vært så heldige å få det fineste rommet med egen terrasse med utsikt ut mot sjøen. Dette er virkelig himmel på jord. Rommet, eller suiten som det kanskje heter, er helt nydelig og utstyrt med alt man trenger. Eget kjøkken til og med! Her kunne jeg bodd til evig tid….og jeg gleder meg allerede til å våkne opp her i morgen tidlig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finnes det noe finere sted?

the top of the world

Den siste dagen vi hadde i Milano brukte vi på toppen av Katedralen. Hotellet vårt lå rett ved siden av av Duomoen, så det var en selvfølge å gå inn dit. Det går en heis helt til toppen, og der finnes det mange ganger og trapper hvor du kan tusle rundt. Å studere kunsten og hvordan den er laget er helt fantastisk, for denne bygningen er helt unik. Du får også en nydelig utsikt utover hele byen! For dere som liker å ta bilder, så er også mange kriker og kroker hvor det er perfekt å fotografere.

Tips; bestill på nettet før du kommer dit, og betal noen kroner ekstra for å slippe køen. Det er verdt det, for den køen er lang! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

galleria

Er du i Milano og på utkikk etter en god lunsj, så burde du ta turen innom Galleria. Denne sjarmerende lille restauranten ligger inne i selve “Galleria” og kan enkelt se ut som en turistfelle i likhet med alle de andre restaurantene der inne (som faktisk er det også), men her var det usedvanlig god mat, bra pris og servitørene var kjempehyggelige! 

I tillegg kan du lene deg over kanten som er pyntet med blomster og studere alle de forskjellige menneskene som går forbi i full fart. Tro meg – det er mye spennende å se! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bestilte en pizza som jeg dessverre ikke tok bilde av, men den var med fire oster, og utrolig god! Marius spiste en cæsarsalat som han også skrøt veldig av. Anbefales!